Alla inlägg under december 2008

Av Linda - 26 december 2008 16:38

Jaaa, USCH idag har det gått fyra år sedan den hemska tsunamin som skedde utanför Indonesiens kust.

Den dagen glömmer man ju aldrig. Speciellt inte om man känner någon som dog där nere, och det gjorde min familj. Eller egentligen över huvud taget, denna händelse skakade ju hela världen, och den präglade nyheterna/teven/tidningarna i så lång tid.


Britt var nere i Khao Lak med sin sambo i Thailand för att fira jul och nyår för fyra år sedan. Hela min familj kände Britt, och hon var verkligen en omtyckt person! Hon som var så snäll och hade ett bra jobb där hon hjälpte många andra familjer. Sen hade hon ett väldigt lugn över sig själv. Kvar lämnade hon två döttrar och barnbarn och sin före detta man. Vi får vara glada över att hon kom hem och att de hittade henne. Långt ifrån alla blev ju hittade där nere :(

Så sker den där hemska jävla jordbävningen där och förstör och dödar så sjukt många människor! HEMSKA JORDBÄVNING OCH TSUNAMI!


Idag kommer en dokumentär på TV4 som heter Tsunamnis barn och den börjar 17.5o, den ska jag se sen..

Strax ska jag ringa efter en Kebab Pizza orkar inte fixa mat idag vilket jag aldrig orkar göra om jag har vart ute, hihi.

Ha en fortsatt bra Annandag jul ute i Sverige folks!

Av Linda - 26 december 2008 12:36

Igår åkte jag hem igen från Göteborg. Jag lämnade den stora staden klockan fyra, och var här hemma kvart över fem ungefär. Det var SJUKT mycket folk på det tåget, men inte så konstigt då det var ett IC-tåg. Hade jag åkt ett Regional  tåg hade det inte gått så långt eller vart lika mycket folk säkert, men men, mitt egna val. Sittplats hade jag ju och då är det lugnt.  

När jag kom hem plockade jag upp min smutstvätt och sminket som jag var tvungen att ta fram, men julklapparna tar jag fram senare idag. Efter det var det bara att hoppa in i duschen och duscha, sen sminkning och ta cykeln ner till Linda.


Vi hade en trevlig tjejkväll hemma hos henne =) Väldigt trevligt var det, och vi var ett gäng tjejer som satt där och drack, pratade och sjöng.

Runt halv elva drog vi till Terrassen, och det var ingen kö när vi gick in där =) PERFEKT! Men de flesta hade vart där innan, betalat och gått hem för att festa sen igen. Det bara blev mer och mer folk under stunden vi var där.

Även om det var så sjukt jävla mycket folk hade jag jävligt kul =) På juldagen är det alltid mycket folk ute har man lärt sig under de här sex åren jag vart ute på just juldagen.

Vi dansade, skrattade och träffade massa folk också som vi hälsade på. DJ:n spelade sjukt bra musik - jag var så nöjd. Han borde spela så bra musik jämt tycker jag, hihi :) En hel del techno och så, I like!

MEN det var en som jag inte såg och det var han. Jag såg alla hans kompisar, men inte honom...

I can´t help that I still MISS YOU so fucking mutch <3


Just det ja, den sista kvarten innan de stängde hoppade jag och J,. upp på den stora scenen och dansade =) Detta var skitkul tyckte jag. Nu hade jag ju bra överblick över dansgolvet till skillnad från när jag dansade på golvet. Såg en hel del snygga killar ute gjorde jag =) Bara kryllade av killar ute jag njöt som fan, hihi. Vi kom ut från Terrassen 4o minuter efter att de hade stängt. Då kan Ni förstå vilken jävla kö det var till garderoben. Och så sjukt mycket folk också för den delen. Jag var hemma halv fyra inatt och det var riktigt, riktigt skönt att lägga sig i sängen så frusen som jag var!


Hur var Eran juldag? Var den också bra?

Hoppas det i alla fall. Nu ser jag på Pippi på Rymmen, och efter det ska jag cykla till Willys för att köpa lite småsaker som jag behöver i mitt kylskåp. Det är ju så tomt nu efter att jag har vart borta en vecka. På måndag däremot ska jag storhandla. Ha en bra dag folks! Ciao!

Av Linda - 25 december 2008 12:12

Hur är det med Er idag? Dagen efter julafton?

Med mig är det bra ska bli skönt att åka hem igen idag =)

Kommer att bli gött att få sova i sin egna säng inatt. Jag har haft det bra här nere det är inte det. Utan bara: Borta bra men Hemma bäst. Det stämmer verkligen, och är så sant så sant.

Innan jag åker hem idag ska jag äta Julmat det ska bli väldigt gott! Äta Julskinka, Prinskorvar, Köttbullar, Janssons Frestelse och Rödbetssallad till!

Ikväll blir det fest fest :D Hoppas att Ni får en fortsatt bra Juldag folks! Ciao!

Av Linda - 24 december 2008 23:25


Sitter och ser på Armageddon nu med min syster.

Jag tycker att den är så bra =) Men den är så sorgsen! Sitter alltid och lipar till den filmen - känslig som jag är! Ben Affleck är ju bara så jävla het i den här filmen =)

Har sett massa bra program idag klassiker som Kalle Anka, Karl Bertil Jonssons Julafton och Svensson Svensson, men även filmer som Grease, Tomten är far till alla barnen, och nu Armageddon.

Helt okej julatfon har det vart. Kunde vart bättre men men.

Det bästa var maten som vi åt :) Som jag har längtat efter att få äta: Julskinka, Prinskorvar, Köttbullar, Janssons Frestelse och Rödbetssallad till!


Nu ska jag fortsätta se på filmen, och sen ska jag sova. Imorgon ska jag ÄNTLIGEN åka hem! FY FAN VAD SKÖNT! En vecka räcker gott och väl - väldigt mycket. Sen vill jag bara hem! Så imorgon natt får jag sova i min sköna säng igen - jag längtar.

Hoppas att Ni har haft en bra julafton i alla fall! Min kunde vart bättre som sagt, men inget man kan göra något åt nu!God natt och sov så gott folks!

Av Linda - 24 december 2008 12:38

 

GOD JUL PÅ ER UTE I SVERIGE =)

HOPPAS ATT NI FÅR EN TREVLIG DAG MED NÄRA OCH KÄRA!

Massa julkramar

Av Linda - 23 december 2008 22:02

Nu sitter brorsan, syrran och jag, och spelar Bingolotto :)

Syrran är nära på att vinna hela tiden, och flera gånger! Dessutom är det inte några dåliga priser heller bland annat en Gourmet resa till Italien och 5o ooo:- Vilken jävla röta hon har idag. Men det unnar jag henne faktiskt :D Det måste jag säga att jag gör.


Själv har jag bara kommit nära att vinna 2 nya Sverigelotter, fy fan vad dålig lott jag har, haha :p Då har jag fått 4 på samma rad. Några rader med 3 har jag ju fått också.

Men jag och syrran saknar Claes Malmberg och hans rim med Michelin gubben :)

Idag fick vi göra hemmagjorda Hamburgare och Sallad till, då mamma haft fullt upp! Men det bästa var att få smaka på Julskinkan :D

Av Linda - 23 december 2008 18:21


Årets sista julklapp blir detta. Imorgon kommer jag ju ändå få se vad jag får i julklapp.


* Ljusstake, 299 kronor finns hos Indiska. 

Av Linda - 23 december 2008 16:30

Nu sitter jag och kollar på Lilla Kycklingen. Den började för tjogofem minuter sedan, och går på TV4. Ska se om den är så bra som jag tror att den ska vara. Just nu är jag lite osäker på det. Den feta grisen är rolig, haha, tycker jag :)


Det är så SKÖNT att kunna sitta ner nu och bara ta det lugnt. Har stressat runt idag. Åkte in till stan snabbt för att köpa min kjol, och sen åkte jag mot Torget. Där var det mycket folk mycket mer än när jag var där med mamma, och skulle visa henne lite julklappar. Vi träffade L,. och K,. (som jag träffade i lördags) inne på Indiska där vi stod och pratade en stund :) Var kul att se K:s mamma igen, och självklart lilla K,. igen!

Under mina dagar här nere har jag träffat en del som jag inte sett på lääänge som jag har sprungit på på stan :) Sånt är alltid lika trevligt tycker jag. Mindre trevligt är när man har hört av sig till folk och de svarar inte. Sånt tycker jag är så jävla tråkigt! Men men.

Idag fick VI den bästa julklappen hela familjen :) Helt klart den bästa!


* Bild på Lilla Kycklingen.

Min shopping idag:

* Svart Kjol, 199 kronor, från Ginatricot.

* Ögonskuggsborstar, 19,5o kronor, Svart Hårklämma, 19,5o kronor och Rougeborste 39,5o kronor, allt från H&M.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards