Alla inlägg under november 2008

Av Linda - 13 november 2008 21:18

      

 

    


Nu när jag har läst igenom Glamours November nummer 2oo8, hittade jag lite som jag hade velat ha. Jag väljer ut det jag tycker är fint eller något smink som jag vill ha i mina modetidningar.

Ibland kanske det inte finns speciellt mycket som föll mig i smaken, då tar jag ut något som var fint istället.


Detta hittade jag i Glamours November nummer 2oo8:

* Estée Lauder Perfectionist CP+ Wrinkle Lifting Serum, 725 kronor- Ett bra all-round serum, som både motverkar de första linjerna och bekämpar pigmentförändringar.

* Svartrutig Kappa, Lindex, (Förr 999) NU 499 kronor- Chanel-chic! Även den lite fulsnygg.

* Blommig Klänning, Indiska, 199 kronor- Den är lite fulsnygg tycker jag.

* Svart Spetsklänning, Indiska, 249 kronor.

Av Linda - 13 november 2008 20:48

När skulle den nya säsongen av The Hills börja?

Jag har för mig att det var här nu i måndags, men det var det inte. Vore tacksam för svar!

Av Linda - 13 november 2008 16:42

Jaa, idag ringde de och frågade om jag ville jobba i helgen :) Kommer att jobba lördag 12-2o och söndag 7-16.3o Söndagen kommer bli mest seg har gjort en sådan tur en gång innan och det är segt, men jag kommer få in en hel del timmar den dagen nio timmar och sen är det ju OB-tillägg som är så bra att få just på helgerna :) Pengarna kommer verkligen behövas när de kommer i december, man är ju så fattig efter Jul och Nyår. Måste säga att det är inte så ofta jag jobbar helger är mest vardagar så därför blev jag lite extra glad med alla timmar som ger extra cash :)


Jag undrar vart tog den blåa himlen vägen? Det var ju jättefint väder imorse och i förmiddags. Som tur var hann jag med en runda på 25 minuter på cykeln innan molnen kom då blev det genast lite kyligare.

Har fått besök idag också av E. :) Det var trevligt att du kom förbi en sväng. Strax ska jag sätta igång med matlagningen Kroketter, Schnitzel, Béarniesesås och Sallad till. Längesen jag åt Schnitzel nu de är så smidiga och de går snabbt att steka :) Perfekt när jag är hungrig!

Ni får ha en trevlig eftermiddag.

Av Linda - 13 november 2008 12:07

I Glamours November nummer 2oo8, hade de Victoria Silvstedt som gäst-chefredaktör. Jag har läst igenom det mesta i tidningen och jag måste säga att hon gjorde jobbet bra :)

Hon har sagt mycket bra saker och hon har format numret själv vad hon vill läsa om och vad som är just Glamour. Det är som Glamours riktiga chefredaktör, Jonna, säger att: "från det första ögonblick vi träffats så har hon charmat mig totalt. Hon är brutalt ärlig om både jobb och privatliv. Hon sticker inte under stol med att hon är en "naughty girl", men tillägger bestämt att hon har en hög moral och aldrig skulle offra någon för egen vinning. Hon är omtänksam, öppen, rolig, väldigt charmig, generös och snabb".

Jag tycker att Glamour gjorde ett bra val när de valde Victoria, hon har mer djup än vad man kan tro, sen att hon är väldigt ärlig. 


I november numret hade de en lista: GLAMOUR utser årets 3o Bäst klädda kvinnor 2oo8.

Jag tänkte ta med några från den listan, men jag tänker inte avsölja vem som blev etta.

3o. Daisy Lowe.

29. Alexa Chung.

28. Katie Holmes.

27. Scarlett Johansson.

26. Penelope Cruz.

25. Carla Bruni.

24. Zooey Deschanel.

23. Maggie Gyllenhaal.

22. Cameron Diaz.

21. Mary-Kate Olsen.

2o. Nicole Richie.

19. Natalie Portman.

18. Stella Mccartney.

17. Kate Hudson.


Av Linda - 12 november 2008 21:52

Jaa, den här dagen har ju Lätt inte varit som alla andra dagar måste jag säga :) Jehovas ringde på dörren imorse, men jag vägra ju att öppna.

En stund senare tog jag cykeln ner i ÖS-regnet till ICA för att köpa Bravo Juice, mina Makaronger (halva priset - gött) och VeckoRevyn. Kan ju säga att jag var pisseblöt speciellt jeansen. Träffade B., på ICA också vi pratade lite längesen jag såg B,. nu. Cyklade hem och läste Glamour ett tag.

Sen kom det där roliga samtalet som ALDRIG inträffar i mitt liv inte så där i alla fall, men där var jag utvald. Annars hade han aldrig ringt.

Jaa, denna dagen har inte alls varit som andra dagar, Skönt det också.


Nu sitter jag och kollar på Världens härligaste män. Såg Mikael Persbrandt - mmmmmm han gaaaaaah! SÅ HET! Älskar ögonen, så tyken och så underbar :)

Av Linda - 12 november 2008 20:28

Jaaa, herregud vad jag saknar min gamla hemstad Oslo. Vill tilbake! Tro mig - en dag ska jag tillbaka till mitt älskade Oslo :)

Jag läste en intressant sak på SVT:s hemsida förut om konsumtionsvaror. Stockholm ligger på fjärde dyraste platsen av de 24 storstäder som var med i undersökningen, inte helt otippat ligger Oslo etta. Pricerunner har gjort undersökningen då de jämfört priser på 25 olika varor.

För mig är det ingen hemlighet eller en nyhet att Oslo kom på första plats. Staden är helt sjukt dyr att bo i, men den är så underbar :) Norrmännen är så dejlige med sin norska. Det låter så fint och glatt när de snackar. Åååå, vad jag vill till Oslo NU! Bara lämna allt och dra, fy fan vad skönt det hade varit hade varit välbehövligt för mig.

Aja, jag får väl tänka på mina minnen jag fick där uppe i den fina och underbara och dyra staden!


Nedan följer fyra bilder:

1. Akke Brygge- Det finns en lägenhet i ett av de husen där som någon hade köpt för - hör och häpna 100 miljoner - helt jevla sykt.

2. Karl Johann.

3. Oslo by night.

4. Lysaker- här någonstans bodde jag. Underbart var det i Lysaker.

Av Linda - 12 november 2008 18:56

Dessa klänningar vill jag ha!

Nu ska jag ut en sväng på min cykel har skrattat så mycket idag, men nu känner jag en enorm saknad! Måste ut och rensa skallen!

Skriver mer sen, Ciao så länge

Av Linda - 12 november 2008 16:29

.. jag fick för en kvart sedan. Numret var inget som jag kände igen heller och det var ett o8-nummer. Men vad samtalet handlade om kan jag inte skriva här kan säga att det var jävligt komiskt och roligt. Jag kunde inte göra mer än att skratta. Haha ja, det gjorde nog den här dagen :)

Strax ska jag börja med att grädda mina våfflor det är faktiskt väldigt gott med våfflor och hallonsylt till - väldigt mättande! Ska nog göra lite mer än vanligt så kan jag äta det till frukost imorgon :)

Nä nu ska jag sätta igång med gräddningen. Ni får ha en trevlig eftermiddag :)

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards