Alla inlägg den 16 augusti 2010

Av Linda - 16 augusti 2010 22:34

Det är helt jävla sjukt att det nu har gått två år sen DU satte kniven i hjärtat på MIG!! Jag trodde ALDRIG att jag skulle komma över dig!   Ren och skär jävla panik gav du mig och tårar som ALDRIG ville sluta rinna... Jag blev som ett otröstligt barn som inte kunde sluta gråta, jag kunde varken sova eller äta heller.

Det var som att luften sögs ur mig och jag fick svårt att andas !!  Du var den finaste, snyggaste, sexigaste och charmigaste killen i världen! You gave me butterflies everytime I saw You! Du gjorrde mig knäsvag varenda gång jag såg dig, eller inte jämt, men oftast! Jag gav upp, jag orkade inte, MEN jag reste mig och blev starkare än någonsin!

Sen gör det inte svårare att DU har blivit mycket FULARE, tjockare och blää. DU var sexigast på MIN tid och något måste jag få glädjas över! Men DU kommer alltid vara speciell för mig och i mitt   

 

Det har hänt inte så värst mycket idag.. Jag blev väckt av att telefonen ringde halv tolv, men jag orkade inte gå upp och svara så jag låg fem minuter till och sen gick jag upp för att ringa tillbaka till Resursen - jag visste att det var de som sökte mig! Däremot drömde jag en jävla dröm om Getingar tidigt imorse! Jag har blivit mer och mer rädd för getingar det senaste. Jag drömde att den stack mig under foten och jag vaknade till med ett jävla ryck!! HUA, vilken dröm!! Äckliga små, sviniga djur som inte gör någon nytta!

Jag var ju nere på stan och shoppade idag ett par Ballerinaskor, String på Lindex och en Topp på Vero Moda blev det idag. Plus att jag var inne på jobbet för att lämna en nyckel till en jobbarkompis resten tar jag imorgon när jag ska jobba kväll. Det blev lite snack om de föregående veckorna som vart. Skönt på många sätt att de Ordinarie håller med mig och lyssnar på mig!!

Efter svängen på stan och jobbet cyklade jag hem igen och det var tur det för det började regna en kort stund efter at tjag hade kommit hem. Blåst, regn och grått, grått PISS väder idag med andra ord! Fixade Africana som middag idag tillsammans med Ris, Krossad Ananas och Sallad till - mycket gott denna trista måndag! Annars lugnt.

Nu ska jag lägga mig och läsa tänkte jag. Ni får sova så gott! Tjing tjong

 

One of our songs Metallica - The Unforgiven. "What I´ve felt, what I´ve known never shine through what I´ve shown"...

 

Av Linda - 16 augusti 2010 17:36

Jag var nere på stan förut efter att jag hade vart inne på jobbet och lämnat tillbaka en nyckel. Det var två veckor sedan jag var där sist, men de får ju in en del på de veckorna. Var egentligen inte på jakt efter något speciellt utan jag ville mest kika lite. Jag hitta lite saker och det blev inte alls dyrt idag! Fick köpt de där skorna också som jag kollat på så länge och nu var det rea på halva rea.priset så de blev billiga! Är nöjd med det lilla jag köpte.


Detta shoppade jag idag:

* Svarta String, 69,5o kronor och Ballerinaskor, 49,5o kronor (Ordinarie pris 179 kronor), båda från Lindex- String kan man aldrig få för mycket av! Skorna var sjukt billiga och jag tycker att de är fina! Man kan ju alltid spara dem till nästa sommar och de är sköna att gå i!

* Topp, 16o kronor, Vero Moda- Härlig topp i viskos-material! Den var ny de hade fått in dem idag! Hade egentligen velat ha den i rosa, men det fanns inte i min storlek..

 

    

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards