Alla inlägg den 13 augusti 2010

Av Linda - 13 augusti 2010 13:34

  

 

Tidigare i veckan hade E., och jag bestämt att vi skulle gå ut och käka igår.

Vi bestämde oss för Nouveau man kan ju sitta ute där.

Jag hade väldigt svårt att bestämma mig för vad jag skulle käka, men jag åt Hamburgare med Pommes Frites till. Det var så mycket mat och jag orkade inte äta upp allt - inte E., heller! Men det var gott!

Till en början satt vi ute, men de där jävla getingarna kom till mig hela tiden och då fick jag nog. Vi fick gå in och fortsätta äta därinne istället.

Det blev en trevlig kväll och innan vi gick hem gick vi in på Nöjes Cafét en liten stund innan vi fortsatte gå hemåt. Kvällen den var underbar - ljummen och väldigt skön =)

Av Linda - 13 augusti 2010 12:34

Idag var dagen och helgen kommen då det är den sista jobbhelgen för i sommar!! Det är helt jävla sjukt att hela sommaren har gått nu! På måndag kommer alla tillbaka igen på jobbet efter semestern.. Skumt, väldigt skumt! Kollar mitt schema nu och jag har fått två bokningar än så länge efter sommarschemat här.

Jag hoppas bara att den här kvällen kommer gå jävligt fort och att det blir smärtfritt så jag slipper bli irriterad.. Något jag var de dagarna jag jobbade förra veckan! Så det hoppas jag att jag slipper!!

Inatt har jag sovit bra och jag vaknade halv tolv, men jag gick upp tio minuter senare. Skönt att inte sova alltför länge idag även om halv tolv är rätt länge också, men jag kan vakna senare. Äh, skit samma! Sömn behöver man!! När jag var och handlade igår på PA:s köpte jag med mig Grandiosa Pizza som jag tänkte ta med mig och käka ikväll. Orkar inte fixa någon mat idag känner jag. Hoppas bara att det är uppehåll sen när jag ska cykla iväg till jobbet som det är nu. Sen ikväll innan jag lägger mig ska jag läsa i min CHIC (1o). Väldigt grått och lurigt väder som vanligt! Ni får ha en bra fredag folks! Tjing tjong

Av Linda - 13 augusti 2010 01:16

  

  

  

  

Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 1o (3o April) 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat några få produkter och det är bara skönhetsprodukter denna gången.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 1o (3o April) 2o1o:

* The Body shop Sweet Lemon Body Scrub, 195 kronor- VILL HA! Vet att deras produkter är jävligt populära och jag tror att denna har en frisk smak i och med citronerna!

* Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector, 475 kronor- Veckans smartaste favorit ska inte bara bekämpa pigmentförändringar utan också ge en jämnare hy med lyster!

* Depend Nagellack, 25 kronor/styck- VILL HA! De är sjukt billiga och jag vill ha den i rosa! Borsten är i minsta laget, så det tar några strykningar för att måla nageln. Men resultatet blir jättefint. Det behövs bara ett lager för att färgen ska bli täckande. Hållbarheten är verkligen bra med tanke på priset. Efter tre dagar sitter lacket fortfarande perfekt! Och priset! Högsta betyg!  

Av Linda - 13 augusti 2010 00:46

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 1o (3o April) 2o1o, kom jag till den här sidan där de tipsar om allt man vill veta om nagellack. Jag tänkte skriva ner tipsen som jag kunde läsa i artikeln.


Vill du veta hur du får lacket att torka supersnabbt och sitta som berget? Varsågod, VeckoRevyn ger dig en snabbkurs i ämnet nagellack!

Artikeln är skriven av Therése Hallberg.

 

Jag målar alltid utanför, vad gör jag för fel?

Det kan vara svårt att pricka rätt med penseln, men det spelar ingen toll. Vet du varför? Nagellack fäster nämligen inte på hud, så du kan lätt skrapa bort den överflödiga färgen när lacket torkat, eller efter en varm dusch.

Måste färgade nagellack medföra missfärgade naglar?

Absolut inte. Knepet är att först grunda med ett ofärgat baclack. På så sätt blockerar det det färgade lackets pigment från att komma ner i nageln. Skulle dina naglar redan vara missfärgade, försök att sudda dem med en nagelbuff. Att ta bort fläckarna med citron är också värt ett försök, men tänk på att frukten är väldigt uttorkande. Nagelolja och handcreme efteråt är ett måste!

Varför anses aceton, som ofta finns i removers, vara så dåligt?

Aceton verkar uttorkande på både naglar och nagelband, så har du torra och sköra naglar är det en smart idé att använda en remover som är just aceton-fri. Men om du har starka och friska naglar behöver acetonet inte medföra några större problem. Prova dig fram och ha alltid en återfuktande produkt som nagelbandsolja eller återfuktande creme, till hands!

Det är svårt att få bort det färgade nagellacket. Vad ska jag göra?

Använd bara skonsamma nagellacksremovers, helst sådana som är fria från aceton. Blöt en kompress med removern och lägg den sen på nageln. Låt verka i cirka 2o sekunder. Gnugga inte, eftersom färgpigmenten från lacket kan tryckas ner i nageln och lämna missfärgningar.

Ska jag peta ner nagelbanden eller inte?

Om du vill, men använd helst en orangepinne. När nagelytan är fri sitter nagellacket finare och bättre. Gillar du inte att peta med pinnen, linda in den i lite bomull. Eller satsa på ett lack som innehåller AHA-syror, vilka ser till att nagelytan är fri från hus.

Hur får jag nagellacket att sitta längre?

Genom att först grunda med ett baslack, måla två-tre lager av det färgade lacket och avsluta med ett ofärgat överlack. Måla sen ett nytt lager av det ofärgade överlacket över naglarna varje morgon, så håller ditt lack superlänge!

Kan jag få nagellacket att torka snabbare?

Är du stressad kan det vara en bra idé att välja bort de riktigt färgglada lacken direkt och satsa på ett genomskinligt eller svagt färgat istället. Detta eftersom misstag eller kladd syns mindre om naglarna är målade i svagare färger än i knalliga. Ett annat tips är skölja dina nästan helt torra naglar i kallt vatten, det får lacket att torka snabbare. Eller investera i ett riktigt snabbtorkande överlack, som Quick-dry  fluid från yves Rocher, 49 kronor...

 

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards