Alla inlägg under oktober 2011

Av Linda - 7 oktober 2011 19:34

Det var rätt jobbigt inatt då jag ville och behövde sova, men det var svårt för jag hostade så.. Somnade till slut i alla fall och det var rätt så sent. Fast då sov jag jävligt länge idag, men det skulle visa sig att det bara var bra när chefen ringde innan halv fyra för att fråga om jag kunde jobba inatt. Hade kunnat ta natten imorgon också som jag sa till henne, men eftersom jag är förkyld vill jag inte ta den för jag vet inte om jag orkar två nätter plus att jag jobbar måndag-onsdag nästa vecka, och det är svårt att vara sjuk då. All fast personal i kommunen ska på utbildningsdagar tisdag och onsdag så då har dem sagt att de behöver vikarier inför detta! Hoppas att hon får in nån annars tar jag den sa jag till henne.

Det är blåsigt idag och det är moln/sol/regn om vartannat. Efter tre sprack dock molnen upp och solen tittade fram =) Har diskat min lilla disk som jag hade med.


Cyklade till PA:s fem i fem där jag handlade Diskmedel, Flingsalt, Godis, Gurkor, Olivolja, Potatisklyftor, Sallad, Svartpeppar och Tvättmedel. Där träffade jag även E., som jag pratade lite med, och det var jättekul att se henne igen =) När jag kom hem fick jag hoppa in i duschen, sen vila jag i 45 minuter och när jag gått upp tjugo i nio ringde jag och beställde en Kebab Tallrik eftersom jag kom i säng så jävla sent. Men då slipper jag bli hunrig inatt!

Hinner inte skriva så mycket mer nu utan jag får uppdatera mer imorgon. Det enda jag hoppas det är att natten blir lugn och att jag håller mig vaken! Har tagit med mig lite godis då det ändå är fredag.  


På PA:s handla jag Potatisklyftor, Sallad, Diskmedel, Svartpeppar, Tvättmedel, Olivolja, Gurkor, Godis och Flingsalt.

 

Av Linda - 6 oktober 2011 23:34

Igår när jag skulle ställa in cykeln i mitt källarförråd ringde dem från Resursen, och frågade om jag kunde jobba idag med på samma avdelning, och självklart tackade jag Ja!

Har fått sova bra inatt i alla fall, var uppe på toa runt åtta imorse och sen la jag mig igen för att fortsätta sova lite granna. När jag hade gått upp städa jag toaletten och fixa mat som jag skulle ha med mig till jobbet, och det fick bli nåt som går fort; nämligen Köttbullar och Makaroner. Hann sitta en stund vid datorn också innan jag skulle iväg. FY HELVETE vad det har blåst idag!! Blev helt galen på den jävla blåsten faktiskt, och det kändes som att jag inte kom någonstans alls.. Solen visade sig en stund där på eftermiddagen annars har det vart grått och regnat till och från.

Som tur var så har kvällen vart lugn idag och det gick bra på eftermiddagen också. Det enda som har vart jobbigt det är min hals som är lite fuckad. Har även hostat lite fast inte så mycket utan det har vart mer på kvällen nu. Hoppas verkligen att det bryter ut nu ordentligt så jag slipper detta med snuva, ont i halsen och hosta lite då och då..

Nä, nu ska jag lägga mig och sova lite. Det har ju inte hänt nåt speciellt idag förutom att jobba då då. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 5 oktober 2011 21:34

Imorse var det dags att gå upp tidigt. Det gick fast jag hade gärna velat ligga kvar i sängen. Jag såg att det var mörkt när jag gick upp, men det var på väg att bli ljust. Usch, det är riktigt segt när det börjar bli mörkare ute, tycker jag. Sov jättebra hela natten, men som vanligt vaknade jag en timme innan klockan ringde, och det gör jag jämt när jag börjar sju. Min egna väckarklocka som tror att jag har försovit mig...

När jag cyklade iväg kvart i sju så kände jag att det var riktigt jävla kallt ute!! Det blåste så också så det gjorde inte saken lättare. Vinden gick rätt igenom mina mysbyxor så jag frös bra om benen.. Vantarna hade jag självklart på mig!


Även om jag inte jobbade så många timmar idag så blev det lite körigt idag med, men då är det skönt att jobba dag och sluta tidigt! Då kan man släppa det lättare sen när man kommer hem, eller jag kan det i alla fall. När jag hade slutat gick jag till "min" avdelning (där jag vart mest) där jag hämta Tjänstgöringsrapporter och sen tjöta jag lite med V., som det var längesen jag såg sist! Hon hade vart på Rhodos så hon var brun nu =)

När jag hade slutat cykla jag till PA:s där jag handla Apelsinjuice, Bananer, Bearnaisesås, CHIC, Ciabatta bröd, Delikatess Potatis, Gurkor, Julmust, Kanelbullar (kostade endast femton spänn), Kycklingfilé, Sallad, SKinka och Tv-tidningen. Tror att jag har glömt att köpa nåt som var viktigare eller mer akut, men det får jag la ta en annan dag då. När jag cyklade hem såg jag att regnet kom över berget, men jag slapp undan det rätt så bra =) Kom inte så värst mycket. Så där har det hållt på hela dagen - regn och molnigt med blåst!

Jag var så jävla trött när jag kom hem så jag la mig halv fyra och jag gick upp halv sju.. Var dock på toa kvart i sex, men jag var fortfarande så trött och jag hade tänkt ligga i tio minuter - JO TJENA! Är irriterad i min hals och det kan vara en bidragande faktor då jag är så trött. Annars en väldigt händelselös kväll!

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


På PA:s köpte jag Bananer, Skinka, Julmust, Apelsinjuice, CHICj, Delikatess Potatis, Kycklingfilé, Ciabatta bröd, Kanelbullar, Gurkor, Bearnaisesås och Sallad.

 

Av Linda - 4 oktober 2011 23:24

Idag var det dags att jobba lite - ÄNTLIGEN får man la säga för nu var det två veckor sen sist.. Förra veckan märkte jag inte av det så mycket då jag var hemma i Göteborg slutet av veckan, men det var mest veckan innan det som var jävligt seg och dryg! Ska jobba imorgon också på dagen så det blir bra det. Hoppas att morgondagen blir bättre än denna kvällen, men jag jobbar inte så länge imorgon. Den var inte så rolig eller bra. Tycker att det ofta kör ihop sig på kvällarna!! Har inte hänt så mycket mer idag än att jag har jobbat! Var på Willys på min rast och köpte Kanelbullar och mat som jag skulle äta; Kycklingfilé Curry. Varken hann eller orka fixa mat innan jag stack iväg till jobbet.

Det var riktigt skönt att få sova i sin egna säng inatt då jag inte har sovit bra alls i helgen. Har även känt av att jag har haft ont i axlarna efter min tunga väska, ryggsäcken och alla påsarna från igår! Har vart trött och seg innan jag fick i mig mat, men den lilla promenaden gjorde lite också!

Nä, nu ska jag sova och jag hoppas att det blåser mindre imorgon då det var jävligt jobbigt att cykla i motvind idag. Hostade rätt bra där ett tag på grund av all blåst!

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


 

Av Linda - 3 oktober 2011 21:34

Att åren går och går det vet man ju med sig, men idag är det 3 år sen jag började blogga - vilket i sig är jävligt sjukt! Tiden har verkligen gått jättefort!

Jag var helt knäckt när jag började blogga, och det kan kännas när man läser vissa inlägg som är från den tiden. Samtidigt är det kul att läsa vad man har gjort, och hur mycket som har förändrats - på gott och ont förstås.

ETT STORT GRATTIS PÅ 3-ÅRS DAGEN! Mer kommer det att bli då jag gillar att blogga fortfarande.


 

Av Linda - 3 oktober 2011 20:04

 

 Sitter och kollar på Ensam mamma söker nu.

Har inte så jättebra koll denna gången på vilka killar som är bra/dåliga. Vet knappt vad deltagarna heter, men jag har en favorit som Hannah har träffat!

Kommer kolla på detta varje måndag nu när Idol inte går längre. Gillar detta programmet!

Av Linda - 2 oktober 2011 19:34

Idag har ytterligare en dag spenderats inne i stan tillsammans med min kusin. Fast idag har jag inte haft orken att kolla så noga då jag kollade bättre igår. Vi var inte inne i så många affärer idag då vi hade begränsat om tid på oss. När vi hade skiljts åt kollade jag lite själv innan jag åkte hem. Hade en grej i hövvet som jag verkligen ville ha som jag inte köpte igår, och det fick jag köpt idag istället! Är nöjd med den lilla shoppingen från idag!


Detta shoppade jag idag:

* Soc Träningsbyxor, 179 kronor (Ordinarie pris 249 kronor, men det var billigare som medlem), Stadium- ÄNTLIGEN har jag fått ett par träningsbyxor som är bra! Mycket bra köp och dessa har jag tänkt på innan!

* Guess Plånbok, 439 kronor (Ordinarie pris 549 kronor, men jag hade 2o% rabatt kupong), Åhléns City- ÄNTLIGEN har jag köpt mig en ny plånbok! Är jättenöjd med denna och jag kollade på den väldigt länge innan jag bestämde mig för att köpa den!

 

   

Av Linda - 1 oktober 2011 21:30

Jag åkte in till stan strax efter tre idag då jag gärna ville shoppa och kolla lite mer där. Jag hoppade av spårvagnen vid Domkyrkan där jag började med Kungsgatan. Gick in och ut i affärerna där och in på Karltex där jag prova ett par Converse, men dem kändes inte rätt. Gick vidare ner mot Kompassen och till sist Nordstan. Jag har hittat jättemycket fina saker som jag bara älskar! Jag är verkligen hur jävla nöjd som helst!!


Detta shoppade jag idag:

* 3 par Trosor, 79 kronor/styck (Ta 3 betala för 2 så ett par blev gratis), Accessorize- Tyckte att dessa var fina, och jag gillar mönstret på stringen!

* Kökshandduk La Petite, 39 kronor, Hemtex- Eftersom jag köpte en Löpare tidigare i veckan med detta mönstret köpte jag handduken till också! Billig var den dessutom!

* Vita Converse Skor, 699 kronor, Stadium- ÄNTLIGEN har jag köpt mig ett par Converse! Har velat köpa ett par ett bra tag nu, och jag tycker verkligen om dem! Dagens bästa köp!

* Vit Blus Object, 2oo kronor (Ordinarie pris 4oo kronor, men det var Öppningserbjudande), Vila- Jag tyckte att denna blusen var så jävla fin, och ännu bättre att den var billig! Har kollat efter blusar ett tag och nu hitta jag en som jag verkligen ville ha!

* Beige Väst med Pälskrage, 299 kronor, ZARA- ÄLSKAR denna västen!! Den är hur skön som helst! Detta var nog dagens bästa köp tillsammans med skorna!

 

         

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards