Alla inlägg den 24 augusti 2010

Av Linda - 24 augusti 2010 22:34

Imorse ringde klockan halv åtta då det var dags att stiga upp för en liten stund. Jag har lite viktiga tider att passa nu i några dagar medans jag äter pencillin och det är med några timmars mellanrum som de ska tas. Det var i alla fall inga problem och efter det la jag mig igen för att fortsätta sova.

Kvart i elva ringde mobilen och det var min chef som ringde. Vi hade kommit överens igår om att vi skulle ta sommaren på telefon så vi pratade faktiskt i en hel timma! Jag hade en hel del att säga och hon höll med mig om mycket också. Själv fick jag höra hur det hade gått för min del och det var bara rosor, som hon uttryckte det   Ska försöka tänka på en sak som hon gav mig feedback om, men det var inget allvarligt, men det är lite äldre som kan ta åt sig. Fast det är som jag sa; att det är ju inget illa menat och det är lite min jargong. Det förstod hon och hon hade inget ont av det. Det kändes i alla fall skönt att lätta på hjärtat lite. Kände att det blev för mycket för mig i sommar där!


När vi hade lagt på satte jag på datorn och satt där en stund innan jag cyklade ner till jobbet för att lämna in den allra, sista nyckeln. Efter det tog jag cykeln mot stan som ligger granne med jobbet och jag var inne på Vero Moda plus Lindex. Jag hittade en skit fin behå inne på Lindex som jag hängde undan eftersom jag inte hade med mig mitt bankomatkort. Jag cyklade hem igen och här slappade jag medans blåsten och regnet kom och gick utanför fönstret. Läste äntligen ut min Glamour Juni - fan vad skönt att ha läst ut den. Hinner liksom inte med att läsa när jag jobbat så jävla mycket som jag gjort under sommaren och jag ligger långt efter att tidningarna kom ut...

Efter hal fem någon gång gick jag ner till Återvinningsrummet och återvann och efter det tog jag cykeln ner till Lindex där jag köpte behån och cyklade hem igen.. Jag åt Kyckling Röd Curry och Sallad till idag - snabbt och gott! Disakde efter at tjag hade ätit upp då jag åker bort imorgon, men däremot har jag inte packat ännu.. Kan göra det imorgon istället då jag har några timmar på mig innan tåget går =)

En väldigt lugn tisdag har det vart i alla fall. Det bästa är nog att jag börjar känna mig liiite bättre. God natt på Er! Tjing tjong.


Just det ja, fick den efterlängtade Ikea-katalogen idag =)

  

Av Linda - 24 augusti 2010 21:34

  

 

Sitter och kollar på den här filmen Catch and release som går på TV3 med Jennifer Garner i huvudrollen.

Har inte kollat jättenoga utan det är mest slötitta som jag gör.

Perfekt film för den här tråkiga, kalla tisdagen =)

Av Linda - 24 augusti 2010 17:34

Tidigare idag var jag nere på jobbet lite snabbt och eftersom det ligger granne med stan tog jag cykeln dit för att kolla lite. Jag var inne på Vero Moda, men där hitta jag inget speciellt och sen var jag inne på Lindex. Skulle kolla på Strumpbyxor, men jag hittade något annat istället som jag gillade! Tyvärr, hade jag inte några kort med mig så jag fick hänga undan och för en timme sen cykla jag ner dit igen för att köpa min nya, fina behå. Gillar den som faaaan!


Detta shoppade jag på Lindex idag:

* Vit Behå, 179 kronor, Lindex- Gillar den som faaaan och jag föll för den direkt! Behåar kan man aldrig få för många av och det är verkligen något man behöver ha!

 

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards