Alla inlägg under november 2011

Av Linda - 16 november 2011 23:34

Usch, det är verkligen kallt ute på kvällarna och på morgonen nu. Det märks att det är vinter om man säger så.. För mina händer är detta det värsta klimatet, och för hyn också för den delen fast mest för händerna.

När jag gick till Willys efter fyra var det rätt så skönt, men då kom världens dimma så det var inte så jävla kallt ute. Köpte Chic, Glödlampor, Sallad och Tv-tidningen där. Sen när jag kom hem och skulle sätta i en av dem där jävla glödlamporna så funka den inte, så jag tog cykeln till Willys innan åtta sen för att byta ut dem. Det var då jag kände hur äckligt kallt det är!! Andra gången det blev fel med dem där jävla lamporna. Trodde att det var fel på själva Lampfoten när dem inte funka, men det var inte den det var fel på då jag testa med en annan och det var inga problem! Nu hoppas jag att jag slipper köpa den där skiten på ett tag!!

Har kommit igång med läsandet igen, och jag tycker att det är så himla skönt att sitta i sängen och läsa. Där kan jag koppla av mest utan några störande moment.

Annars en trist dag! Som denna månaden brukar vara. Imorgon blir det dock andra bullar med tvätt och dammsugning. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong!


Just det ja. Såg A., på Willys första gången jag var där, och det var kul att se honom! Hade lust att säga nåt till honom; typ hälsa till Han, men jag höll käft. Lika bra att inte säga nåt tänkte jag bara. Lika blyg som vanligt var han..


Köpte CHIC tidigare idag på Willys.

 

ANNONS
Av Linda - 16 november 2011 21:34

 

Idag har jag klätt mig slappt och bekvämt, men allt kommer ifrån H&M, till och med underkläderna. Lite kul ändå att alla kläder är från samma butik!


* Cardigan, H&M, NY- Denna är verkligen underbar! Varm och skön är den!

* Topp, H&M, NY- Jätteskön topp!

* Mysbyxor, H&M, NYA- Älskar dem.

* Strumpor, H&M, NYA- Varma och goa är dessa strumporna som är perfekta att ha när det är kallt ute.

ANNONS
Av Linda - 16 november 2011 19:45

 

 YEAH, idag har vi ÄNTLIGEN haft lite sol och fint väder!!

Jag tog denna bilden från köksfönstret tidigare idag

Så här fina borde ALLA dagar vara denna månaden då November suger.

Man kan tro att det är September ute istället för November.

Av Linda - 16 november 2011 19:34

Nu när jag har läst ut Plaza Kvinnas December nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln som hanlade om Modeundret Phoebe Philo. Phoebe jobbar som chefsdesigner hos modehuset Celiné. Det var intressant att läsa om så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


Det finns få designers som förtjänar ikonstatus medam de designar, lever och regerar. Brittiska Phoebe Philo är en av dem. Som före detta chefsdesigner för Chloé, och som nuvarande på Celiné, har hon skapat en kvinnligt tidlös look som lever för alltid.

Artikeln är skriven av Charlotta Rudarp-Berggren.

 

"Phoebe Philos inflytande sträcker sig långt utanför modevärldens insatta ... den här visningen och kollektionen var en succé i sig självt. Den utökade på ett direkt sätt Celiné-världens gränser (hela vägen till rockfestivalerna) och bekräftade Philos förmåga att behärska alla koder som bygger upp hennes framgångsrika märke", skrev style.com;s Nicole Phelps i sin recension av Phoebe Ohilos vår/sommar-visning 2o11 för modehuset Celiné.  

Philo har nu visat tre säsonger av minimalistiska, sportiga kläder för en modern kvinna. Något som ligger precis rätt i tiden. Och just det där med att ligga rätt i tiden, tycks vara hemligheten bakom Phoebe Philos framgångar.

 

Redan som elev på Central Saint Marins väckte Ohilo uppmärksamhet, då med sin personliga stil. På den tiden bestod hennes look av en glittrig hiphip-stil komplett med långa lösnaglar och en guldtand i den övre tandraden. Efter en rundfrågning bland personalen på Central Saint Martins, och bland elever som studerade samtidigt som Philo, så verkar den generella konsensusen vara att hon redan då var en"it-girl". Philo var någon som många ville vara, eller åtminstone se ut som.

- Hon hade en speciell stil, eller flera snarare. Hon var liksom alltid ett steg före alla andra, kommenterar en av de tillfrågade tidigare Central Saint Martins-studenterna.

 

Någon som uppmärksammade Philos talang och spännande personliga stil redan under designhögskoleåren var Stella McCartney. McCartney tog sin examen från Central Saint Martins ett år innan Philo. Efter avklarad examen rekryterades Philo till Chloé 1997 av just McCartney som då tagit över rollen som chefsdesigner för det omtalade modehuset.

Första kollektionen gjord av McCartney och Ohilo för Cholé blev varmt mottagen av modepressen. coh på det spåret fortsatte det. De efterförljande kollektionerna hyllades av både moderedaktörer och konsumenter, vilket naturligtvis hjälpte till att skapa den beryktade hypen kring märket. Redan under tiden hon var McCartneys högra hand viskades det om hur stor roll Ohilo egentligen hade i skapandet av Chloés unga, hippa stil. När Stella McCartney år 2oo1 lämnade Chloé för att skapa sin egen signaturlinje, lämnade hon plats åt Philo att kliva i hennes skor som Chloés chefsdesigner. Och Philos första kollektion för Chloé gav modepressen vatten på kvarnen gällandes vems hipp-formula som egentligen gjort det franska modehuset så populärt. Enkla välskurna basplagg, bikinis med aptryck och rastafarifärger gjorde hennes debutkollektion till en direkt succé. Efter det följde modeklassiker som tröjan med banantryck och handväskan kallad Paddington.

 

Men viktigare än så var att Philo cementerade sin roll som en av det tidiga 2ooo-talets mest intressanta och relevanta designers. Hon skapade den moderna kvinnans idealgarderob.

- Hon har en konsekvent definition av den moderna kvinnan med referenser och influenser från de senaste tio årens mode för kvinnor. Hon sätter klassiska plagg i ett modernt och bärbart sammanhang. Det i kombination med en stark redigering av material, form och färgskalor som speglar dagens kvinna och hennes position, säger Adam Saletti, som ger ut tidningen The Gentlewoman.

 

Philo tycks också vara en lika modern, stark och egensinnig kvinna rent privat. År 2oo6 valde hon att hoppa av chefsjobbet på Chloé för att på heltid ägna sig åt familj och sina två små barn. Ett ovanligt val kan tyckas, men något som också skulle visa sig vara ett smart karriärsdrag. Genom att lämna modevärlden hungrades efter Philos plagg i nästan två år kunde hon när det franska modehuset Celiné knackade på dörren förhandla sig fram till exakt den roll hon ville ha. Rent praktiskt innebär det att Philo, trots att Celiné är franskt och baserat i Paris, har fått förlägga sin designstudio i London.

 

Baserad i London är också den nua publikationen The Gentlewoman. Det är en tidning med en liknande estetik som Philos. Philo valdes däremot som omslagskvinna till premiärnumret.

- Det var den perfekta timingen med Phoebes första Celiné-kollektion och vårt första nummer. Phoebe är den starkast lysande symbolen för den nya kvinnan. Hon är kvinnan i tiden, understryker utgivaren Adam Saletti.

 

Det är alltså nu två år sedan som det franska modehuset Celiné kontaktade Philo med erbjudandet att ta över rollen som chefsdesigner. Och på bara tre säsonger har hon lyckats rita om garderoben för dagens kvinna. Det handlar om strömlinjeformad minimalism, enkla basplagg men med en ständig följeslagare i form av nya hippa, detaljer och accessoarer.


Med sin fingertoppskänsla bemästrar Phoebe Philo ett brett spektra av olika stilar. Precis som andra modelegender som Karl Lagerfeld och Yves Saint Laurent, så behärskar hon tekniken att hoppa från stil till stil samtidigt som det alltid finns en konsekvens och något som andas "Philo" över kollektionerna. Något som går väl i linje med modernitetsbegreppet och dess flyktighet. Det håller Adam Saletti med om:

- "Modernt" är alltid ett flyktigt begrepp. Just nu definierar Phoebe Philo kvinnligt mode, för och av kvinnor, starkare än någon annan designer...  


 

  

Av Linda - 16 november 2011 00:34

       


Nu har jag suttit och kollat igenom CHIC nummer 24 (18 November) 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har nästan bara hittat kläder denna gången, och det blev inte så mycket.


Detta hittade jag i Chic nummer 24 (18 November) 2o1o:

* Pumps ASOS finns hos www.asos.com, 515 kronor- VILL HA! Tycker att dessa är jättesöta och fina! Inte så jävla dyra är dem heller så!

* Lanvin for H&M, 1499 kronor- VILL HA! Älskar den rosa färgen på klänningen! Dessutom gillar jag verkligen Lanvin-fodral!

* Lanvin for H&M, 1499 kronor- VILL HA! Ytterligare en klänning som man skulle vilja ha! Färgen är la inte min färg, men jag älskar ändå klänningen!

* Lanvin for H&M, 1999 kronor- VILL HA! Denna är sjuktsnygg också! Dessa är mina absoluta favoriter från Lanvins kollektion i samarbete med H&M.    

Av Linda - 15 november 2011 23:54

Idag har vi haft sol och blå himmel, men det har verkligen vart kallt också! Kände det när jag var ute på balkongen, och när jag cykla ner till ÖoB en snabbis tidigare idag. Snacka lite med J., också som jag såg där i kassan innan jag cyklade hem i mörkret och kylan igen. Köpte bara Baugetter och Choklad där. Baugetterna älskar jag då man inte kan köpa sånna överallt! Dessa är goast =)

I övrigt har det vart en jävligt tråkig dag. Har läst en del och skrivit inlägg till bloggen. Satt och skrev ett långt inlägg som jag glömde spara, och jag var nästan klar, och då gänder det som INTE får hända; Internet slutar fungera. Då blir jag så jävla irriterad när sånt där händer!

Inatt hade jag jävligt svårt för att somna då jag hade jätteont i äggstockarna då min mens är på väg. Läste innan jag släckte, men jag vände och vred på mig en bra jävla stund. Blev störd av en jävla anka som kvackar ute vid dammen, och det har den gjort nu ett tag! Jävligt störande var det plus att jag hade ont.. Gick på toa kvart över fyra och efter det kunde jag somna i alla fall. Brukar inte känna av äggstockarna så heller att det gör ont, men nu gjorde jag det.

Har haft lite lätt hövvevärk också och jag har sett väldigt rödflammig ut i ansiktet. Bäst att vara inne då, haha! Nä, men jag var sån i hövvet igår med.. Booooring dag med andra ord. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


Köpte Baugetter och Choklad på ÖoB när jag var där!

 

Fick även en H&M-katalog i postfacket också!

 

Av Linda - 15 november 2011 21:34

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 24 (18 November) 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om Ida Sjöstedt. Jag tycker att hon gör en del fina kläder, speciellt hennes kappor. Det var intressant att läsa om Ida som började från scratch, så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Det finns många inspirerande kvinnor och i varje nummer av CHIC får du möta en av dem. Nu har turen kommit till designern Ida Sjöstedt.

Artikeln är skriven av Emilie Cederquist.


Så länge Ida Sjöstedt kan minnas har hon älskat mode. Med en London-examen i mode och design i bagaget tvekade hon aldrig att starta ett eget klädmärke.

- Genom mode har jag hittat mitt kreativa sätt att uttrycka mig. Jag har alltid vetat att jag vill jobba med det och min dröm har varit att ha något eget. 

Vad hade du för mål när du srartade?

- Att etablera mig på den svenska modescenen och kunna leva på mina kläder. Jag satte upp delmål och det första var att komma in i ett par bra butiker och få press så att märket blev synligt. Efter det ville jag ha en visning, sedan en större visning och finnas i fler butiker. Jag startade från scratch och hade inget ordentligt kapital, menen tydlig version.

Du startade 2oo2, hur var det att vara en av pionjärerna, före "det svenska modeundret"?

- Det var som var skönt var att jag inte hade några förväntningar på mig. Jag kunde göra vad jag ville för jag hade inget att leva upp till. Det tog lite tid men sedan togs min design emot av svenska folket.


Hur går det till när du skapar en kollektion?

- Det är som ett pussel, vi plockar, lägger till coh drar ifrån. Det är en stor hantverksprocess. när vi har börjat konkretisera allt så får vi ofta nya idéer. men någonstans måste man bromsa och sätta stopp.

Hur känns det när du är klar?

- När jag var liten och ritade blev jag frustrerad över att jag hade en bild i huvudet men inte kunde få ner den exakt så på pappret. Nu känner jag en tillfredsställelse när jag tittar på mitt inspirationsmaterial och det färdiga resultatet och ser en röd tråd. Jag har något i huvudet som jag sedan kan dela med mig av till någon annan. Vi människor strävar väl alltid efter att försöka få andra att förstå vad som rör sig i våra huvuden.  


Var hittar du inspiration?

- Det är sällan jag blir inspirerad när jag ser en fin klänning. Jag älskar däremot modedokumentärer. Det är extremt inspirerande när man får titta in bakom kulisserna, se hur andra arbetar kreativt och ta del av tankeprocessen bakom någonting färdigt. 

Hur håller du ångan uppe säsong efter säsong?

- Det blir lätt slentrian och jag vill inte fastna så att det bara går på repeat. Jag vill känna att det fortfarande är roligt, och att Ida Sjöstedt som märke och jag som person utvecklas. Så länge jag gör det speglas det i kollektionen. Gör man avkall på det och bara tänker på siffror så tappar man grundvärdena i det man håller på med.

Vad är roligast med ditt jobb?

- Att jag får jobba med något som jag brinner för och att alla jag jobbar med också gör det. Det är varierande. jag skulle bli tokig om jag var tvungen att sitta vid en dator fem dagar i veckan året om. Att man får uppskattning för det man gör är också en stor del i det hela. Jobbar man i motvind hela tiden är det säkert inte lika roligt.

 

Vad är det för skillnad på att arbeta i branschen idag jämfört med när du började?

- Det har alltid varit, rent praktiskt och ekonomiskt, väldigt svårt, det finns inga genvägar. Intresset för det vi gör är större nu samtidigt som marknaden har vuxit och det är fler aktörer och större konkurrens. Ska man starta eget nu som nyutexaminerad är det lättare på ett sätt, men svårare också. Det finns redan en plattform, men det krävs också mycket mer för att du ska synas.

 

Finns det något du ångrar i din karriär?

- Mitt tips till någon som vill starta eget är att det kanske inte är det smartaste att starta helt själv. Hade jag haft möjlighet att ha en businesspartner som hade kunnat sköta företagsbiten åt mig så hade det definitivt varit ett smartare drag.

 

Vem drömmer du om att se i dina kläder?

- Det är alltid kul när kläderna hittar sin bärare och personen bär upp dem på rätt sätt. Jag kan inte säga någon specifik kändis. Det känns som att det har gått lite inflation i stilikoner, det börjar bli urvattnat. De flesta tjejer i Sverige har bra stil idag.

 

Du gör mycket brudklänningar nu, hur är det?

- Det är kul att kunden kommer till mig personligen och specialbeställer en klänning till sitt livs viktigaste dag. Som designer är det roligt att veta att det inte är något slit-och-släng utan ett plagg som köparen behåller hela livet och som kanske går i arv till hennes dotter. Det är ett värde som betyder mycket för mig.

 

Vad är du mest stolt över i din karriär?

- Att jag har lyckats hålla på så här länge, det är snart tio år faktiskt. Att jag har lyckats bygga upp det här från i princip ingenting, och även att jag har stått fast vid min egen personliga vision och behållit min integritet i den här branschen...

 

TOPP FEM: Tips till dig som vill bli designer

1. Skaffa en utbildning i desing och viss mönsterkonstruktion/sömnad så du får förståelse för hur man skapar kläder.

2. Praktisera. På en praktikplats får du lära dig inifrån hur arbetet verkligen går till.

3. Ha en vision om vad du vill göra och fundera på varför du vill jobba med mode.

4. Ha roligt när du jobbar och försök hitta andra som du kan ha ett kreativt utbyte med.

5. Var beredd på att det tar tid att slå igenom. Men stå fast vid din vision och ta ett steg i taget så har du alla möjligheter att lyckas...


  

Av Linda - 15 november 2011 15:34

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 24 (18 November) 2o1o, kom jag till den här artiklen som handlade om Charlotta Flinkenberg. Jag har följt henne genom åren då hon har vart chefredaktör för dem tidningarna som jag har läst. Jag tycker att hon är jävligt grym och hon är en stor inspiratör, och dessutom verkar hon vara en jävligt bra chef. Artikeln var jätteintressant att läsa också, så därför tänkte jag skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Som chefredaktör med tre barn vet CHICs Charlotta Flinkenberg hur svårt det kan vara att kominera karriär med familjeliv. Hennes bästa tips? Mycket humor och komplimanger.

Artikeln är skriven av Helena Skoog.

 

Charlotta Flinkenbergs karriär började med en krasch.

Hon sitter på sitt kontor på CHIC med ett av sina tre barn, tvillingen, Elias, i famnen och berättar att hon egentligen ville jobba med form, som AD. Men efter en ettårig konstutbildning och sedan nobben från AD- och reklamutbildningar på en rad skolor i Stockholm fick hon dåligt självförtroende och tänkte att hon var en för dålig formgivare för att satsa på den karriären. Så, hon valde det hon var näst bäst på - att skriva.

 

Men en lång journalistutbildning orkade hon inte med, så som 23-åring startade hon en egen tidning istället.

- Jag tog flera banklån och gjorde alla klassiska misstag. litade inte på mig själv, anställde jättemycket folk, hade lysixa lokaler på Söder... Jag skulle konkurrera med Nöjesguiden och göra en flashig gratistidning. Som givetvis konkade efter ett nummer och jag fick miljonskulder och böev förtalad i Resumé och allt gick åt pipsvängen, berättar hon.

- Men det var ändå en rätt nyttig läxa rent praktiskt. Jag började i en konstig ända om man ser på andra i min bransch, många har ju börjat på golvet som reportrar och sedan arbetat sig uppåt och gått den långa vägen med utbildning. Jag började som VD och ägde hela bolaget och sedan kraschade jag och fick börja på golvet igen.

Hur hanterade du den motgången?

- Jag var ju både arg och bitter och besviken och skamsen, alla möjliga känslor. Men en ganska positiv sak med den här typen av krascher, det är att man får en revanschkänsla i kroppen. "Jag ska minsann visa folk att jag inte bara är en sopa. Får jag en andra chans, då jäklar".

Charlotta stämde tidningen som hade förtalat henne och vann rekordskadestånd, och sökte en reportertjänst på tjejtidningen Frida som hon fick.

 

På Frida valde hon att ta chansen. Hon gjorde allt de bad om - från att svara på läsarbrev till att skriva horoskop. När hon tre månader senare fick en fast anställning frågade förlagets VD om hon ville bli chefredaktör.

- Det är fortfarande det karriärsteg som jag minns med mest glädje, för det var den första riktiga "titel efter prestation"-grej som jag hade fått. Den befordran gick jag verkligen ut och firade. Sedan var jag chefredaktör på Frida och jag tror att jag dubblade upplagan på två eller tre år.  

på Frida började den karriär som skulle ta henne via frilansliv med galna uppdrag som ingen annan ville ta, till chefredaktörsposten på Vecko-Revyn där hon vände upplagan som då var på nedåtgående.

- Tjänsten på Vecko-Revyn klassar jag fortfarande som en av de svåraste grejerna jag har gjort i min karriär, säger hon och tar upp nappen som Elias har tappat på golvet.

- Jag jobbade oerhört mycket och det var jobbigt emotionellt att vända den nedåtgången. Att få med sig redaktionen. Folk skrev protestmanifest men när det gick bättre för tidningen så fattade de att hon kanske hade en del rätt ändå den där kärringen som kom hit och tvingade oss att komma i tid och inte gå på bio på arbetstid.

 

Du verkar vara kaxig och självsäker, varifrån kommer självförtroendet?

- Jag har haft en trygg uppfostran med peppande föräldrar. Mamma har alltid satt sina fyra barn framför sig själv. Hon har tragglat läxor, kommit på fotbollsmatcher och skjutsar till ridläger. Många gånger har jag dock varit osäker inombords och mått illa inför utmaningar. Men jag har tänkt att det bara är på låtsas. Jag har lurat mig själv och på så vis kanske lurat andra också. 

Hur då?

- Är man inte medfött cool eller självsäker så kan man spela det. Man kan träna upp sådana grejer som med allt annat. har du inte bra gehör så kan du inte få det, men du kan lura alla att du är en bra businesswoman.

- Jag har nog inte vett heller att bli rädd för vissa saker. Har du fiaskon i bagaget så kan du också bedöma graderna i helvetet av hur de påverkar dig. Många överdriver vad det blir för effekter av att göra bort sig, eller få nobben, eller få sparken... De tror att livet är slut eller att det blir katastrof.. men oftast löser det sig. Det är bara att borsta bort dammet och resa sig. Lös det istället för att bara sitta och älta. Grunden till många framgångar är en historik av fiaskon. Faktiskt. Se på dem som har lyckats. Oprah Winfrey, tror du att det första hon gjorde blev succé?   

 

Efter några år på Vecko-Revyn tjatade Charlotta på förlaget om att de skulle köpa in licensen för en svensk Glamour. Så småningom, ungefär samtidigt som hon fick sitt första barn och släppte sin andra bok "Viktiga boken - från godisråtta till storlek 38", fick hon igenom sin önskan och blev chefredaktör för den nystartade tidningen. En position där de som bestämde var cheferna på prestigefyllda förlaget Condé Nast.

- Det var plågsamt lärorikt, för man blev nobbad och fick göra om saker. De var VÄLDIGT svårimponerade. Jag fick lära mig att trolla med knäna och göra något som såg ut som a million bucks utan att ha de ekonomiska resurserna. Och jag lärde mig att man alltid, alltid kan prestera bättre. Overachieve!

 

Efter Glamour fick hon erbjudandet att starta en egen tidning på aller media. Då började hela resan med CHIC, som nu har pågått i två och ett halvt händelserika år. 

Hur gör man för att ha din karriär och dessutom klara av småbarnslivet?

- Det första man måste bestämma sig för, det är att inte ha dåligt samvete. Och konstatera att du inte kommer att hinna både och. Allting är en krass prioriteringsfråga när du skaffar barn och gör karriär parallellt. Det krävvs ett stabilt psyke för att kunna flytta fokus från barnen och gå in på jobbpiloten.  

- Du bör vara påhittig och får inte gripas av panik. Kommer du för sent till dagis och de är sura - ta med dig tidningar och godis till dem nästa gång! Visst, det mest pedagogiska är att sitta och läsa sagor och bygga lego, men pallar du inte så lär barnen kolla på TV.

 

Kan du delegera något?

- Man pratar fint om att delegera, men när man är stressad som småbarnsförälder handlar det i själva verket mer om att dumpa skiten i andras knän. Delegera är en fin term som kräver framförhållning. I verkligheten har du sällan den tiden, då blir det krascher.  

 

Men hur får man relationen att fungera?

- Jag är inte en särskilt bra fru, så jag är fel person att svara på det, haha. Sedan barnen kom har vi kommit till en annan nivå i vårt äktenskap. Vi går omkring som lulliga zombies. De där ambitionerna att "ta på dig något sexigt" eller "laga en liten hummermiddag för er själva" - vem fan har tid med det?! Du kommer inte ens hinna raka benen eller gå och handla en hummer på Prisextra. I vår verklighet är det mer "Är du gullig och micrar den här maten medan jag matar Elsa och byter blöja?" Satsa på sånt som inte är tidskrävande. Var trevliga i tonen, försök ha lite humor trots sömnlösheten och slösa med komplimanger.

 

Vad är roligast med ditt jobb?

- Det är nog själva hantverket, att göra tidning, som jag verkligen älskar. Som att jobba i tomteverkstaden, med alla små nissar som sitter och jobbar. Jag älskar att det är konstans stimulans. Jag skulle göra det här på min fritid om inte någon var så snäll att de gav mig lön för det...

 

9 snabba med Charlotta

1. Vilken mobil använder du?

Nokia N8. Har även en iPhone som jag har lagt åt sidan ett tag.

2. Hur mycket tjänar du?

Mer än Lennart Ekdahl, mindre än Amelia Adamo.

3. Vilket var ditt bästa pch sämsta ämne i skolan?

Bästa: Latin, Bild. Sämsta: Matte.

4. Vilka tre teknikprylar klarar du dig inte utan?

Eltandborsten, mobilen och plattången. 

5. Vilken är världens mest överskattade tidning?

Amerikanska Vouge. Vackra modejobb, visst- Men hur svårt är det med DEN budgeten? 75% äe ju dessutom annonser.

6. Gör du din egen deklaration?

Gud nej. Jag delegerar bort sådant jag inte är bra på. 

7. Värsta jobbet du haft?

Stenplockare på en badstrand på Mykonos. 

8. Otrevligaste kändis du mött?

Christian Slater. Madonna var heller inget charmtroll.

9. Affärskvinna du beundrar?

Oprah Winfrey. Blev även rätt imponerad av Hugh Hefners dotter Christie som föreläste på ett seminarium (och kom med en armada av livvakter)...


      

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ LindaDelicious med Blogkeen
Följ LindaDelicious med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se