Alla inlägg under november 2011

Av Linda - 25 november 2011 21:34

Jag var nere en sväng på stan vid halv fyra idag. Hade tänkt åka till Skövde först faktiskt, men jag kände att jag hade sovit för dåligt för att orka åka dit så jag tar mig dit i helgen istället. Väl på stan var jag inne på Hemtex där jag letade efter den där Lampfoten som jag velat ha sen september, och jag hitta den - Lycka! Slog till på en annan grej därinne också som jag såg i deras reklamblad som jag tyckte väldigt mycket om. Var även inne på Lindex där jag hitta något fint, men som jag inte hade tänkt på sen innan, haha. Besökte Vero Moda också, men jag fann inget av intresse därinne. Är jättenöjd med min shopping från idag!


Detta shoppade jag idag:

* Vit Lampfot, 299 kronor, Hemtex- ÄLSKAR den!! Är hur jävla nöjd som helst med denna och jag ska köpa en till senare har jag tänkt. Kollade på några i Ullared när jag var där, men de hade inga som jag gillade, och dessutom skiljde det sig inte mycket i pris heller så jag slog till på denna som jag verkligen tycker om!

* Vit Köks Handduk med ängel på, 39 kronor, Hemtex- Såg den i reklambladet och i butik för en månad sen, och jag gillar verkligen trycket! Jättefin är handduken och billig är den också!

* Lila String, 41,5o kronor (Ordinarie pris 59,5o kronor, men jag hade 3o% på underkläder), Lindex- Hade velat ha Behån egentligen, men de fanns i små storlekar bara. Gillar verkligen färgkombinationen, och de blev lite billigare också. Snygga!

 

     

Av Linda - 25 november 2011 19:34

Fan vad det har blåst inatt. Vakna upp av den jävla blåsten runt halv nio nån gång, och jag låg kvar i sängen och drog mig till halv elva innan jag gick upp. När jag var uppe vid nio där var det så jävla mörkt liksom, men det var ju grått ute också. Då var det skönt att krypa ner i sängen igen faktiskt. När jag väl hade kommit upp gjorde jag lite småfix innan jag stack iväg till PA:s elva. FUCK, det var jävligt jobbigt att cykla i den blåsten och motvinden jag hade hela vägen. Trögt gick det också, och det kändes som om jag aldrig kom fram.. Summan landa strax under 7oo, men då köpte jag en DVD också nämligen Dear John, och sen Kaffe till mamma. Men jag är skyldig henne lite pengar så där drogs en hundralapp av. Fick ringa henne när jag var på PA:s så jag vet att jag köper rätt sorts Kaffe eftersom jag inte dricker det själv.. Paketen ska jag ta med mig till henne när jag kommer hem till Jul.

När jag kom hem slappa jag, packa upp maten, kolla igenom dem nya tidningarna och tog tag i den jävla disken!


Drog till stan vid halv fyra när det hade slutat regna och då kom solen fram också - härligt =) Först gick jag in på Hemtex där jag kolla efter den där Lampfoten som jag har tänkt på sen september/början av oktober, och sen köpte jag en Handduk också som jag har sett i nåt reklamblad man fått hem. Var även inne på Boutique Violen där jag kika lite, sen Lindex där jag hitta ett par fina Trosor i en härlig färg. Hade velat ha Behån egentligen, men den fanns bara i små, små storlekar.. Inne på Vero Moda såg jag inget speciellt direkt som jag gilla.

Drog till jobbet sen när jag var klar på stan, tjöta en stund med N., och K., och sen gick jag till en annan avdelning där jag tjöta med S., lite också innan jag drog hem. Något jag störde mig på det är när en lägger sig i, och det är lite skit samma om den personen menar väl. Gillar inte personen, och man ska fan inte säga nåt på ett annat språk för sig själv när man vänder ryggen till och går. Tjat och lägga sig i på det sättet när man själv inte känner att personkemin stämmer då ska man faaaan inte fråga sånt. Där blev jag lite smått sur. Räcker med att jag har en miljon tankar i hövvet och funderingar på hur/vad jag ska göra, och det är inte så att jag inte är medveten om vad som kommer att ske.. Men jag själv måste komma till insikt först och främst - ingen kan göra det åt mig! En spark i röven behöver man absolut ibland, men just nu känner jag att jag inte pallar med vissa saker bara från fel folk.


Har bara slappat och kollat lite På spåret, Skavlan och Idol nu på slutet. Fanns ju inte så mycket annat att se på. Känner dock hur ont i magen jag har och jag tror att mensen är på väg nu. För det känns verkligen som den sortens värk i magen. Kommer och går gör den med.

Yeah yeah, ska ta en dusch nu! Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Köpte Cosmopolitan, Solo och Glaze på PA:s tidigare idag.

 

Köpte även Dear John också för 59 spänn! Gillar verkligen denna filmen =)    

Av Linda - 24 november 2011 22:04

Buuuuh, när jag kolla Posten idag så såg jag att jag inte hade fått min lönespec.. Brevbäraren hade kommit till gården nedanför så jag gick dit och fråga honom, och då sa han några siffror (på områden antar jag) där Posten är försenad. Hoppas att den kommer imorgon, men jag kolla upp vad lönen blir imorgon på banken så det är lugnt så sett. Blev lite förvånad över resultatet - till det positiva förstås =) Har räknat vilket jag gör varje månad, men som vanligt brukar jag dra lite extra skatt och jag är inte helt hundra på semesterersättningen, så jag är nöjd med denna månads lönen!

Denna veckan har vart jävligt seg och äckligt jävla dryg.. Skulle gjort ett ärende idag, men klockan blev för mycket och jag insåg att jag bara kommer störa så jag ska prata med den personen på måndag istället, så får jag se vad hon säger. Har lagt in tvätt och läst mycket idag och det var det som drog ut på tiden alldeles för mycket.

Vill verkligen ha sol och värme nu, inte grått och regn, dimma eller SNÖ! Bara sol och varmt =)

Sitter och kollar på Djävulen bär Prada nu på Sjuan. Den är helt okej ändå, tycker jag. Meryl Streep spelar ju så jävla bra! Perfekt avslutning på den här tråkiga dagen. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Update: Jag klickade ÄNTLIGEN hem den där blusen från Nelly som jag har kollat på flera gånger innan. Nu har jag ett paket att se fram emot snart =)


 

Av Linda - 24 november 2011 00:04

 

 Åååå, denna reklamen älskar jag verkligen =)

Så jävla mysig är den, och Arne Weise är perfekt som berättar rösten.

Jag ryser när jag ser den!

Vad tycker Du om reklamen? Visst ger den en julkänslor? =)

Av Linda - 23 november 2011 23:54

                   


Nu har jag suttit och kollat igenom SOLOs December nummer 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har faktiskt hittat jättemånga produkter, och det nästan bara kläder denna gången!


Detta hittade jag i SOLOs December nummer 2o1o:

* Ljusrosa Behå Twilfit, 349 kronor- Jag tycker att denna behån är fin, och jag gillar färgen på den!

* Ljusrosa Hotpants Twilfit, 179 kronor- Fina trosor, tycker jag! Gillar detta set väldigt mycket!

* Grå Stickad Tröja Indiska, 399 kronor- VILL HA! Denna tröjan ser jätteskön och varm ut!

* Svarta Mocka Pumps H&M, 399 kronor, VILL HA! Snygga skor till en billig peng!

* Svartvit Kavaj H&M, 499 kronor- VILL HA! Snygg kavaj, och det är aldrig fel att äga en.

* Doftljus Pomerans & Kanel Åhléns, 69 kronor- Jag gillar doftljus, och detta var dessutom billigt.

* Rosa Pläd Åhléns, 275 kronor- VILL HA! Inte bara för att den är en fin färg, men även för att den ser så skön ut!

* Slickepott med hjärtan på Åhléns, 49 kronor- Älskar mönstret på denna slickepotten.

* Vit Behå Ginatricot, 129 kronor- VILL HA! Enkel och fin behå.

* Vita Hotpants Ginatricot, 59 kronor- VILL HA! Billiga är dem och snygga. Det är fint med spets, tycker jag i alla fall.

Av Linda - 23 november 2011 23:34

Hövvevärken verkar hålla i sig idag med, och frusit har jag gjort med! Frös som fan där ett tag nu ikväll. Hoppas bara att det är mensen som spökar som är på G. Jobbigt är det i alla fall.

Sömnbrist kan det inte vara då jag sover som en stock på nätterna nu för tiden. Skönt det också på många sätt.

Tänker på min kära kompis S., som åker till Teneriffa inatt, och det unnar jag henne verkligen då hon behöver det! Utomlands hade ju inte vart dumt atlls nu denna tiden förresten.

Haha, jag fick ett samtal från Bingolotto efter fyra, och det var la inget så. Men den där försäljaren var lite bögig i sitt sätt och han fnittra lite. Det fick mig att börja skratta sen när jag hade lagt på. Blev lite förvånad och chockad, men det är ju kul att han kunde roa mig =)

Blir inte så långt inlägg nu då jag inte har så mycket mer att säga. Hoppas att ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 23 november 2011 21:34

Nu när jag har läst ut SOLOs December nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om Är ditt liv en dokusåpa? Artiklar som denna får man ta med en stor dos humor, och med glimten i ögat. Tänkte i alla fall skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln

 

Vi vet om ditt liv är teveunderhållning eller bara väldigt händelserikt.  

Artikeln är skriven av Katarina Wendelin.

 

1. Du är dotter till en kåkfararem döpt till Solur eller motsvarande spännande namn och beskriver dig gärna som en ohämmad och social tjej som gillar att ta för sig.

2. Du har fixat brösten och har inga problem att prata om det.

3. Aftonbladet ber dig titt som tätt att visa underkläder i någon av sina bilagor.

4. Du visar underkläderna och snackar gärna om ditt byte av karriär/kille/kön/ samtidigt.

5. Du tycker palmhjärta är jättegott.

6. Du vet var man hittar palmhjärta.

7. Du delar säng med en grisbonde.

8. Du delar sovsäck med en boaorm.

9. Du är involverad i en pakt som upptar nittio procent av din tid.

1o. De senaste tre månaderna har din outfit bestått av en bikini.

11. Du har en jobbig känsla av att någon ser dig när du duschar.

12. Ibland pratar en röst i taket till dig vilket inte bekymrar dig särsklit mycket.

13. Du är en singelmamma.

14. Impulsiv borde vara ditt efternamn.

15. Om du inte följer manus riskerar du att inte få alkohol på en timme vilket för dig är jämförbart med att inte få tvätta håret på två veckor.

16. En gång i veckan deltar du i lekar som att bära ett ägg på en sked i munnen, gräva efter äpplen i en mjölhink med hjälp av din mun och klä ut dig till varmkorv.

17. Du tycker ovanligt mycket om ris.

18. Du tycker ovanligt mycket om dig själv.

19. Hela Sveriges befolkning vet hur du ser ut när du kommer, delvis för att du brukar videoblogga om fenomenet.

2o. Du kindpussas med Linda Rosing numera.

21. Bobby är din frisör.

22. Ditt förnamn stavas "Robinson", "Idol", "Let´s dance" eller "Biggest Looser"´+ bindestreck + ditt namn.

23. Din psykolog sa något om narcissism när ni snackade sist.

24. På måndag får du veta om du får stanna kvar eller inte. Vad som väntar på andra sidan vet du inte men någon som heter Michael Bindefeld är din nya bästis, eller förresten, var det inte Michael Brinkenstjerna?

25. Ibland ringer någon tidningen upp (nej, inte DN) och frågar hur du firar midsonnar, vilket ditt pinsammaste minne är eller om du har lust att berätta något, vad som helst, om dig själv.

26. Du har en blogg där du kastar skit på personer du delat lägenhet med.

27. Du har en tatuering.

28. Du har en felstavad tatuering.

29. Rätterna till ditt liv ägs av Strix.

3o. Du hinner inte jobba för du vimlar.

31. Du vet inte riktigt när det hände men fyra män bor hemma hos dig och vill väldigt gärna att du ska välja någon av dem så ni kan åka till Mallis på Expressens bekostnad.

32. Du månar om din personliga integritet, vilket du berättar om i utviket i Slitz.

33. Du har spelat in en sommarsingel.

34. Du spelade på Gränna allsångsfestival med sommarsingeln.

35. en gång i veckan ställer du dig på en våg och Sverige håller andan.

36. Det bästa som hänr den här veckan var när du såg en fiskebåt ute till havs.

37. Du har dejtat Fadde.

 

  

Av Linda - 23 november 2011 18:04

 

 Här är en video på inledningen från filmen Picture this och det var därför jag börja kolla, haha!

Den kroppen på en några år äldre kille är perfekt =)

Kroppen är sjuktsnygg, men jag gillar ögonen också då dem har en jättefin färg!

Som sagt några år äldre skulle han vara.

 

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards