Alla inlägg under oktober 2010

Av Linda - 8 oktober 2010 19:36

Imorse var det dags att gå upp jävligt tidigt, men det gick faktiskt bra och jag sov bra hela natten också vilket jag sällan gör när jag ska gå upp så tidigt på morgonen.

Dagen gick bra i alla fall vi hade det så lugnt och skönt. Jag måste påstå att det var jävligt skönt att sluta halv ett faktiskt. Jag slutade halv ett lite i somras fast det var aldrig någon fredag! Det är, precis som jag sa till städerskan, jävligt skönt att sluta tidigt på fredagar! Det fick mig att minnas när jag gick i grundskolan då vi alltid slutade tidigt på fredagar, men inte när vi gick i 8:an då hade vi en jävla NO-lektion det sista vi hade på fredagen och vi slutade halv tre!! Det var jävligt sent på den tiden när man var så bortskämd med tidiga tider.. Haha jaja.

När jag hade slutat pratade jag lite med chefen angående Arbetsgivarintyg och sånt där och det var pkej för henne att jag angav hennes namn. Bra att veta med tanke på mina planer..


När jag kom hem satt jag och slappa i soffan. Jag fick ta på mig en kofta för jag tyckte att det var lite kallt.. Sen vid kvart över tre någon gång ringde chefen upp och vi båda började skratta lite. Sen frågade hon om jag ska börja jobba nätter igen och det har jag tänkt göra från och med denna månaden - har bara inte ändrat på mitt schema. Hon frågade om jag ville ta natten och jag tackade ja! Har ju inte fått så jävla många timmar (än så länge) denna månaden och jag behöver varenda timme jag kan få! Dessutom jobbar jag med min favorit inatt!

Jag fick lägga mig kvart över fem och jag gick upp två timmar senare igen. Nu får jag ta en dusch för att sedan fortsätta se på Idol! Får ha jävligt hög volym på teven så jag hör något!!

Hoppas att Ni haft en bra fredag! Tjing tjong

Av Linda - 7 oktober 2010 21:34

Under dagen har jag börjat hosta en del, liksom lite rethosta så där. Har ju känt att jag har vart irriterad i halsen nu ett tag, men jag har fan inte tid att bli sjuk nu!! Har inte råd med det helt enkelt! Måste jobba de dagarna jag har fått och de timmarna sen vet jag att det kommer bli mer.. Tidpunkten passar inte riktigt fast när fan gör den det, egentligen??

Jaja, har fått ligga lite lågt idag med då jag inte vill att det ska bli värre. Jag som hade tänkt dra till gymmet idag ju.. Roligt väder har vi inte haft heller, men det har inte regnat på dagen fast på morgonen och natten vet jag. Senare på eftermiddagen vid sextiden sprack molnen upp och det blev blå himmel - så jävla typiskt en stund innan solen går ner!

Jag var nere på ICA en sväng förut och där köpte jag Bläckpennor, Chic, Ciabatta bröd, Frallor, Gurka, Mjölk, Sallad, Smör, Stekspade, Tv-tidningen och Ägg. Nu kan jag äntligen koka Ägg här hemma tack vare min Äggdelare =) Tycker att det är riktigt gott med kokt Ägg på mackan!

Efter fem ringde S., och frågade om vi kunde käka ihop och jag tackade ja, men vi köpte med oss mat idag istället för att laga någon då ingen av oss hade större lust att laga mat. Trevligt var det och gott! Blev en hel del prat om Elin Krantz och massa annat hemskt/roligt! Allitd kul att ha någon att käka med hur som helst =)

Nu ska jag bara slappa innan jag lägger mig för den här dagen! Jobb imorgonbitti blir det. Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong.


På ICA fick det bli Frallor, Stekspade, Chic, Mjölk, Bläckpennor, Ciabatta bröd, Gurka, Ägg, Sallad och Smör.

  

Av Linda - 6 oktober 2010 19:34

Hua, idag har det inte vart något vidare väder alls! Grått, kallt och blåsigt! Fick använda min vita vinterjacka idag för första gången och fingervantar också..

Jag höll fan på att skita ner mig imorse när jag låg i sängen - jag hörde ett sånt där stridsflygplan (någon sån där form av plan i alla fall) åka ovanför huset. Okej, planet kommer ju i en jäääävla fart och dessutom hörs de rätt så väl också! Det där gjorde mig lite obekväm.. Fast det är la soldaterna som är uppe i luften och tränar! Äckligt var det.

Jag har slappat idag, plockat upp all min shopping och ändrat om lite i lägenheten. Jag är jävla nöjd med mina nya lampor som jag köpte igår. Jag var så trött på mina gamla och jag kände för lite förändring..

Stack ner till ÖoB en sväng också och sen hem igen, det var rätt jobbigt att cykla dit i blåsten. Jag är mätt och jag glor på mysiga Halv åtta hos mig på TV4. Ska fortsätta glo på teven ikväll!

Hoppas att NI haft en bra dag! Tjing tjong


Så här blev resultatet i storarummet och i köket, och jag är sjuktnöjd!

  

  

Av Linda - 5 oktober 2010 21:36

Hua, inatt sov jag inte alls bra! Ville bara sova i min säng på min madrass och inte den hårda som mamma har.. Men vad fan det gick ju och det fick gå eftersom det bara var en natt.

När jag hade gått upp såg jag vilket underbart fint väder det var ute, sol och blå himmel - inte ett enda moln på himlen. Dock kom det lite mer och mer stackmoln senare på eftermiddagen bara. Jag hann inte göra så mycket hos mamma innan jag fick ta spårvagnen till Marklandsgatan och sen gå till min frisör! Jag hade tid klockan ett och jag var klar halv tre. Det blev färgning mörkbrunt blev det och sen tog jag bara topparna som var slitna. MYCKET NÖJD var jag när jag gick från frisören, men det är jag ju alltid   


Eftersom jag var klar så tidigt och mitt tåg inte skulle gå förrän sex hade jag tre och en halv timme tills tåget skulle gå åkte jag till mamma igen och där var jag till halv fem. Fick kela lite mer med brorsans hund Akelia som bara är för jävla söt!! Helt underbar är hon och så genomsnäll verkligen. Käkade även hos mamma innan jag fick åka till stan.

När jag kom in till stan gick jag in på Stadium på Fredsgatan och hämtade min Everest Jacka som jag hängde undan igår och sen gick jag till Clas Ohlson för att köpa de där lamporna som jag såg igår att det var 2 för 199 spänn. Kollade nämligen på de sist jag var hemma och då slog jag aldrig till på dem, vilket var ju bra!

Skynda mig till Centralen där jag skulle möta upp A., en snabbis innan jag åkte med tåget klockan sex. Det var kul att se honom igen då det var jävligt längesen sist..


När jag kom hem har jag bara plockat upp mina kläder och det jag hade i väskan inte det jag hade shoppat! Jag måste säga att jag är jäääävligt nöjd med all min shopping som jag har gjort hemma i Göteborg!

Sen jag kom hem har jag bara suttit i soffan med datorn och glott lite på teven. Det var som jag sa både till mamma och min frisör: - Det är skönt att bryta vardagen ibland!

Nu ska jag snart sova, hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Just det ja. Min frisör har en "Fynd-låda" där hon säljer BRA frisörmärken på Schampo, Balsam, Sprayer, Inpackningar och liknande för endast FEMTON spänn! Så jag slog till på Maria Nilas Schampo och Balsam. Gratis ju för fan om man jämför med vad de egentligen kostar.

  

Av Linda - 5 oktober 2010 20:45

Sist jag var hemma i Göteborg hade jag kollat på ett par lampor som jag var lite sugen på att införskaffa. När jag var inne i stan igår kollade jag på Clas Ohlson efter dem och jag hitta dem, men jag tänkte att jag kollar på Torget också fast där var det inte samma erbjudande som inne i stan, så innan jag tog tåget hem idag slog jag till på dem!

Sen innan hade jag bestämt att jag skulle köpa mig en ny Vinterjacka och efter lite letande på stan igår gick jag in på Stadium för att titta vad de hade för jackor. Självklart hittade jag en jacka där också och jag fick ta tusen kronor från skattepengarna, men det är det ta mig fan värt då jag har gjort en investering! Jag är riktigt nöjd med mina inköp och jag gillar allting!


Detta shoppade jag idag:

* Bordslampor, 99,5o kronor (2 för 199 kronor, men egentligen 149 kronor/styck), Clas Ohlson- Jag gillar verkligen dessa lamporna! Är så trött på de jag har nu! Skitsnygga är de! Extra plus för att jag fick två för 199 kronor!

* Everest Vinterjacka, 1299 kronor, Stadium- ÄNTLIGEN har jag en bra vinterjacka! Den här är jätteskön, varm och härlig! Är så jävla nöjd med detta köpet och investeringen.

 

  

  

Av Linda - 4 oktober 2010 21:30

Idag när jag kom hem till Göteborg mötte jag upp S., utanför Centralen på Nordstans hållplats. Vi gick först in på Nordstan och betade sedan av Fredsgatan, lite av Kungsgatan och sen tillbaka mot Fredsgatan och Nordstan igen. Jag har hittat en hel del, vissa saker är på impuls, men de andra hade jag bestämt mig för innan att jag skulle ha. Dessutom hängde jag undan en Everest Jacka tills imorgon så slipper jag gå runt och bära på den påsen. Kan inte säga annat än att jag är jävligt nöjd med jag har shoppat - som alltid med andra ord!


Detta shoppade jag idag:

* Tumvantar, 79 kronor, Ginatricot- Dessa matchar min halsduk och jag ville verkligen ha ett par nya vantar! Dessutom är de fina och riktigt sköna!

* Topp med tryck, 149 kronor, Ginatricot- Jag ville ha nya toppar och jag tycker att denna är schysst! Trycket blir inte för mycket heller! Skön är den också!

* Topp, 149 kronor, H&M- Ryggen gör hela denna toppen och jag tycker att den är skit häftig! Extra plus är att materialet är organisk bomull! I like it!

* Trosor, 79,5o kronor och Strumpbyxor, 79,5o kronor, båda från H&M- Trosorna tyckte jag var fina för att vara "vanliga" trosor och sen har jag gjort ett hål i de jag redan har så jag ville ha ett par nya strumpbyxor då jag verkligen gillar dessa!

* Väska, 349 kronor, Åhléns City- Var verkligen i behov av en väska som man kan packa i om man ska iväg i en praktisk storlek! Tyckte att denna var snygg och dessutom var det den sista som fanns kvar!

 

   

   

   

   

   

     

Av Linda - 3 oktober 2010 21:36

Herregud vad tiden och åren går fort.. Idag är det exakt två år sedan jag började blogga för första gången.

Men på den tiden visste jag inte riktigt vad jag gav mig in på. Dessutom var jag lite svagare, mer ledsen och mer annorlunda än idag. Ledsen var jag jävligt ofta också efter Honom. Det var mycket därför jag började blogga över huvud taget, så att jag kunde skriva ner mina känslor när jag var ledsen..

Kommer dock vara jobbigt att läsa de inläggen bara nu när jag mår mycket bättre.. Jaja, så är det. Allting går vidare till slut. Tro mig, det trodde jag ALDRIG den där dagen i mitten på augusti.

GRATTIS BLOGGEN PÅ 2-ÅRS DAGEN! Det kommer att bli mer födelsedagar, för jag har inte tröttnat än!


  

Av Linda - 3 oktober 2010 21:04

  

 

Nu kommer denna komedi på TV3. Tänkte se denna eftersom de andra filmerna inte verkar vara bra.

Är det någon som sett den? Är den bra?
Återstår att se annars..

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards