Alla inlägg under november 2008

Av Linda - 29 november 2008 11:35

Jag vaknade för en halvtimme sen hade vekat sova lite mer känner jag.

Jag kom i säng när klockan var fyra och det tog ju en liten stund innan jag väl somnade. Har dock inte sovit så bra :( Jag hade så jävla ont i magen också när jag skulle sova.

Igår kväll fick jag ett sms av Linda om att komma ner till J,. där de hade myskväll med glöggprovning. Jag sa att jag kunde komma ner och det gjorde jag ju också, men det tog lite mer tid än vad det skulle ha gjort eftersom jag fick ett viktigt samtal som jag inte bara kunde strunta i och bara gå. Inte när läget är som det är. Det var inte ett uppiggande samtal kan jag inte påstå. Ska få ett idag under dagen så får jag veta mera.


Det blev väldigt obehagligt när vi satt på en pizzeria inatt, usch jag ville bara därifrån, fick panik där inne. Jävla idioter som bråkade och vi satt precis där de sparkade och slog halvt ihjäl varandra...

Nä nu ska jag äta upp min pizza från igår. Sen ska jag iväg till Willys för att köpa Toapapper, Tvättmedel, Sköljmedel, Rakgelé och Mjölk. Behöver knappt handla något nu efter att jag storhandlade i torsdags.  

Ni får ha en trevlig lördag och jag hoppas att Ni har sovit gott?

Av Linda - 28 november 2008 18:11

GUD VAD JAG SAKNAR DIG!

DET SKÄR INOM MIG. DENNA SAKNADEN HAR JAG INTE KÄNT PÅ ETT TAG NU, MEN IDAG SAKNAR JAG DIG SOM IN I HELVETE!

THIS IS TEARING ME APART!


JAG VILL BARA VARA MED DIG NU, JAG HATAR DET HÄR!

JAG SAKNAR, JAG SAKNAR DIG!!! INGEN ANNAN BARA HAN, FAN JAG VILL VARA MED DIG NU!!!!!!!


Av Linda - 28 november 2008 17:03

Idag har jag vart i Skövde med Linda hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen! Vi har haft det trevligt idag :) Nu på eftermiddagen var vi helt slut och trötta båda två.

Jag blev hämtad strax innan halv elva och då åkte vi till Skövde och när vi kom dit åkte vi till MAXI-huset närmare bestämt Elins Esplanad. Vi rusade in på Ginatricot :) Där hittade vi en del snygga kläder och vi shoppade billigt :) Jag köpte en klänning och en fin mössa billig var klänningen också - GILLAS! Efter att ha vart och kikat lite i affärerna och shoppat på Blomsterlandet åt vi lunch på något café (glömt namnet) där vi åt varsin räkbaugette. Jag ville ha en med skagenröra, men det hade dom inte - SKIT! Måste säga att jag är väldigt nöjd med min kruka och min lilla blomma - den står bra där fönstret :)


Efter att ha lunchat åkte vi mot stan där vi gick runt inne på Commerce och kikade. På Åhléns skulle jag köpa mig en Lancôme Mascara och nu när det är jul hade de ett smart paket med Mascara, Kajal och Sminkborttagning.

Vi var inne på H&M också där shoppade jag ett par trosor och en sån där klädroller som tar bort massa ludd från kläderna. Min tog ju slut för ett tag sedan. Det blev inga julklappar idag, men jag kan lika väl ta det i Göteborg när jag åker ner jag har redan bestämt vad jag ska köpa ändå.


Nedan följer bilder på det jag shoppade idag:

* Klänning, 49 kronor (ordinarie pris 149 kronor) och en Vit Mössa, 59 kronor, båda från Ginatricot.

* Trosor, 69,5o kronor och en Klädroller som tar bort ludd, 14,5o kronor, båda från H&M.

* Lancôme Mascara Kit, 216 kronor (ordinarie pris 27o kronor, men jag hade ju 2o%), Åhléns.


  

  

  

Av Linda - 27 november 2008 22:53

God natt på Er allihopa.

Imorgon är det fredag :)

Av Linda - 27 november 2008 21:34

Ikväll var jag på stan ikväll med Linda och lilla knodden :) Han är bara för härlig knodden alltså! Vi hade det trevligt på stan vi kollade lite i affärer, Linda provade kläder och jag köpte mig ett par Hello Kitty-strumpor till mig själv - de är tjocka också så de är väldigt sköna att ha hemma nu på kvällarna när det är kallt. Linda hittade även en julklapp bra köp!

Jag funderar på att lägga mig snart nästan, imorgon ska jag ju till Skövde med Linda och vi ska åka bil. Blir skönt då ska vi till det där nya stället Elins Esplanad. Det ska bli riktigt trevligt :)


Detta shoppade jag på Lindex idag:

* Hello Kitty-strumpor, 59,5o kronor, Lindex- Dessa strumporna är jättevarma och sköna!


 

Av Linda - 27 november 2008 21:21

Just nu ser jag på "Vad blir det för mat" med Per Moberg. Han är väldigt duktig i köket Per, även om all mat kanske inte faller mig i smaken, men han är riktigt duktig på det han gör! Det är rätt sexigt ändå tycker jag. Tänk om man hade en sån man/kille som kunde laga så god mat till en =) Det hade verkligen vart nåt..


Köket som han är i också det är Inte fult inte. Riktigt snyggt kök, bra redskap, snygg fläkt och bra ugn/spis medmera. Tänk vad dessa små grejer kan göra underverk för ett kök. Tur att jag har ett kök nu och inte en liten skitkokvrå som i min gamla lägenhet - det var Inte kul att laga mat i den.


Tillbaks till Per. Samtidigt som det är något snyggt med honom (kan inte sätta fingret på vad riktigt) kan jag inte sluta koppla ihop honom som Roger Rönn i Vita Lögner ni vet :p Haha, han var väldigt rolig I Vita Lögner måste jag säga. Rätt elak var han med till skillnad från sitt matprogram. Och ja, jag vet att han bara spelade en roll.


Kom och tänka på en annan het Man: Mr.Big (Chris Noth som han heter egentligen) i SATC. Han är en Sexig man  =) Lite velig och feg när det gäller förhållanden och speciellt med Carrie..  Men han är så gullig mot Carrie ändå, han bryr sig verkligen. Vem vill inte att han skulle ringa och säga: Hey kid!? Själv hade jag velat ha det så.. En egen Mr.Big, kanske inte just som han är alla gånger och verkligen inte en som velar hela tiden så var det med Han som krossa mig...

Men Hey Kid!


Av Linda - 27 november 2008 16:42

Vad gör ni för kul idag då?

Själv hade jag tänkt att diska innan jag ska värma en Pirog och skära upp lite Sallad börjar bli riktigt hungrig nu. Har bara ätit en macka idag inte så konstigt då. Men jag har haft fullt upp sen jag gick upp halv elva imorse. Det är nu den senaste timmen som jag har suttit i soffan under mitt duntäcke och läst VeckoRevyn och kopplat av.


Om en timme ska jag ta mig till stan på cykeln lite jobbigt i blåsten, men det får faktiskt gå ändå. Jag ska ju träffa Linda där. Vi ska kolla runt lite i affärerna. Finns ju inte såå många kan jag inte påstå, men imorgon ska vi åka till Skövde så det blir trevligt och perfekt med fler butiker :) Ska ju köpa julklappar och kolla på lite andra saker.

Ni får ha en bra torsdag så länge så hörs vi sen :)

Ciao follks!

Av Linda - 27 november 2008 13:38

Japp, idag är det löning :) SKÖNT SOM FAN!

Denna dag som det är alla andra månader får jag sticka iväg och storhandla. Idag köpte jag sjukt mycket mat och priset landade på 793 kronor. Höll fan på att dö när jag fick se summan, men nu har jag massa mat och jag tänker inte handla mer mat nu inte förrän efter jul igen. Ändå hade jag massa rabatter + pant och det var cirka 12o kronor. Men men, nu har jag mat och jag ska inte köpa så mycket mer eftersom jag åker till Göteborg om tre veckor och är borta en vecka. Behöver dock tvättmedel, sköljmedel och glödpamor till mina fina julstjärnor detta får jag köpa på Willys imorgon eller på lördag. Kan hända att det behövs något mer det vet jag ju inte nu...

Till PA:s fick jag cykla i den jävla stormen och bara det är träning, men det värsta var när jag skulle hem. Påsar gick sönder fick packa om och fixa och dona och folk glodde som jävla idioter - precis som att de inte har någon teve hemma! Ska inte ha papperskassar när det är fuktigt ute det var ju värdelöst märkte jag idag när det småduggar. Men jag kom hem välbehållen och även mina varor även om Dolmio burken ramlade ut precis här utanför huset - det var lugnt var ju ändå hemma.

Men sån här är jag ENVIS som FAN och BESTÄMD nåt så in i helvete! Har jag gett mig fan på att handla då ska jag göra det och komma hem med allt. Även om det blev lite problem idag många hade nog gett upp, men inte Jag.


Nä, nu ska jag byta sängkläder i sängen och sedan läsa i VeckoRevyn. Lite senare får jag dock cykla ner till stationen och köpa tågbiljetterna inför julen. Ha en bra dag torsdag där ute i Sverige!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards