Alla inlägg under oktober 2011

Av Linda - 14 oktober 2011 23:34

 

 

Detta ljust luktar jättegott! Hade svårt att hitta en plats först, men jag tycker att det står bra där!

   

Ikväll har jag tänt massa ljus här i alla rummen, men inte i köket kom jag på.

Det är ju så mysigt på hösten nu när man kan ha tända ljus!

Mitt nya Doftljus luktar faktiskt jättegott, och det luktar Vanilj i hela lägenheten!

Ska bädda ner mig i soffan nu och se på en film så man förhoppningsvis blir lite trött..

Ska släcka ner lamporna nu också så jag bara har ljusen tända typ.

Av Linda - 14 oktober 2011 21:34

Natten var jättelugn och det var skönt det =) Lite drygt runt fyra-fem där, men det är det alltid. Då såg jag till att sysselsätta mig istället vilket gör att tiden går fortare, och jag blir inte så trött av att bara sitta ner på röven. Så himla trött var jag ändå inte som jag kunde ha vart, och det var bra det! Kände mig rätt pigg på rapporten imorse.

Men fy HELVETE vad kallt det var ute imorse!! Okej, det var kallt igår också när jag cyklade iväg, men imorse var det ännu värre. Jävla tur att jag tog på mig min mössa igår! Frost och minusgrader - HUA!! Min händer fixar inte denna årstiden alltså då dem är sjukttorra och de spricker hur lätt som helst   Men när det är så kallt ute är det jätteskönt att krypa ner i sängen och sova medans folk jobbar den sista arbetsdagen för veckan.

La mig åtta imorse och jag vakna upp vid halv ett då jag gick på toa, och sen somna jag om igen. Gick upp tre idag då ville jag inte ligga kvar längre. Kände mig inte helt utvilad ändå, men jag ska ju försöka vända tillbaka som vanligt nu igen vilket är riktigt svårt, i alla fall för mig. Tror de flesta har svårt med det där som jobbar nätter..


När jag hade gått upp satte jag mig en stund på balkongen och njöt i solen   Underbart var det att få sitta där i solen med solglasögonen på! Tog tag i disken när jag gått in innan jag satte mig vid datorn i sängen. Då kände jag hur seg jag var, men jag ville inte slockna även om jag var så seeeeg. När jag var som segast cykla jag iväg till Willys där jag handla Cheez Ballz, Doftljus, Hlass, Gurka, Nachos och Sallad. Köpte glass från Sia som jag tänkte testa. Mamma älskar deras glass, och jag blev förvånad över priset då den inte alls var dyr! Ska se om Hallon & Lakrits är go - den låter som att den är go iaf. Mötte G., där som jag prata med lite snabbt.

När jag kom hem fixa jag lite innan jag gjorde Tacos! Mums, det var hur gott som helst med Tacos idag =)

Ska fortsätta glo på teven nu fast jag sätter nog på en film istället! Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


PÅ Willys handla jag Doftljus, Sallad, Nachos, Gurka, Cheez Ballz och Glass.

 

Av Linda - 13 oktober 2011 21:04

     

Så här blev det i sovrummet och på sängen nu när jag har min fina sängkappa där!

Jag blev riktigt jävla nöjd faktiskt.

Tog korten från tre olika vinklar så man ser hur den ser ut på alla håll.

Väldigt bra beställning detta! Passar jättebra in i sovrummet nu!

Av Linda - 13 oktober 2011 18:15

Inatt tog det en liten stund innan jag somna även om jag la mig tidigare än vad jag gjort andra kvällar.. Sov dock bra sen hela natten utan att vakna upp för många gånger. Det var däremot jätteskönt att lägga sig i någorlunda tid (är vaken rätt sent nu för tiden). Inte bra egentligen att blanda så som jag gör med jobbandet; eftermiddag, dag, kväll och nu natt - i alla fall inte i längden! Men det gick förra veckan och det har gått denna veckan också, än så länge. Är rätt slut i kroppen men framförallt i hövvet, och jag är inte vidare social nu, och det vet jag med mig. Man är som i sin egna värld när man jobbar nätter som en sa. Det är lite så på ett sätt faktiskt. Jaja.


När jag hade gått upp hoppa jag in i duschen direkt då jag var tvungen att tvätta mitt hår, och gör jag det ikväll blir det så jävla stressigt, då kommer jag få dra ner på vilan och det vill jag inte. Skönt att ha det gjort i alla fall! Det fina vädret håller i sig och detsamma gör blåsten.. Härligt med sol =)

Cykla ner till efter tre ICA där jag köpte Baugette. MER och VeckoRevyn! Sen till Pressbyrån där jag skulle hämta mitt paket - som senare skulle visa sig att NEJ, detta ska tillbaka. Det var fint och så, men jag hade missuppfattat det lite då jag trodde man skulle få en Lampfot med fast det fick man ju inte. Tyckte då att det var för dyrt för bara en Lampkjol.. Så det paketet ska tillbaka igen. Hitta dock en annan Lampkjol som jag beställde istället till betydligt billigare pris! Den kommer bli mycket bättre i sovrummet.

Cykla ner till ICA igen då jag var lite besviken över den beställningen så hämta jag mitt paket från H&M istället, och jag blev verkligen jättenöjd, jättenöjd nu =) Tycker att det blev så himla fint till sängen där nu med sängkappan. (Bilder kommer senare på resultatet).

Behöver lägga mig och sova nu inför natten så man orkar med. Hoppas att Ni haft en bra dag! Sov gärna för mig inatt, Tack.


Köpte MER, VeckoRevyn och Baugette på ICA tidigare i eftermiddags.

 

Av Linda - 13 oktober 2011 17:34

Idag kom mitt paket från H&M Home! Jag beställde detta i lördags eftermiddag så det gick ju fort för att vara H&M.. När jag fick deras katalog sist såg jag något som jag ville ha till mitt sovrum, och detta har jag funderat på ett tag nu, så i helgen gjorde jag slag i saken och beställde detta till min säng!

Hade beställt något annat också, men det kommer jag skicka tillbaka fast det var dock inte från H&M. Det är inte ofta som jag returnerar varor, men är man inte nöjd så är det bästa att skicka tillbaka varan igen.


Detta beställde jag från H&M Home:

* Sängkappa (12o*2oo cm), 359 kronor (Ordinarie pris 399 kronor, men jag hade 1o% rabatt), H&M Home- ÄNTLIGEN får jag lite ordning på sängen och denna passar in till mina nya gardiner! Det kommer bli jättebra detta! Mycket bra beställning. och jag är skitnöjd!


 

Av Linda - 12 oktober 2011 23:34

Nu är jag jättetrött känner jag, och det blev jag vid åtta ikväll. Då är det tur att det inte är så lång tid kvar tills man ska hem! Kvällen har vart lugn och skön. Fick även se A., igen som jag inte sett sen i somras så vi snackade en stund. Annars flöt eftermiddagen och kvällen på bra.

Var så jävla trött när jag somna så jag sov riktigt bra fram tills att jag gick på toa. La mig dock lite till då jag fortfarande var väldigt trött. Fixade middag och hängde vid datorn innan jag skulle cykla iväg. Fick även ett samtal från Resursen så jag ska jobba natt imorgon! Det blir bra timmar det.

Nää, ingen speciellt rolig dag alls. Ska bli gött att krypa ner nu när det är så äckligt kallt ute!! Mina händer spricker och är torra som faaaan. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 11 oktober 2011 23:56

Buh, inatt sov jag knappt nånting.. Vet att jag vakna upp runt halv fem och sen sov jag fram tills klockan ringde, men innan det tror jag inte att jag sov så många timmar.. Släckte rätt sent också i och för sig men ändå.

När vi satt på rapporten imorse kände jag hur jävla trött jag var då jag börja gapflabba åt ingenting, haha. Det var en kommentar bara som lät så jävla rolig strax innan halv åtta på morgonen som gjorde att en annan börja skratta med. Vid den tiden kan det vara antingen roligt eller jobbigt. Det var då jag kände hur trött jag var också men inte resten av dagen sen då den gick i ett, och det är ju bra det! Har vart en jättelugn dag idag. Haha, det var lugnt fram tills jag drog i smalbenet i luckan till Diskmaskinen - fy faaaaaan vad det gör ont!! Då skrek jag AJ i hela köket, och det var tur att ingen annan var där då förutom jag fast L., kom och fråga hur det gick. Det var inte första eller sista gången jag drämmer i mina ben i den skiten!!


Solen och den blåa himlen har vart framme idag också, men det kom lite mer moln när jag skulle hem. Det var tänkt att A., och jag skulle ut och powerwalka, men det blev inte så till slut ändå. Det hade kört ihop sig annars hade hon gärna gått, och det vet jag, men vi får ta det en annan dag istället. Jag cykla ner till ICA då innan halv fyra för jag skulle ju få köpa Zumba Fitness av J.! ÄNTLIGEN fick jag köpt DVDn så nu jävlar ska det dansas =)

Var så trött när jag kom hem så jag la mig fyra och gick upp halv sju igen. Shit, trodde inte att jag sov så länge, men det var så skönt. Sen fixade jag i ordning mina Potatisklyftor och ställde bara in dem i ugnen. Skulle ge mig på dem olika stegen och movesen i Zumban så det gjorde jag en halvtimme. Sen var det bara att värma maten och käka =)

Skönt att börja sent imorgon då hinner jag dansa lite och fixa mat innan jag ska iväg och jobba kvällen.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Zumba Fitness som jag fick köpt idag =)

 

Av Linda - 11 oktober 2011 23:34

 

Idag har solen vart framme även den blåa himlen, men lagom till jag skulle sluta kom molnen på himlen fram. Det har vart rätt skönt fast kallt. Jag ÄLSKAR bara denna nya västen!


* Väst med Pälskrage, ZARA, NY- I LOVE IT!

* Topp, Ginatricot.

* Linne, Bik Bok.

* Byxor, Lindex- Älskar dessa då dem är så sköna!

* Mc-boots, H&M- Favoriter!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards