Alla inlägg under oktober 2010

Av Linda - 12 oktober 2010 19:34

  

 

Jag satt och zappade på teven idag och då såg jag att denna filmen nyss hade börjat på SVT1.

Jag fastnade framför Änglagård andra sommaren!

Det var jävligt längesen jag såg den nu och det är verkligen en klassiker!!

Vad tycker Du om filmen?

Ska lätt se den tredje filmen sen som kommer ut i jul.

Av Linda - 12 oktober 2010 13:34

  

 

Idag är det väldigt fint väder ute, men nu har det kommit lite mer moln dock..

Har suttit ute på balkongen och läst i min Glamour nu!

Underbart skönt fast lite kyligt..

Av Linda - 11 oktober 2010 21:34

Dagen började med att jag kom ner till min cykel för att låsa upp den som vanligt, MEN NEJ, det gick inte då låset hade frusit fast. JÄVLAR tänkte jag bara så himla typiskt!! Skit, skit, skit också att den stod ute var min tanke. Vad kunde jag göra, jo det var bara att powerwalka till och från jobbet idag helt enkelt! Sjukt kallt var det imorse faktiskt runt nollan låg temperaturen såg jag på jobbet när jag kom fram.. Blev en powerwalk på 3o minuter sammanlagt och det var riktigt skönt att gå hem sen i solen på eftermiddagen!

Annars har jag vart FÖRBANNAD hela jävla dagen!!! Kukdag med andra ord. Skulle aldrig gått upp idag.

Har vart förbannad, arg, ledsen, vansinnig, saknat Honom.. Är äckligt jävla trött på att bli utnyttjad!! SÅ nog om det! Nämner inte mer än så ändå så..

Nu ska jag sova tror jag, låg och vilade en timme förut då jag inte sovit ett skit på hela natten. Sov alldeles för länge igår, men det är ju tack vare passen i fredags..

God natt! Tjing tjong

 

Åååå, vad jag har saknat Dig idag! Så jävla orättvist ska fan inte göra det, men idag hade jag behövt din famn, din trygga famn. Fina, fina Du! Eller du var rättare sagt...

Av Linda - 10 oktober 2010 23:06

  


Så här såg jag ut idag även om jag har haft en lugn dag! Gillar min topp som faaaan! Fick dock använda min Halsduk, Vantar och Vinterjacka när jag cyklade till Willys för att handla.


* Spetstopp, Vero Moda, NY! I LIKE IT!! Snygg som fan är den!

* Jeansleggings, Ginatricot.

* Mc-Boots, H&M.

Av Linda - 10 oktober 2010 21:36

Jaaaaaa, fy fan vad jag har vart död idag rent ut sagt! Mestadels är det efter dagpasset och nattpasset i fredags. Sov ju inte så värst många timmar igår, men de togs igen inatt istället. Riktigt jävla skönt var det att få sova hemma i sin egna säng den gångna natten, man saknar verkligen sin säng när man jobbar natt - det gör jag i alla fall..

Jag har faktiskt inte gjort något speciellt idag. Jag cyklade till Willys förut där jag köpte Apelsinjuice, Gurkor, Mjölk, Vitlöksdressing och Tvättmedel! Fan vad jag sprang runt inne i butiken för att leta efter Knorrs Vitlökssås, men de hade inte den där, fick fråga en personal om hjälp, men den fanns inte.. Fick ta Vitlöksdressingen till kin Kyckling Sallad (som jag åt idag med) och den passade riktigt bra - bättre än den andra.

De ringde från jobbet nyss också så imorgon ska jag jobba. Jag uppskattar att de ringer kvällen innan så man slipper stressa imorgon bitti eller att de får ringa runt efter folk!

Snart får jag la lägga mig och sova lite då. Får se hur det går.. God natt på Er! Tjing tjong


Detta fick följa med hem Apelsinjuice, Mjölk, Vitlöksdressing och Gurkor.

  

Av Linda - 9 oktober 2010 23:56

Eftersom det var så fint väder idag kollade jag med min grymma kompis om han inte skulle ut och åka HOJ idag, vilket han skulle göra!! Han har lovat mig en tur och idag passade det jävligt bra med tanke på det fina vädret!

Jag blev hämtad fem utanför mig och sen åkte vi en bra sväng, tror att vi var ute i femtio minuter. Jag var hemma till sex och vi tjötade innan han åkte vidare med kompisen igen!

Jaaaaaa, vad ska jag säga?

I FUCKING LOVED IT   Fast det var ju väntat, hihi!

Jag satt och log precis hela tiden och då menar jag det verkligen! Satt i extas och när jag åkte där var jag lika lycklig som ett barn på Julafton =) Det säger en hel del om vad jag tyckte om turen.. Nästan orgasmvarning haha..

Jag har alltid gjort och (gör fortfarande) älskat/älskar fart och fläkt! Man kan tro att det är jag som är uppvuxen med bara bröder och inte mamma! Men jag är ju finne också och det säger la allt, hahahaha. Vi är ju kända för att vara lite galna och ha hett humör! Så jag för bara detta vidare i min släkt, höhö   

 

Vet inte mer vad jag kan säga och skriva för det går verkligen inte att beskriva i ord hur jag kände och mådde när jag åkte. Kan bara säga det att jag har haft ett jävla stort leende hela eftermiddagen och kvällen! Plus att jag har tackat kompisen som uppfyllde min dröm idag när jag fick åka en Yamaha =D BRA SKIIIIT!! Har ju bara åkt Harley innan och det är då faaaaaan inte samma sak!

Men det var precis som jag trodde nämligen, MÄKTIGT!!! Speciellt när vi åkte på vägen till- och från Trollhättan då vi var uppe över 2oo km   Tummen upp för det gjorde jag två gånger! Det trycket som det blir alltså, ja herre jävlar, det måste man vara med om själv, hihi!

Något som är en aning jobbigt det är att jag har träningsvärk i röven och låren då jag har suttit i en ställning som jag inte gör varje dag direkt, men det är det ta mig faaaaaan värt allt!!.. Kan inte säga mer nu än att låta bilden säga sitt där jag sitter på Yamahan efter turen och jag ler som ett jävla mähä. Men jag är ÄCKLIGT NÖJD that´s why!   


   Bad kompisen ta ett kort så jag kan få titta på detta och minnas. GRYYYYYYMT!!

Av Linda - 9 oktober 2010 22:22

Fan vad jag hatar att ha hosta och den har blivit värre.. Märkte det inatt när jag jobbade att den irriterade mig rätt mycket. Jobbarkompisen sa det också att det är sån där jobbig jävla rethosta. Yeah yeah fuck it!!

Natten gick bra fast det var rätt segt emellanåt.. Man satt och frös och hostade samtidigt som man längtade hem till sängen! Jag la mig fem i sju och det tog inte så lång tid innan jag somnade och jag sov väldigt bra! Helt jävla slut efter dubbla pass på en dag.. Jag var uppe på toa en gång bara sen gick jag upp tjugo i två. Då fick det räcka kände jag. Det gör inget när man bara gör en natt då kan man gå upp den tiden annars behöver jag sova längre.

När jag hade gått upp slappade jag med datorn i sängen först och jag bara var. Det har dock vart jättefint väder idag, men imorse var det jävligt mulet ute! När solen låg på blev det varmt och jag satt ute lite på min balkong.

Kvällen har bara vart lugn och skön, vill inte bli mer irriterad i halsen eller hosta mera!! Kollat på P.s I Love You nu på kvällen och jag bara älskar den =)

Nä, nu ska jag sova! God natt på Er! Tjing tjong


Kycklingsallad á la Linda blev det idag och det var mycket gott!

  

  

Av Linda - 8 oktober 2010 21:34

  

 

För alla Er som har läst mina inlägg om årets Idol har säkert förstått att Olle Hedberg är min favorit detta året   

Han är helt enkelt bäst och snyggast!!

Fast han är ju charmig hela han faktiskt med sin gotländska!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards