Alla inlägg under oktober 2010

Av Linda - 3 oktober 2010 20:06

  

 

Nu är det dags att titta på Ensam mamma söker igen.

Tyvärr har jag inte följt denna säsongen så jättebra ännu..

Jag tycker i alla fall att det är ett mysigt program!

Vad tycker Du om programmet?

Av Linda - 3 oktober 2010 17:30

Tänkte sammanfatta helgen lite i detta inlägget istället för att skriva ett varje dag. Ibland orkar man bara inte helt enkelt   

MIn fredag var väldigt lugn både dagen och kvällen. Det var väldigt molnigt ute fast inget regn, det kom däremot lite senare på eftermiddagen. Jag har diskat all min disk idag - det är ju helt jävla sämst tycker jag!! Så jävla skönt när det är gjort i och för sig. Jag ringde även till min frisör så jag har fått en tid på tisdag hos henne vilket innebär att jag åker till Göteborg på måndag och sen åker jag igen på tisdag eftermiddag.

Jag cyklade ner till ÖoB där jag köpte 7UP, Blockljus, Chokladpudding, Glödlampor, Ljusfat, pepsi och Väggljusstake. Ska köpa mig en ny väggljusstake imorgon då jag vill ha en till sovrummet. Resten av kvällen var lugn!


Igår var det fint väder, men det blåser ju så då blir det liiite kallare.. Jag cyklade ner till ÖoB runt kvart över ett någon gång för att köpa den där andra väggljusstaken till mitt sovrum. Sen cyklade jag till stan via Vindängen och in på Systemet snabbt där jag köpte en Baccarid Razz   

När jag cyklade därifrån cyklade jag via Parkgatan fram, tog av på Odengatan och sen Bangatan fram till Stationen där jag köpte min biljett tills på tisdag. Tog vägen hem via St:Sigfrid och där jag bodde förut.

När jag var hemma satte jag upp mina ljusstakar, pratade med e., i telefon och jag fick lägga mig och vila då jag var lite yr och snurrig, det blev 5o minuter istället för 2o minuter som jag hade tänkt först...

Sen var det bara att laga mat, äta den, duscha och sminka mig innan jag gick ner till Linda som hade fest.


Natten till idag sov jag helt jävla värdelöst då jag var rätt förbannad igår!! Låg och tänkte på det när jag skulle sova.
Men jag hade en trevlig kväll hos Linda och det var så kul att träffa alla E igen =) Kille som tjejer! Extra plus till mig som inte blev alltför full, haha!

Jag har bara slappat idag verkligen och det är oerhört skönt att göra det en söndag! Inget vidare väder heller med den där jävla blåsten och grått hela tiden.. Jag fick packa ihop mina kläder lite snabbt (trosor och strumpor) bara plus hygienartiklar, men de lägger jag i imorgon innan jag åker istället.

Kvällen blev slapp och jag glodde bara på teven. Underbara sköna, slapp söndag med andra ord!

Hoppas att Ni haft en bra helg! Tjing tjong

Av Linda - 2 oktober 2010 19:30

  

  


Ikväll är det fest hos Linda och jag måste säga att jag hade jävligt svårt att bestämma mig för vad jag skulle ha på mig för kläder. Men det blev detta till slut.


* Kavaj, H&M, NY! Jag ÄLSKAR denna kavajen! Den är jävligt snygg och jävligt skön!

* Topp, Vero Moda, NY! Älskar denna toppen också, så jävla snygg är den!

* Kjol, Ginatricot.

* Strumpbyxor, H&M.

* Mc-Boots, H&M.

Av Linda - 2 oktober 2010 18:18

   I hallen.

 

Så här blev resultatet när jag hade fått upp mina väggljusstakar på väggen!

Jag måste säga att jag blev riktigt jävla nöjd med dem och de sitter bra där de sitter..

 

I sovrummet.

  

Av Linda - 2 oktober 2010 15:14

Jag var nere på ÖoB idag igen en snabbis, men det var ju endast för att köpa en till Väggljusstake som jag ville ha i sovrummet. Jag gillar dem och det blev riktigt bra när de kom upp på väggen.


* Väggljusstake, 49 kronor, ÖoB- Tycker att dessa är jättefina och jag har velat ha liknande rätt så länge nu! Extra plus för att de är så jävla billiga!

 

  

Av Linda - 1 oktober 2010 21:04

 

Kolla in denna snubben som jag upptäckte igår genom att jag fick länken skickad till mig =)

WUNDERBAR röst har han!!

Lyssna och njut

Av Linda - 1 oktober 2010 18:18

Vid en kvart i fem cyklade jag ner till ÖoB där jag skulle handla lite.. Jag visste dels vad jag ville ha, men det blev även lite annat plus lite smått som inte är i "shopping"-kategorin. Det var rätt mycket folk där när jag kom, men inte när jag skulle betala i akssan vilket var skönt! Blockljus fick jag köpt idag också och de köper man rätt ofta nu under hösten. Jag är riktigt nöjd med det jag har köpt i alla fall! Ska fixa en grej till imorgon bara.


Detta shoppade jag på ÖoB idag:

* Väggljusstake, 49 kronor och Ljusfat, 12,5o kronor (Ordinarie pris 25 kronor), båda från ÖoB- Ljusstaken hade jag bestämt mig för att köpa sen innan och Ljusfatet tyckte jag hade sån fin form! Dessutom var det skit billigt, gratis ju!

* Blockljus, 24,5o kronor/styck, ÖoB- Ljus går alltid åt och jag behövde två nya!

 

  

  

Av Linda - 1 oktober 2010 16:34

  


Shit, första oktober redan.. Molnigt är det idag med och lite kyligt så då fick det bli leggings idag så man inte fryser.


* Cardigan, Lindex- ÄLSKAR denna! Finaste färgen har den med!

* Linne, Ginatricot.

* Jeansleggings, Cubus- Sååå sköna!

* Strumpor, Lindex.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards