Alla inlägg under november 2011

Av Linda - 23 november 2011 17:34

 

 

Jag fastnade vid denna filmen på TV4 strax innan fyra då den började.
Filmer som denna är egentligen jävligt förutsägbara, men samtidigt är det skönt att se dem också!

Ibland känner jag mig alldeles för gammal för en film där den impopulära tjejen är kär i den populära killen - som i Picture this. Men jag fastnade faktiskt vid den här killen! SHIT, han är ju riktigt snygg.

Lite mysig var filmen dock! Självklart var dem där jävla bicharna med som man stör sig på.

Robbie och Ashley är ett fint par tillsammans, tycker jag. 

ANNONS
Av Linda - 23 november 2011 15:34

Nu när jag har läst ut SOLOs December nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om Au revoir, vardagsproblem! Haha, jag kände igen mig i speciellt ett av problemen vilket jag tror att de flesta känner varje dag. Tänkte skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


Många av dina så kallade problem är väldigt små och enkla. SOLO vill hjälpa dig ändå. Läs våra tips och agera smart och rätt när garderobskrisen drabbar dig, eller när han inte svarar på dina sms.

Artikeln är skriven av Karin Nordin.

 

Det spelar ingen roll att det finns miljoner personer som har det sämre; att vi lever i en hård verklighet präglad av terror, sjukdom, orättvisa och krig. De typiska i-landsproblemen blir inte lättare för det och nej, du är inte en ond oerson för att du blir hysterisk när du inte har "någonting att ta på dig" (trots att garderoben är full). Eller för att du är förkrossad över att du har blivit dissad av din dejt. Du är möjligen lite bortskämd, och det är okej. Det faktum att dessa bagatellartade problem då och då dyker upp i ditt liv är tecken på att du faktiskt har det rätt bra, trots allt. Tänk på det när det känns lite tungt.

 

Vardagsprblem:

DU HAR INGENTING ATT TA PÅ DIG

Situation: Den senaste timmen har du drivit runt i butiker i syfte att hitta plagget sm skulle ge dig någon form av glans, något extra. Trots att du egentligen inte har råd att shoppa. Din garderob är ett enda stort mörker - så sorglig, så tom. Du blir allt mer uppgiven. 

Lösning: Tänk enkelt. Ta på dig ett par tights eller jeans, kombinera med en enkel t-shirt eller ett baslinne och lägg till ett par höga klackar. Har du några accessoarer? På med dem. SOLO älskar flera missmatchade armband tillsammans, ta vad du har! Hittar du verkligen ingenting i ditt eget hem så har du kanske en kompis som ställer upp och lånar ut ett plagg eller två.   

 

Vardagsproblem:

DU STÄLLS INFÖR EN WALK OF SHAME

Situation: Du sov över hos någon igår, du var uppklädd och sjukt snygg. Och ganska lättklädd. Nu är det dags att gå hem genom stan, det är lördag förmiddag och alla är vakna.

Lösning: Det finns bara två alternativ nu - taxi eller en påklistrad stolthet. Taxialternativet behöver inte förklaras närmare. Den påklistrade stoltheten är också mycket enkel, och dessutom helt gratis. Promenera extra rak i ryggen och med bestämda steg hemåt, inget hukande, inga osäkra blickar. Bara gå coh tänk att världen är din och att ingenting någonsin kan stoppa dig från att vara den du är.

 

Vardagsproblem:

DIN KOMPIS BANGAR

Situation: Du och din kompis ska på en fest tillsammans, hon är den enda du känner som kan följa med och hon har lovat. Så kommer samtalet. Hon kan inte, vill inte. Inte ikväll. Godnatt då, eller?

Lösning: Det är läge att handla konstruktivt istället fär att begrava dig i bitterhet och ilska gentemot din kompis. Tänk efter: Känner du verkligen ingen annan? Klar du gör, det behöver ju faktiskt inte vara en nära vän. Skulle inte du själv bli glad om en flyktig bekantskap hörde av sig och bjöd in till party? Logga in på Faxebook och chansen är stor att du där finner en räddare i nöden. Annars är det ju inte hela världen att göra entré ensam, eller hur?

 

Vardagsproblem:

HAN SVARAR INTE PÅ DITT SMS

Situation: Du har väntat på det där samtalet länge nu. Du vet att ni skulle passa så bra ihop. Det skulle vara du och han mot världen. Du smsar och förväntar dig ett svar men inget kommer och det känns som om din värld ska rasa samman.

Lösning: Allt handlar om kula och styrka nu. Skicka inga fler sms, det är faktiskt ingen idé. Utgå bara kallt från att han fått ditt meddelande. Om han är intresserad kommer du att få veta det, var så säker. Tills vidare finns inte mycket du kan göra, försök finna ett lugn i den tanken och hitta på något som får dig att tänka på annat.

 

Vardagsproblem:
DIN HY HAR SPÅRAT UR

Situation: Alla drabbas vi av hudproblem då och då. Att just du skulle få aknen från helvetet samma dag som du bokat in en spännande dejt känns dock så extremt orättvist och nu överväger du att ställa in.

Lösning: Du behöver två saker nu, en bra concealer och lite mer självkänsla. Concealern är förhoppnignsvis lättillgänglig: SOLO rekommenderar en flytande variant som täcker utan att lämna din hy kakig (Biotherms "Cover it" är bra). Det viktigaste är dock din inställning. Han kommer säkert se dem, men vad gör det? Chansen är stor att han bara tycker det är skönt att du inte är helt perfekt. Vem låter sig stoppas av några finnar? Inte du...

 

5 andra vardagsproblem

1. Du utsätts för ett facerape

För några månader sedan var det pinsamt. Idag är det ett så allmänt vedertaget fenomen att alla genast förstår vad det rör sig om när en märklig statusrad dyker upp hos någon.

2. Felskickat mejl

Så kollegan fick fel mejl? Det enda du kan göra är att be om ursäkt, ärligt och från hjärtat (mutor kan också vara effektiva). Hoppas sedan på förståelse. Slösa inte tid på eventuella bortförklaringar eller lögner.

3. Favvojeansen passar inte

Enkelt. Ta ett par andra byxor eller bär favoritjeansen tillsammns med en lång topp eller en stor tröja och lämna dem halvöppna eller förslutna med hjälp av en gummisnodd.

4. Du blir bloggad

Kontakta personen som publicerat inlägget och förklara att du helst inte vill figurera i några bloggar utan ditt medgivande. Till god bloggsed hör faktiskt att fråga först. Om du inte är kändis, vill säga.

5. Du spiller

En rödvinsfläck på klänningen är ingen katastrof, fortsätt festa. Alla vet hur lätt en olycka händer. Lämna fläcken orörd om du är rädd om klänningen, då ökar chansen att personalen på kemtvätten kan hjälpa dig.

 

    

ANNONS
Av Linda - 22 november 2011 21:34

Jag vakna med ett jävla rivjärn i halsen imorse, sen på kvällen hade jag hövvevärk som var jobbig och nu är jag dödstrött. Vilken dag för kroppen, haha! Ska se klart på Desperate förstås och sen på Sex and the City innan jag lägger mig sen. Haha, det gjorde jag ju också! Samantha är ju så jävla rolig, och hennes sköna kommentar: Vad är det för en man? Aidan? Har han klippt sig eller har jag vart med en kvinna för länge? Som vanligt låter det mesta mycket bättre på engelska, eller nästan allt faktiskt från amerikanska serier.. Vad jag babblar om skit

Yeah yeah, tråkig dag med andra ord! Inget roligt alls. Har läst i min Solo December på eftermiddagen, och det är så himla skönt att bara koppla av och läsa. Nästa vecka kan jag nog frosta av frysen - ÄNTLIGEN så jag får äta det som finns, och idag åt jag Schnitzel och Kroketter med en massa Sallad som blev över från helgen när jag åt Tacos, gott var det i alla fall.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


Dagens goa middag; Schnitzel, Kroketter, Bearnaisesås och Sallad till!

 

Av Linda - 22 november 2011 19:34

Nu när jag har läst ut SOLOs December nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om Zac Efron. Många vet ju vem han är, men jag kände inte till honom så bra fast jag är lite för gammal för High School Musical-filmerna där han slog igenom. Han har tränat upp sig och fått en snygg kropp, och dessutom har han jättefina ögon, tycker jag. Tänkte i alla fall skriva ner vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Han slog igenom som basketspelande sötnos i "High school musical". Under de senaste åren har vi sett honom, och hans magmuskler växa till sig ordentligt. SOLO har snackat med Zac...

Artikeln är skriven av Anna Klockare och Katarina Wendelin.

 

Vu lärde känna honom som Troy Bolton i tonårstriologin "High school musical" men i vinter är det äntligen dags för Zac att visa oss en annan sida. I filmen "Charlie St. Cloud" soekar han en kille vars lillebror dör i en olycka (japp, Zac kommer att gråta på vita duken). SOLO träffar snyggingen på exklusiva Marriott i centrala los Angeles. Och ja, han är precis lika het som på bild, om inte ännu hetare.

Det är stora känslor i den här filmen. Var det en jobbig inspelning?

- Jag brukar gilla det fysiska arbetet under en inspelning, att dansa till exempel, men nu blev jag istället en downer på grund av alla känslor. Jag brukar vara lätt att jobba med och gillar att prata oc skoja men den här rollen krävde att egentid så jag satt mest ensam med min iPod och var en riktig skitstövel, haha. Men det var kul att göra något nytt; att spela en karaktär som måste ta tag i sina mörka, jobbiga känslor.

Hur framkallar du känslor under inspelningarna?

- Jag tänkte på min lillebror och hade med mig fotografiter på honom till inspelningen. Jag funderade på hur det var att växa upp med honom och innan de svåra scenerna tittade jag på bilderna och funderade på hur det skulle vara att förlora honom. Det funkade verkligen för mig. Jag älskar den här delen av jobbet, att kunna leka med sina känslor. 

Har du själv förlorat en nära anhörig?

- Ja, det har jag. Jag tror att de flesta människor upplevt en sådan sorg och saknad.

Är du religös?

- Jag är skeptisk, men tror. Mitt liv hitills har varit otroligt välsignat så någon håller nog ett öga på mig. "Charlie St. Cloud" får mig såklart att begrunda hur det ligger till med saker och ting men jag har inte bestämt mig för något.

 

Vilken är din drömroll?

- Just nu skulle jag gärna utmana mig själv och möta mina rädslor men den rollen har inte dykt upp än. Jag tänker inte berätta vad jag är rädd för för du skriver det bara i tidningen, haha!

Är det viktigt för dig att dina fans godkänner dina roller?

- Jag försöker verkligen sätta mig in i vad de tänker när de ser mig i en ny roll. Jag tänker ofta på mina fans, de finns alltid där i bakhuvudet. De influerar mig verkligen när jag fattar beslut angående roller och jag har lärt känna en del av dem. Det handlar om smarta tjejer så jag skulle gärna välja en roll som utmanar deras intelligens.

Det känns verkligen som att du älskar dem, så där på riktigt?

- När mina fans kommer fram till mig och berättar om sina problem, som nyss, när den där tjejen satt och grät här utanför, och de berättar att de blir retade eller känner sig utanför motiverar det mig verkligen att definiera cool på mitt eget sätt. Om jag genom mitt jobb inte kan hjälpa folk, vad är då poängen med att göra film? 

 

Trodde du någonsin att det skulle gå så här bra för dig?

- Jag försökte alltid tänka mig i ett bästa fall-scenario: i bästa fall händer det här och det här, i bästa fall får jag en roll i  "Hairspray". Jag hade mål att fokusera på och uppnå men nu är det svårare; det finns inga tydliga mål och jag tvingas tänka själv vilket är skitsvårt men kul.

Vad skulle du jobba med om det här med att vara kändis inte gått vägen?

- Jag höll alla dörrar öppna och ena dagen ville jag bli läkare och hjälpa människor för att nästa dag testa videospel eller göra serietidningar eftersom jag älskar att teckna. Jag visste att jag hittat rätt när jag började skådespela. Jag är så tacksam att jag får göra det här och det är sinnessjukt att jag inte ens får betalt!

Men pengarna måste ju locka...

- Jag har aldrig valt roll på grund av storleken på lönechecken. Jag har valt roller utifrn vad jag själv skulle vilja titta på och vad jag tycker om. Mitt mål var verkligen aldrig att bli känids.

 

Det måste finnas negativa sidor med kändisskapet?

- Naturligtvis. Den stora förändringen är att väldigt många vill göra dig tjänster och jag har alltid varit självständig. Jag försöker fortfarande i största möjliga mån göra allting själv och har ingen hemhjälp eller butler. Det är bara jag. Jag har inge bodyguards och inga fotografer som förföljer mig... Eller jo, fotografer har jag i och för sig, haha.

Kan du röra dig som du vill på stan?

- Öppna platser som shoppingcenter är naturligtvis jobbiga och i LA kan jag inte vistas inom hundra meter från en skola eller en snabbmatsrestaurang, haha. Men jag har aldrig varit en shoppingkille så det är helt okej. "Disney world" är ju uteslutet, men det gillade jag ju också när jag var lite yngre.

Vilket är det västa ryktet du hört om dig själv? 

- Att jag var död. Seriöst alltså! En kompis ringde mig och var så glad att jag levde men jag blev verkligen illa berörd, min mamma också. Det var ett nätrykte som fick eget liv.

 

När jag träffade din tjej Vanessa Hudgens sa hon att hennes drömkille är David Beckham. Vem är din drömkvinna?

- Haha, David Beckham... eva Mendes har verkligen en personlighet som lyser igenom och hon är otroligt vacker. Penelope Cruz är cool och jag blev helt starstruck när hon promenerade förbi mig på Oscarsgalan. Hon gick omkring barfota och jag tänkte "Du är så jävla het!".

Hur uppvaktar du Vanessa?

- (Zac skruvar på sig i stolen och grimaserar). Jag improviserar nog ganska mycket när det kommer till det där, så det är svårt att svara på. En middag är alltid trevlig. Jag vet inte... Det här är jobbigt att prata om.

Vad föll du för hos Vanessa?

- Första gången jag såg "High school musical" förstod jag hur hon kan trollbinda publiken. Hon är fantastisk och så snäll och omtänksam, något som ofta lyser igenom i de roller hon spelar. Jag gillar att jobba med tjejer som har karisma och det har Vanessa. Hon är otrolig och i en klass för sig...

 

5 snabba med Zac

När kysste du en tjej första gången?

- I femman. Vi satt i en trädkoja och spelade sanning eller konsekvens men det förvandlades till "Hångla med den andra personen". Jag var typ ensam kille med en grupp tjejer, det blev lite mycket.

Vad smygtittar du på på teve?

- "Survivor" och "American Idol".

Vilken är din största ovana?

- När det är riktigt kallt blir min hy jättetorr och då kliar jag den alldeles för ofta, äckligt.

Vilken låt lyssnade du på senaste?

- "Boston" av Augustana.

Beskriv din stil!

- Just nu älskar jag Clarks ökenkängor, de kostar sjuhundra kronor och håller för alltid. Jag gillar Topman också. Jag försöker hålla min stil enkel vilket är en konst i sig. På röda mattan gillar jag smala kostymer som sitter tight. Dior har otroliga, precis som Balenciaga. De jag glömt att nämna nu kommer bli förbannade...

 

    

Av Linda - 21 november 2011 23:34

     

       

    


Nu har jag suttit och kollat igenom Plaza Kvinnas December nummer 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Det blev en del produkter den här gången, och det är blandat också!


Detta hittade jag i Plaza Kvinnas December nummer 2o1o:

* Sophie by Sophie Örhängen finns hos www.sophiebysophie.com, 125oo kronor- VILL HA! Jättefina örhängen! Kan tyvärr inte ha örhängen, men hade jag kunnat ha det och jag hade den plånboken hade jag gärna velat ha dessa fina!  

* Donna Karan Kjol finns hos www.netaporter.com, 1532o kronor- VILL HA! Gillar verkligen den här kjolen, och den är jättefin, tycker jag!

* Bllack Noir Spetsbody, 3145 kronor- Jag gillar verkligendenna bodyn! Sjuktsnygg!

* Behå Twilfit, 249 kronor- Fin behå!

* Behå Cubus, 169 kronor- Denna är fin den också!

* Hipsters Cubus, 79 kronor- Tycker att det är ett fint set!  

* Biotherm Skin Ergetic Dag- och Nattcreme, 43o kronor/styck- VILL HA! Biotherm lanserar två nya fuktigt doftande hudcremer för kvinnor i farten som behöver energiboosta sin trött hy!

* Clarins Powder Compact Ouder, 38o kronor- VILL HA! Allt från den söta lilla påsen som pudret levererasi, till den milda violdoften och det naturligt mattande och utjämnande resultatet är klar puderperfektion. Det ljusa pudret smälter in fint i huden och lämnar din hy med porslinslik finish och en silkesmjuk perfekt yta!      

Av Linda - 21 november 2011 21:34

Tjugo över sex väcktes jag av att telefonen ringde, och som vanligt brukar jag alltid tänka: jag har fan inte ställt klockan nu, haha. Jag trodde att det var jobbet som ringde, men det var nån som sökte en Nathalie, vi la på och sen ringde hon igen. Hon bad så mycket om ursäkt och fråga är inte detta det här numret, och det var ju mitt nummer hon rabbla upp. Fråga henne vart hon ringde ifrån och det var från Sjukhuset sa hon. Hon snackade skånska/småländska så det var inte i närheten, eller det vet jag ju inte. Hoppas hon fick tag på den hon sökte sen! Dessutom var det dolt nummer, och då vet man ju inte vem det är..

Det tog en bra stund innan jag kunde somna om sen, men sen sov jag hur jävla bra som helst. Märktes att man hade sömn att ta igen sen Oden cup. Annars har detta vart en jävla dimmig, grå och trist måndag!! Har läst ut dem sista sidorna i min Plaza Kvinna December nu på eftermiddagen/kvällen med. Inget speciellt mer har hänt idag. Blev dock vansinnig när det ringde på dörren, haha! Idioter var det förstås. 


När det ringde på dörren i eftermiddags öppna jag inte då jag var upptagen, men när jag hämta Posten såg jag att det var dem där JÄVLA Jehovas. Sa till dem på skarpen: Sluta ring på min dörr, jag är inte intresserad! Det sa jag jävligt bestämt och högt, hoppas helvetes kärringarna fatta det. Sen fråga de vart jag bor. Jag är för fan den enda tjejen på mitt våningsplan. Kärringjävlar!!

Jaja, en grå måndag med hormoner som åker berg-och dalbana. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Fick min Plaza Kvinna med Posten idag - alltid lika trevligt när den kommer!

 

Av Linda - 21 november 2011 19:34

Nu när jag har läsa ut Plaza Kvinnas December nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om Julia Roberts. Hon är min absolua favorit skådespelerska alla kategorier sen jag såg Pretty Woman när jag var liten. Det är alltid lika kul att läsa om henne, men artikeln var inte så lång, men jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


De lysande rollerna har avlöst varandra men privatlivet förblir en hemlighet. Världens mest populära 43-åriga trebarnsmamma debuterar i höst som modell. Och är självsäkert snyggare än någonsin.

Bearbetning och översättning Malin Lundberg.

 

Hon är i särklass en världens bäst betalda kvinnliga skådespelare - och den tveklöst mest populära. Trots att hon befunnit sig i rampljuset under decennier är det egentligen oerhört kute vi egentligen vi vet om Julia Roberts. Kanske är det hennes karaktäristiska leende som tycks tapetsera hella hennes ansikte, hennes ostyrigt eldfängda hår och inte minst hennes succéstart i filmen precis som alla älskar, Pretty Woman, som gjort at man inte kan annat än avguda henne. De fantastiska rollerna kan staplas på hög; för vem minns inte Notting Hill och inte minst Erin Brokovich? Denna karaktäristiska småbarnsmorsa som brann för sin sak och som vågade stå upp för både sin egen och andras rätt. Och det är förmodligen den bilden vi ständigt förknippat med unikumet Julia Roberts. I höst är den amerikanska trebarnsmamman mer aktuell än någonsin, och magasin världen över har fullständigt frossat i bildkavalkader som avslöjar att hon är snyggare än någonsin. Och inte minst mer förförande än förut, speciellt på de bilder där vi kan se henne agera ut mer förförande skådespelaren Javier Bardem som är hennes motspelare i filmen Eat, Pray, Love. Som ett bevis på att den 43-åriga skådespelaren nått en helt ny peak, kan vi i höst se henne som det vackra kampanjansiktet för skönhetsmärket Lancôme.


Hur kommer det sig att du är Lancômes ambassadör, och genom att vara det, bli förknippad med ett skönhetsmärke för första gången i din karriär?

- Det kändes för mig som om det var den slutgiltiga destinationen, faktiskt. Det kändes moget och elegant. Och hela idén med att vara modell i fyrtioårsåldern, tycker jag, känns väldigt modernt och kul! Det är en ren glädje och det känns roligt att göra detta just nu. Något som jag förmodligen inte skulle ha känt om jag hade gjort det när jag var yngre. Mycket därför att jag har en helt annan självkänsla och säkerhet i vem jag verkligen är, nu som fyrtioåring.

Använder du själv Lancômes produkter?

- Ja, det gör jag. Och jag har gjort det under en längre tid vilket är en riktig hjälp. Jag skulle aldrig ha kunnat jobba med ett märkes produkter om jag inte själv använt eller tyckt om dem. Jag har Lancômes ögoncreme framme på mitt nattduksbord och Aqua Fusion ansiktscreme och ögonmakeupremover använder jag, vilken för mig är den absolut bästa removern av alla. Jag har använt den länge. Sen älskar jag förstås deras solprodukter och alla mascaror.

 

Vilket är det bästa skönhetstipset som du själv har fått?

- Att böja dina fransar och hålla dina ögonbryn ansade. Det kan verkligen ändra hela din look. eller varför inte bara vara lycklig? Jag tror nämligen att så småningom kommer det synas i ditt ansikte hur du egentligen mår.

Vad är din egen definition av skönhet?

- Att få känna glädje och ha känsla för humor, det är just de kvaliteterna som beskriver de vackraste människor jag känner.


Har du alltid velat bli skådespelare?

- Nej, jag ville egentligen bli veterinär. Jag älskar djur men sen upptäckte jag hur svårt vetenskap kan vara.

Vilken av dina tidigare roller förändrade dig?

- Jag skulle nog vilja säga Mystic Pizza. Det var en fantastisk vacker film att få vara en del av och en riktigt rolig roll att spela. Den hade även stor inverkan på businessvärlden. Jag tror att det var den här filmen som ändrade saker och ting för mig, och den påverkade mig både rent personligt och professionellt. Efter den kom Pretty Woman ...

Du har ständigt lyckats hålla ditt privatliv för dig själv, trots dina framgångar. Är det ett medvetet beslut?

- Ja! Och det är allt jag har att säga om det!

Vill du en dag agera bakom kameran istället?

- Inte direkt. Men min syster och jag producerar lite tillsammans. det är en annorlunda process än att agera själv, men det är någonting som vi båda gillar att göra: hitta material och sätta ihop alla delar i en film tillsammans. Det är en lång process men förhoppningsvis har min syster tålamodet som jag saknar.

 

Vilken talang önskar du att du hade haft?

- Jag önskar att jag skulle ha kunnat måla.

Vilken är din största svaghet?

- Kakor. Vilka kakor som helst som det är russin i.

Lever du efter något motto?

- Var snäll!...

 

    

Av Linda - 20 november 2011 23:54

Först en glad nyhet: Laxå if P19 vann Oden cup i eftermiddags =) GRATTIS, GRATTIS bästa och snälla O.,!!

Den tråkiga nyheten: Inatt dog Lasse Brandey. Må du vila i frid, Lasse. Jag blev jättechockad när jag såg att du hade gått bort när jag kolla text-tv på jobbet. Jag tänker på min barndomskompis som är släkt med dig, och hennes mamma, men självklart övriga familjen. Du är och var Göteborgs stolthet, Lasse.


Solen tittade fram på eftermiddagen - så jävla härligt! Typiskt att man jobba då. Tyckte att det kunde vart igår när jag hade besök mest, var ju bara grått och jävligt både igår och i fredags. Jag sov som en stock hela jävla natten, och först hade jag tänkt att se när A., spelade klockan sex (om jag hade vaknat av mig själv förstås), men nej det gjorde jag knappast. Vakna upp åtta och sen somna jag lika fort igen. Det var asgött att få sova hela natten då jag sov så värdelöst natten till igår. Skulle träffat kusin A., innan jag drog iväg till jobbet, men resan blev uppskjuten med en timme först sa hon. Fast det är klart, när hennes bror vann så fick ju bussen vänta på dem =)

Det har gått jättebra på jobbet idag, och jag såg S., som jag snacka lite med! Väldigt mysig kväll hade vi när vi hade gjort Räkmackor till de gamla, och vi personal gjorde i ordning varsin till oss sen också. MUMS, fy helvete vad gott det var!! Jättetrevligt att göra en sån grej när det är helg. Guld värt är det också kan man ju garantera.

Det var skönt att prata av sig också då jag såg en grej häromdagen, och jag har stört mig som fan på det i helgen. Där är en orsak till varför man tappat lusten...

Nä, jag ska lägga mig och sova nu. Känner att jag behöver det! Skönt att jobba idag faktiskt - väldigt bra när jag får ihop mer timmar som jag verkligen behöver ha, och nu är det en hel del OB-timmar =)

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


Tänkvärt: Det finns idioter och det finns idioter. Skillnaden kan vara hårfin, men inte alla gånger.

 

MUMS, just denna Räkmackan är från Heaven 23, och våra såg inte ut så här riktigt. Men jag hade jättemycket räkor på min och Majonnäs som är så jävla gott!

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ LindaDelicious med Blogkeen
Följ LindaDelicious med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se