Alla inlägg under december 2008

Av Linda - 21 december 2008 20:26


Jag har jagat dig länge nog

Nu får du jaga mig...

Av Linda - 21 december 2008 16:02

Förut, runt halv två åkte jag in till stan för att leta efter den där toppen som jag verkligen vill ha! Jag hittade den i svart igår i Small, men den var för stor för mig, och hon på H&M ringde in till stan, och kollade där var XS självklart slut på den H&M i Nordstan och den i Kompassen. Så idag har jag kollat därinne på tre andra H&M, och till Backaplan ringde de för att fråga. Har kollat efter den jävla toppen på alla H&M som finns i Göteborg. Okej, kollade inte på två stycken - den i Partille och den i Högsbo. Men den var säkert slut där också på de ställena. Den fanns i en annan färg än svart och det fick bli den färgen istället. Var så pass stor skillnad på S och XS faktiskt. Men nu är jag NÖJD efter att ha fått köpt den :)

Sprang verkligen i 15o på stan eftersom jag visste vad jag var på jakt efter. Som alltid var det mycket folk inne i Nordstan, men det kunde vart värre. Uppe på Avenyn däremot var det typ inget folk :) Helt perfekt var det!


Stressig söndag med andra ord tillsammans med alla andra stressade Göteborgare. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig börjar bli hungrig nu. Mamma gör Lasagne idag - det är så himla gott tycker jag :)


Har Ni haft något kul för Er idag denna fjärde advent? Eller har Ni också stressat runt idag med allt vad den här tiden innebär?


Av Linda - 21 december 2008 11:52


Dagens julklapp är en prenumeration som passar mig utmärkt eftersom jag läser så många olika modetidningar som jag gör.


* Prenumeration på Cosmopolitan 3 nummer för 49 kronor eller 12 nummer för 299 kronor.

Av Linda - 20 december 2008 22:18


Nu går den här filmen på TV4 som jag sitter och kollar på.

Den är rätt rolig faktiskt emellanåt. Sitter och skrattar då och då.

Har Ni sett den?

Hoppas att Ni haft en bra lördag den tjogonde december 2oo8 där ute i Sverige.

God natt på Er och sov så gott!

Av Linda - 20 december 2008 18:31


Dagens julklapp är ett litet paket. 


* Strawberry Bathing Bliss, 295 kronor finns hos The Body Shop.

Strawberry Shower Gel 25o ml,

Strawberry Body Butter 5o ml,

Strawberry Body Polish 75 ml,

Strawberry Soap 1oo g,

Two Tone Bath Lily – Red/Cream 3og.  

Av Linda - 20 december 2008 17:07

Jag har hittat en jättefin topp som jag ska ha på Nyår i en viss butik, och förut när jag var nere och kollade efter den så fanns den INTE! Det är ju så jääääävla typiskt! Ska ju alltid krångla med något om jag hittar något fint som jag verkligen vill ha!


På Torget träffade jag och mina systrar K,. en vän till hela familjen, och henne har inte vi sett på jäättelänge! Det var väldigt kul att se henne faktiskt :) Hon är så lik sin storasyster, och det var så jag kände igen K,. annars hade jag kanske inte gjort det. Mig kände hon igen, men inte S,. Det var i alla fall trevligt att springa runt där nere och titta lite.


Nu ska jag dit igen innan de stänger så att de kan ringa till butikerna i stan och kolla om den finns där istället. Så jag kan hämta ut den på tisdag! Sen när jag kommer hem ska jag äta Fläskfilé, Pommes Frites, Béarnaisesås och Champinjoner. Har Ni haft något roligt för Er idag? Ciao folks!

Av Linda - 20 december 2008 12:00

Vilket skitväder det är här nere idag. Bara regn och blåst. Men det är ju inte så ovanligt för Göteborg i och för sig.

Igår när jag åkte hem från C,. tog jag spårvagnen till Korsvägen, och hoppade av där för att byta till bussen. För Er som inte vet är Korsvägen där Liseberg ligger. Jag såg Lisebergstornet med sin låååååånga slöja, och det satt en julstjärna längst upp. Väldigt fint var det får jag säga.


Lite senare idag ska jag till Torget för att kolla in den där toppen på H&M som jag tänker lägga undan. Har bestämt mig för att köpa den till Nyår :) Vad ska Ni hitta på idag?

Av Linda - 19 december 2008 21:41


Jag laddade upp bilderna på min digitalkamera på min dator. Korten har bara vart i kameran i två år :p

Jag har några kort på min prinsessa i kameran :) Min lilla, lilla Mysan. Ett litet virvelmarsvin som dog förra sommaren - 6½ år gammal. Då blev jag riktigt, riktigt ledsen. Hon var min bebis, hon charmade mig och allt. Älskade verkligen henne.

När jag kom hem igår kollade jag efter henne, och då blev jag påmind om att hon är ju död :( Har inte vant mig vid det ännu. Häromnatten drömde jag om Mysan, och hennes syster Mimmi (henne gillade jag inte lika mycket), och jag kom hit till Göteborg fast jag visste att de var döda, men när jag kom innanför dörren skuttade Mysan runt i soffan... Då vaknade jag...


Idag har jag ju träffat min C,. :) Vi käkade på McDonald´s ute på Backaplan, och inte inne i Nordstan vilket var ett jävligt smart drag. Där var det inte alls lika mycket folk. Jag åt Chicken McNuggets och comapny - som vanligt :)

VI har alltid lika roligt när vi ses samma idag. Mycket allvar blev det också samtidigt som vi skulle få ut vårat "hat". Vi har mycket interna saker som INGEN annan förstår sig på. Men det är kul det också. Vi vet var vi har varandra och det är inte så konstigt när vi har känt varandra i sjutton år! Min favorit killkompis är han helt klart.


Nu ska jag se lite på teven om det finns något bra. Har slötittat på Göta Kanal 2 i en timme sedan jag kom hem från C,. och stan. Har Ni haft en bra fredagskväll?

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards