Alla inlägg under november 2008

Av Linda - 15 november 2008 10:58

Godmorgon, hoppas att ni har sovit bra inatt?

Det har Inte jag gjort.. Jag har varit så spänd hela natten ligger och vrider och vänder på mig hela natten i princip. Men jag har ju drömt lite så jag kanske har fått liiite djupsömn. Jag hoppas att jag har fått det i alla fall. Annars kommer det bli riktigt tufft hela dagen imorgon då jag kommer vara helt övertrött.

Om cirka 45 minuter ska jag cykla iväg till jobbet i Stormen! Herregud vad det blåser ute och inatt! När jag kommer fram till jobbet kommer jag vara helt död och flåsa som en flodhäst. Motvind hela vägen är det också, ROLIGT! Som tur var är det inte så fasligt långt jag får väl se det så.

Jobb idag som sagt och det blir 12-2o. Timmarna kommer att gå fort emellanåt det är runt 15-16.3o som tiden går segt, men där emellan ska jag ju ha min rast. Då ska jag gå ut och gå - kommer behöva lite luft och få lite ljus på mig innan solen går ner, men det börjar ju bli mörkt då bara fast luften kommer ändå vara välbehövlig.

Jag hoppas att ni får en bra lördag ute i Sverige :)

Av Linda - 15 november 2008 00:03

God natt på er allihopa och sov så gott :)

Av Linda - 14 november 2008 22:57

Jag var inne och kikade på Nellys hemsida. Även om jag är medlem på deras hemsida och jag får deras veckobrev varje vecka, var det ett bra tag sedan jag kollade runt ordentligt på hemsidan. Jag har beställt kläder därifrån i många år nu och jag har alltid varit Nöjd! Men nu, jag vet inte. Tycker att sortimentet inte är lika bra kanske beror på den här säsongen också. Sen tar ju de snyggaste kläderna slut med en gång typ det vet jag ju om.. Men nä, jag blev lite besviken. Eller är det bara jag som är så kräsen?

Vad tycker NI? Hur tycker ni att de har förändrat sin hemsida och varor?


Jag hittade lite snygga plagg i alla fall..


* Bild 1: Kofta Cream.

* Bild 2: Jeans Fornarina.

* Bild 3: Underkläder Jolidon.

* Bild 4: Kappa Kaffe.

 

Av Linda - 14 november 2008 16:46

Detta recept hittade jag i Glamours november nummer. Receptet är Victoria Silvstedts smarriga smulpaj.

Detta recept fick mig att bli väldigt sugen på paj..


Sex små pajer eller en stor

Tid: Cirka 5o minuter.


Victorias recept:

4-5 dl blandade bär (lingon, blåbär och hallon).

0,75 dl socker.

3 dl vetemjöl.

1oo g smör.

3 msk socker.

1,5 msk potatismjöl.


Så här gör Victoria:

Blanda socker och vetemjöl i en bunke och tillsätt smör skruret i tärningar. Nyp snabbt ihop till en grynig massa med fingrarna eller kör ingridienserna i en matberedare. Degen ska vara smulig och inte en degklump. Rör försiktigt ihop bären med sockret och potatismjölet. Smaka av - är bären sura kan det behövas lite mer socker. Potatismjölet hjälper till att reda fyllningen och göra pajen fastare. Smörj i de ugnsfasta formarna och fyll dem till cirka två tredjedelar med bärblandningen. Vi har bakat pajen i små ugnsfasta formar, men en stor pajform går också bra, Toppa med smuldegen, snåla inte! Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i 15 minuter och tills pajdegen har fått färg. Servera med vispad grädde eller vaniljglass - eller både och!


TIPS!

Gör dubbel sats pajdeg när du ändå är i gång. Perfekt att spara i frysen och ta fram och laga till när du får oväntat besök. Frysta bär tinas bäst på tidningspapper i kylen och inte i mikron.

Av Linda - 14 november 2008 13:55

Jag var inne på Ellos hemsida och jag hittade lite snygga underkläder + en snygg bikini från Panos Emporio. Han gör snygga bikinins och baddräkter! När jag var liten köpte mormor en baddräkt från Panos Emporio till mig och det var min favorit baddräkt ever! Älskade den och den var så söt. Den var blåvit-randig med små rosa rosor på! Jättefin faktiskt!


Priser:

* Bild 1: Svart Behå, 149 kronor

* Bild 2: Svart Esprit Behå, 199 kronor

* Bild 3: Mönstrad Behå, 149 kronor

* Bild 4: Bikini Panos Emporio, 599 kronor

* Bild 5: Bodyslimmer, 199 kronor


Av Linda - 14 november 2008 12:36

Här kommer lite halsband som jag hittade som jag tyckte var fina :)

Det finns mycket mer smycken som är fina på hemsidan.

Kolla in den:

www.chique.se

Av Linda - 14 november 2008 11:51

Japp, idag är det fredag SKÖNT! Speciellt för Er som avslutar sin arbetsvecka idag och får ledigt.

Men jag ska ju jobba i helgen, så nu blir det inte någon ledig helg för mig. Egentligen gör det inte så mycket att jobba nu i helgen har tappat motivationen nu till saker och ting. Okej, det gjorde jag nog för tre månader sedan när Han sårade mig.

Det suger röven att det blev som det blev.. Jag mår bättre nu det gör jag, men saknaden kan ingen ta ifrån mig för den är Enorm!


Idag ska jag göra Baconsås, Barillas Omega-3 Makaroner och Sallad till. Ibland är det bra att ha lite framförhållning och bestämt vad man ska laga tidigt på dagen.

Regnar gör det nu också, Bajs. Kan inte gå ut nu då blir jag helt pisseblöt och då är chansen stor att jag kan bli förkyld..

Men NI får ha en trevlig fredag i alla fall :)

Av Linda - 13 november 2008 22:41

Denna affär älskar jag :) Det är SKIT SNÅLT att det i Sverige endast finns två butiker och självklart ligger de i Stockholm.

Medans det i Norge finns hur många som helst :) Jag upptäckte just denna affär i Oslo. Jag får hoppas att Accessorize kommer att öppna fler butiker i det här landet!

Kolla in hemsidan:


www.accessorize.com


  

  

  

  

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards