Alla inlägg under november 2011

Av Linda - 14 november 2011 21:34

Jag fick världens hostattack efter att jag hade käkat mat. Gillar inte sånt där då det är lite obehagligt, tycker jag. Måste ha fått lite Köttfärssås i strupen som irriterade eller nåt sånt.

Igår var jag hur trött som helst, och trots att jag la mig halv tolv tog det en bra stund innan jag somnade. Sen sov jag hur bra som helst hela natten, jävligt skönt var det!

Har inte gjort så mycket idag mer än att läsa, kolla lite på datorn, städa toaletten och bara varit! Mer städning blir det dock på torsdag och fredag då jag får besök på fredag eftermiddag/kväll =)

Vill dock ha min lön NU!! Speciellt se lönespecen så man vet vad man får ut i lön denna månaden.. Usch, det där är verkligen stressmoment varenda jävla månad, typ i alla fall..

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Denna Köttfärssåsen åt jag idag - lättlagad och go är den!

 

Av Linda - 13 november 2011 21:34

Herregud, jag är verkligen helt slut nu! Trött i kroppen och i hövvet. Har ju inte sovit så värst bra i helgen så man är rätt slutkörd nu. Orkar inte tänka över huvud taget.

Ryggen är sådär, har ont i ett ben och imorgon ska jag sova =) Blä, negativ jag är nu, ber om ursäkt för det.

Ser fram emot helgen i alla fall då jag får besök, och det ska bli riktigt kul =) Så nu i veckan blir det städ, tvätta och fixa lite hemma inför helgen. Men imorgon ska jag sova - ta en välbehövlig sovmorgon!

Dagens garv kom nu när jag ser på Beck då Gunvald kom till jobbet i gips och på kryckor, hahahaha så jävla störskön! Persbrandt är verkligen Bäst   

Ska fortsätta se på filmen nu om jag inte däckar i soffan. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 12 november 2011 23:34

När jag cyklade till jobbet idag och jag hade precis cyklat över övergångsstället vid Willys hörde jag hur det slog till i cykeln, att det var nåt som lossade liksom.. Jag försökte se vad det var som hade hänt, och jag undra vad fan det var som lät. Skulle cykla ner för backen på Odengatan, och det var då jag märkte att det var nåt med bromsarna.. Jag rullade ner mot jobbet och då märker jag att pedalerna bara snurrar av sig själv, och jag var tvungen att ta i för att bromsa. Det är fan livsfarligt det där! Jävla tur att det var mitt på dagen och jag hade ingen framför mig heller. Svor lite för mig själv över den jävla cykeln!! Sen att det ska hända när man redan är stressad till jobbet gör ju knappast saken lättare. Trögt som fan gick det också att trampa på, men just bromsen alltså... Fick lite hjälp av S., på jobbet som kollade över cykeln, och vi testkörde cykeln på gården på jobbet och då funka det bra!


Sov inte ett piss på hela natten. Jag var trött, men det gick bara inte att sova. Ville sova när klockan hade ringt och jag vakna upp en halvtimme senare - tur att det var en timme kvar tills jag började. Låg dock och drog mig en liten stund till innan jag väl gick upp! Det var dimmigt inatt, imorse och när jag skulle iväg, men sen sprack det upp och solen var framme en stund. Var ute lite på balkongen i solen, men jag gick in fort igen för man har märkt nu i veckan att det har blivit kyligt ute. Det bästa är i alla fall att snön verkar dröja ett tag till =)

Idag var det alldeles lagom att jobba dessa få timmarna. Dels att det ger lite OB och sen att det är helg, och då få känna av att jobba några få timmar för en gångs skull. När jag hade sovit dåligt var det ännu bättre plus att jag kände av det i hövvet - började få hövvevärk som satt långt in. Alldeles lagom idag med andra ord!


Cykla upp till Willys när jag hade slutat och jag gick till Glödlamporna som jag skulle ha. Tog små glödlampor och 4o watt, betala och cykla hemåt. När jag kommer hem ser jag att jag hade tagit FEL sockel!! Sjuktstörande då jag hade dem i handen på hemvägen. Kunde la sett det när jag gick därifrån att det var fel sockel på lamporna.. Evighetsdjungel!

När jag kom hem la jag mig och sov från halv sex till halv åtta, fixa mat sen och diska samtidigt. Har sett på Dumpa honom nu ikväll på TV4, och jag tog en snabb dusch under Nyheterna. Annars har det inte vart nåt speciellt idag direkt. Cykeln störde mig i början av dagen, men det var bara en timme tills jag fick lite hjälp med den. Däremot låter det en del när jag bromsar märkte jag när jag cyklade hem, jaja, det får gå!

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 12 november 2011 21:34

 

 

Sitter och kollar på denna filmen nu som nyss började på TV4.

Haha, jaaaa, vad ska man säga? Visst känner man igen sig?

Ben Affleck och Bradley Cooper är ju med i filmen, och jag tycker att dem är sjuktsnygga båda två!

Rätt många skådisar är med i filmen över huvud taget. Ska bli kul att se denna lätta filmen ikväll.

Nån som sett den innan?

Av Linda - 11 november 2011 23:36

Idag blev jag lite irriterad när jag var på jobbet faktiskt. Lathet är något jag inte gillar!! Speciellt inte om det inte är första gången utan det är så här varje gång! Vissa grejer är bara inte okej. Inte så många timmar blev det idag heller. Verkar lite som att det kommer bli snålt med timmar denna månaden, i alla fall som det ser ut nu.. Tråkigt!

När jag skulle gå upp idag ville jag bara fortsätta sova då jag var väldigt trött och seg. Hade vaknat upp vid sju för att se vad klockan var och så gjorde jag några gånger. Sov som bäst när jag var tvungen att gå upp. Lite störande är sånt där. Jisses, den där jävla dimman som kom igår var kvar större delen av dagen och eftermiddagen också. Fast den hade lättat lite när jag skulle ner till ICA, men självklart var den tillbaka lika snabbt som den försvann.

Nere på ICA träffa jag E., som jag har jobbat lite med och sen prata jag lite snabbt med J., i kassan innan jag cyklade hem. På ICA handla jag Choklad, Grillade Kycklingspett, Glass och Gurka. Den där glassen var riktigt billig om man hade ICA-kort då den kosta bara sju spänn =) Då passar jag på att köpa paket faktiskt!

Jag cyklade hela Bangatan ner till ICA och jag fortsatte sen upp mot F-berget och hem! Det var riktigt skönt att cykla en längre sväng. Däremot måste jag pupma mina däck då det verkligen inte är bra luft i dem.. Går alldeles för segt just nu! Får göra det imorgon om jag kommer ihåg det..

När jag kom hem kände jag mig jättetung i hövvet så jag la mig halv fyra och gick upp tio i sex igen. Det blev bättre, men jag känner att jag har ansträngt mina ögon lite för mycket, tror jag. Vila är ju bra mot sånt där.

Hoppas att Ni haft en bra fredag allesammans! Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Glass, Grillade Kycklingspett, Choklad och Gurka.

 

Av Linda - 11 november 2011 21:34

 

 

Har kollat på denna filmen nu ikväll, och den gick på Sjuan.

Jag tycker att denna filmen är rätt så mysig! Har sett den förut!

Perfekt att se när det inte finns nåt annat att se på denna kvällen!

Av Linda - 11 november 2011 19:34

 

Idag denna fredag (111111) såg min outfit ut så här!


* Cardigan, Lindex- En favorit som hänger med!

* Linne, Ginatricot- Ett av mina favorit linnen, helt klart!

* Byxor, Lindex- Älskar dem!

* Strumpor, Vet ej.

Av Linda - 10 november 2011 23:34

Hua, jag drömde en mardröm som var jävligt obehaglig tidigt imorse, runt sex-sju ungefär, och sen kunde ju inte jag sova bra efter det! Kollade på klockan flera gånger minns jag.. Det är inte ofta jag drömmer mardrömmar, men en liknande den jag hade skulle kunna inträffa i verkligeheten, och det är nog fan det som är det värsta!!

Idag har vi haft jättefint väder igen =) Kallt har det vart dock för det kände jag när jag cykla ner snabbt till Pressbyrån. Därinne höll dem på att göra om, så som det är i Göteborg och andra städer - två kassor och lite bredare. Cyklade en extra sväng sen och det var riktigt skönt med frisk luft, men det har vart kyligt.

En seg och tråkig dag har det vart; kollat upp lite saker till bloggen, läst i Cosmo, hängt in mina kläder i garderoben (dem få jag hade på torkstället), diskat och glott på Robinson-finalen förstås! 

Apropå Robinson så vann min favorit Mats! Det var han eller Ola som jag ville skulle vinna Robinson i år! Det var inte tänkt egentligen att jag skulle fastna vid årets program, men det bara blev så. Samtidigt har det vart kul att ha ett program att följa varje vecka. Tråkigt nu när det är slut, men så är det ju med alla serier och program som slutar..

Jaja, nu ska jag snart sova! Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Robinson-vinnaren; Mats Kemi som var min favorit tillsammans med Ola.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards