Direktlänk till inlägg 26 december 2008

FESTADE IGÅR OCH KUL HADE JAG..

Av Linda - 26 december 2008 12:36

Igår åkte jag hem igen från Göteborg. Jag lämnade den stora staden klockan fyra, och var här hemma kvart över fem ungefär. Det var SJUKT mycket folk på det tåget, men inte så konstigt då det var ett IC-tåg. Hade jag åkt ett Regional  tåg hade det inte gått så långt eller vart lika mycket folk säkert, men men, mitt egna val. Sittplats hade jag ju och då är det lugnt.  

När jag kom hem plockade jag upp min smutstvätt och sminket som jag var tvungen att ta fram, men julklapparna tar jag fram senare idag. Efter det var det bara att hoppa in i duschen och duscha, sen sminkning och ta cykeln ner till Linda.


Vi hade en trevlig tjejkväll hemma hos henne =) Väldigt trevligt var det, och vi var ett gäng tjejer som satt där och drack, pratade och sjöng.

Runt halv elva drog vi till Terrassen, och det var ingen kö när vi gick in där =) PERFEKT! Men de flesta hade vart där innan, betalat och gått hem för att festa sen igen. Det bara blev mer och mer folk under stunden vi var där.

Även om det var så sjukt jävla mycket folk hade jag jävligt kul =) På juldagen är det alltid mycket folk ute har man lärt sig under de här sex åren jag vart ute på just juldagen.

Vi dansade, skrattade och träffade massa folk också som vi hälsade på. DJ:n spelade sjukt bra musik - jag var så nöjd. Han borde spela så bra musik jämt tycker jag, hihi :) En hel del techno och så, I like!

MEN det var en som jag inte såg och det var han. Jag såg alla hans kompisar, men inte honom...

I can´t help that I still MISS YOU so fucking mutch <3


Just det ja, den sista kvarten innan de stängde hoppade jag och J,. upp på den stora scenen och dansade =) Detta var skitkul tyckte jag. Nu hade jag ju bra överblick över dansgolvet till skillnad från när jag dansade på golvet. Såg en hel del snygga killar ute gjorde jag =) Bara kryllade av killar ute jag njöt som fan, hihi. Vi kom ut från Terrassen 4o minuter efter att de hade stängt. Då kan Ni förstå vilken jävla kö det var till garderoben. Och så sjukt mycket folk också för den delen. Jag var hemma halv fyra inatt och det var riktigt, riktigt skönt att lägga sig i sängen så frusen som jag var!


Hur var Eran juldag? Var den också bra?

Hoppas det i alla fall. Nu ser jag på Pippi på Rymmen, och efter det ska jag cykla till Willys för att köpa lite småsaker som jag behöver i mitt kylskåp. Det är ju så tomt nu efter att jag har vart borta en vecka. På måndag däremot ska jag storhandla. Ha en bra dag folks! Ciao!

 
 
agnez

agnez

26 december 2008 13:50

gud jul ti dej me. hoppas julhelgen varit bra å att du fick nå fina klappar av tomten. kram

http://www.agnez.bloggagratis.se

 
Ellie

Ellie

26 december 2008 13:53

Vad roligt :)
Jo, det brukar ju oftast vara packat med folk ute på juldagen.

Näe, jag var inte ute igår, vi festade ju på julafton, så jag var ganska seg igår.
Plus att jag inte tycker om att trängas med halva stan, så det var ju bättre att stanna hemma ^^

http://estella.bloggagratis.se

 
Ellie

Ellie

26 december 2008 16:33

Jadå, min julafton var rolig =)
Vi spelade massa spel och umgicks.
Mysigt ^^

http://estella.bloggagratis.se

 
Ellie

Ellie

26 december 2008 16:44

Näe du, jag hoppade faktiskt över rean idag.
Jag har inte fått sova ordentligt på hela veckan, så idag ville jag ha min sovmorgon.

Var du på rean?

http://estella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards