Direktlänk till inlägg 19 maj 2009

JENNIFER ANISTON

Av Linda - 19 maj 2009 19:56

Nu när jag har läst ut Glamours Maj nummer 2oo9, läste jag en artikel om just Jennife Aniston. Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa i artikeln.


Den tidigare uträknade Jennifer Aniston har slagit knockout på alla och är idag lyckligare och mer framgångsrik än någonsin. Hon är aktuell med två filmer på bio, har en man hon älskar och en kropp som hon jobbat hårt för. Exklusivt för svenska Glamour pratar hon om de omtalade graviditeterna, hur hon håller sig i form och varför hon älskar att ha fyllt 4o.

Artikeln är skriven av Johanna Juntunen.


Jennifer Aniston, som är bioaktuell i filmerna "Marley och jag" och "Dumpa honom", borde - med tanke på vad hon tvingats genomlida i medias skvallerspalter - vara en bitter, hatsik och misstänksam kvinna. Inte nog med att hon blev lämnad av Brad Pitt, det har också i flera år dagligen tjatats om att hon vill, är eller drömmer om att bli gravid.

Men när Glamour träffar Jennifer på lyxhotellet Casa del Mar i Santa Monica, Los Angeles, är hon strålande glad och ser inte det minsta gravid ut. Hon är avslappnad, utstrålar värme och svarar spontant på alla frågor. 


Du verkar alltid så glad. Var får du ditt goda humör ifrån?

- Jag har en ganska positiv syn på livet. Jag är inte typen som lever livet efter en utstakad plan. När jag var liten hade jag inga fantasier om att flytta hemifrån, gifta mig och skaffa familj. Mina drömmar och planer handlade mer om att överleva för dagen, skaffa egen lägenget och hitta ett jobb som försörjer mig.  


Du har onekligen kommit långt för en som inte planerar?

- Jag har alltid jobbat hårt och varit målmedveten med att göra det bästa av varje situation, men det är ödet som styrt in mig på olika banor. Jag menar, det var ju inte en kalkylerad karriärplan från min sida som gjorde "Vänner" till en av världens mest populära TV-serier. Inte heller var min skilsmässa med Brad Pitt del av en utstakad plan. Det hände bara.


Vi läser ofta om dina förhållanden i media. Beskriv hur det känns att läsa om sig själv på det sättet.

- För det mesta känner jag inte igen någonting. Det är som att läsa om en helt annan person. Det beror självklart på att det mesta som står är påhittat. Till skillnad från vad som skrivs om mig så är jag ingen nedbruten, bitter kvinna. Jag tycker inte om hur jag ibland porträtteras i media, men jag har ingen kontroll över vad andra skriver.


Vad var svårt med att inleda ett nytt förhållande efter skilsmässan?

- Vad som är svårt är just efter uppbrotter när man måste lära sig att leva ensam och ta hand om sig själv igen. Jag tror inte att det är bra att träffa någon ny direkt efteråt. Jag tror att det är viktigaste är att man först hittar tillbaka till sig själv.  


Hur ska det perfekta förhållandet vara?

- De kvaliteter jag värdesätter högst i ett förhållande är tillit, ärlighet och trohet. Alla förhållanden är komplicerade, men jag tror att vi alla har en önskan om evig tvåsamhet. Jag tror att alla människor söker efter en partner. Man behöver någon som alltid är där för en, i vått och torrt. Men det klart att det inte är lätt. Det är en underbar tanke att ha en partner för livet, som är din älskare och bästa vän. Jag tror att det är viktigt att inte vara slö i ett förhållande. Man måste kunna kommunicera och inte ta varandra för givet.


Det ryktas om att du är väldigt makeup-intresserad?

- Ja, jag är duktig på makeup. Det bor en makeupartist inom mig och när en väninna gifte sig var det jag som mejkade henne och fixade hennes frisyr. Jag älskar att sminka andra. Jag och mina väninnor träffas ibland hemma hos någon av oss. Då äter vi en god middag, dricker vin, plockar fram vår makeup och sminkar varann. Vi har jätteroligt på våra tjejträffar.


Finns det något du är extra noga med i fråga om kläder?

- Jag är ganska kort, så jag bär gärna skor med klack för att bli längre. Jag älskar hur vader och ben ser ut i klackar. Även när jag går barfota och provar nya kläder står jag alltid på tå. Konstigt nog tycker jag mig märka att män inte lägger så mycket vikt vid kvinnors skor - kvinnor däremot... Vi älskar att spana på varandras fötter. Men jag är allra lyckligast när jag får gå i ett par gympaskor.


Lever du efter något särsklit motto?

- Jag svarar med att citera John Lennon: "Livet är det som händer medan man smider andra planer." Jag tror att det är bra att ha ett mål i sikte, men man måste njuta av själva resan. Om man är allför fokuserad på att uppfylla sina ambitioner finns det risk att man går miste om andra saker...

 

 
 
janet65

janet65

19 maj 2009 21:49

Vad fint du skrivit här och jag håller med dig om att tvåsamheten är ju det ultimata liksom, jag vädersätter trohet, humor, och tillit i ett förhållande, det räcker väldigt långt. kram

http://janet65.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards