Alla inlägg under oktober 2011

Av Linda - 23 oktober 2011 21:34

 

 

När jag var i Ullared i måndags köpte jag ju denna filmen, Äntligen!

Jag har inte sett den sen jag såg den på Bio förra sommaren.

Det bästa är att min favorit Aidan är med i filmen!

Älskar ju serien och jag tycker att den första filmen är bättre, men denna är också så bra!

ÄLSKAR Carries kläder OCH SKOR!

Av Linda - 23 oktober 2011 17:46

   

    

 

(Bilderna är från Google).

HJÄLP!! Vart hittar jag sånna här rosor??

Antingen i butik eller på nätet? Först och främst Göteborgsområdet eller runt omkring?

Vore JÄTTETACKSAM för Svar!!

Har letat efter sånna här rosor ett tag nu, men jag kan fan inte hitta dem!

Så SNÄLLA, HJÄLP MIG med detta! Vore väldigt, väldigt tacksam för svar från Er läsare =)  

Av Linda - 22 oktober 2011 19:34

Natten gick väldigt bra och det var jättelugnt! Så humöret blev bättre när jag väl var på plats. Vid fem var jag hur övertrött som helst och jag bara skratta åt ingenting. Själv hade jag jätteroligt, men de andra undra la vad fan jag höll på med. Kul att man kan roa sig själv i alla fall.

Efter rapporten satt man kvar och tjöta lite innan man kom iväg hem.. Blev lite längre än vad jag hade tänkt från början fast det är ju helg. Brukar inte vara så trött när man ska hem utan det är värst vid fyra-fem där. Sen är det ju så har man börjat diskutera en sak så kan man inte slita sig så lätt eller direkt heller. Gillar det där med diskussioner då man lär sig jävligt mycket, men viktigast är att man lyssnar på dem andra och att alla får komma till tals plus att man respekterar det folk säger!

Jag la mig tio över åtta nån gång, gick sen på toa efter elva tror jag och sen fortsatte jag bara att sova och sova. Kolla på klockan två tillfällen till efter att jag vart uppe, men jag skulle sova mer så man orkar denna natten med. Gick upp tjugo över fyra idag! Då behöver jag inte vila så mycket ikväll utan det räcker med en timme max.


Har inte gjort nåt mer än att slappa vid datorn när jag gått upp. Vad mer kan man och hinner man göra? Egentligen? Inte så mycket när man har begränsad med tid på sig! Man måste ha jobbat natt för att veta hur det är!! 
A., ringde förut efter fem och vi tjöta lite om några saker, sen har det inte vart nåt mer! Har precis käkat så nu ska jag ta en dusch och sen vila en liten stund innan jag ska iväg igen.

Hoppas att denna natten går bra! Ni får ha en fortsatt bra kväll! Tjing tjong

Av Linda - 21 oktober 2011 20:56

Känner verkligen hur jävla irriterad jag är och hur irritationen bara växer och växer. Hoppas verkligen att detta blir en lugn natt. PMS till tusen har jag också.

Har sovit jättebra hela natten och jag har inte vaknat upp av nåt eller gått på toa ens. Däremot vakna jag med hövvevärk.. När jag hade gått upp vattna jag mina blommor och efter det stekte jag mina Potatisar från igår och åt dem som lunch. Det är sol och blå himmel idag med lite moln på himlen bara. Cykla ner till ÖoB fem över två lite snabbt bara, men jag fick ett samtal när jag precis hade satt mig på cykeln som jag fick ta innan jag kunde cykla iväg. Det var en grej i samtalet som störde mig som faaaaaan!! Därför är jag så irriterad idag.

När jag kom hem tog jag tag i disken. Satte mig id datorn efteråt en bra stumd och skrev lite inlägg. La mig tio över sex och jag vila till kvart i åtta då fick det vara bra för denna gången. Ställde mig och fixa mat sen och tog en jättesnabb dusch precis nyss innan jag ska iväg.

Hoppas att Ni får en fortsatt bra kväll! Tjing tjong

Av Linda - 20 oktober 2011 23:34

 

Har klätt mig väldigt bekvämt idag eller rättare sagt jävligt bekvämt. Skönt att göra det ibland också!


* Cardigan, Lindex.

* Topp, H&M.

* Mysbyxor, H&M, NYA- Underbara byxor och jag älskar dem!

* Strumpor, H&M.

Av Linda - 20 oktober 2011 21:34

Nu är jag bra seg och trött i kroppen efter att ha vart ute och gått tidigare ikväll. När jag gick upp till min lägenhet halv åtta var det verkligen kolsvart ute.. Det var dock riktigt skönt att vara ute och gå i den friska luften. Skönt att jag hade min vinterjacka på mig annars hade jag nog frusit!

Var uppe vid halv nio imorse då jag skulle ringa ett samtal, men jag väntade i hela tjugo jävla minuter innan jag gav upp för ingenting hände. La mig sen efter det. Cykla ner till Pressbyrån runt kvart över två där jag skulle testa igen att lämna in mitt paket som skulle tillbaka.. Stackars den killen tänkte jag bara. Han ringde till DHL först och enligt dem var det inget problem med deras datorer så mitt paket gick in där, men inte på själva datorn på Pressbyrån. Så fick han ringa nån ansvarig som har hand om datorerna, men han var i Oslo så dem visste inte när felet skulle vara åtgärdat... Han tipsa mig om en DHL:s Servicepoint, och där var det inga problem alls =) Så idag fick jag iväg paketet! Gött som fan.

Har bara slappat och bara varit resten av dagen. Både cyklat och powerwalkat är ju inte dumt heller i och för sig.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


Jaaa, just det. Fick se nåt jävligt trevlig på Fejsbook förut, och jag måste säga att DAMN he´s so FUCKING HOT!! Tänkte på honom tidigare idag och då ville jag kolla om han har sidan nu och det har han! Vackra, snygga människa! 

Av Linda - 20 oktober 2011 00:04

     

 


Nu har jag suttit och kollat igenom CHIC nummer 23 (4 November) 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har inte hittat så mycket denna gången, det blev lite blandat i alla fall.


Detta hittade jag i CHIC nummer 23 (4 November) 2o1o:

* Väska Åhléns, 149 kronor- Helt okej väska för bra pris!

* Spetsklänning Ginatricot, 399 kronor- VILL HA! Tycker att denna är skitsnygg! Akkurat min typ av klänning till fest!

* Stickad Klänning Lindex, 399 kronor- Denna ser skön ut att ha nu på hösten och vintern!

* Biotherm Anti-Chute Eye Makeup Remover, 225 kronor- VILL HA! Rädda de fransar du fått och använd en makeupborttagning som skyddar och stärker fransarna istället för att slita loss dem!

Av Linda - 19 oktober 2011 20:15

Det tog en liten stund innan jag somna, men sen sov jag bra till sju då jag vakna - var vaken till åtta då gick jag på toa, och jag var vaken ytterligare en timme. Fick sova en timme innan det ringde på dörren!! Jag orka fan inte öppna dörren, men så gick jag ut i storarummet och drog upp persiennerna - då såg jag vilka det var - Jehovas!! IDIOTER tänkte jag bara för mig själv. Hörde att de snacka med en granne också. Kände igen den ena kärringen då hon vart här förut.. La mig lite till och då sov jag en stund innan jag gick upp. Imorse vakna jag av att regnet piska mot rutan, blåser gör det också och det är grått ute.

När jag hade gått upp hängde jag in kläderna i garderoben och sen satte jag mig vid datorn en stund. Fixade sändningsnumret från DHL bland annat. Cykla ner till Pressbyrån efter fem för att få iväg det där jävla paketet, MEN det krångla med sändningsnumret sa hon i kassan, och jag ska återkomma imorgon innan fem då DHL hade stängt. Hur jävla svårt ska det vara att skicka iväg ett paket undrar jag? Jävligt svårt, tydligen. Cykla till jobbet sen för att skriva ut mitt mail och få den där streckkoden som underlättar att ha. 

När jag kom hem kika jag på teven, laga mat, åt och tog en dusch efteråt. När jag gjorde min Brunsås förut hade jag liiite för mycket Soya i så såsen blev fan svart... Annars en lugn, tråkig onsdag!

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Använde mitt nya grytunderlägg, och det funkar jättebra!

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards