Alla inlägg den 18 augusti 2010

Av Linda - 18 augusti 2010 23:34

Idag har det vart en lugn och skön dag det är alltid lika skönt att ha några sådana dagar ibland. Jag har fixat och donat lite här hemma med städning av toaletten, vattna bommorna och hängt upp en tavla.. Jag var ju på PA:s och köpte Ciabatta och sen ner till ÖoB för att köpa Grytlappar, Tavellist, Tavla, Tvål och Pepsi. Sen hem igen. Cyklade ner till stationen vid halv åtta där jag löste en biljett till Göteborg nästa onsdag så nu är det också gjort. Cyklade hem via Bangatan och upp mot F-berget - hem. Ööö, vet fan inte vad jag har gjort mer faktiskt, hahaha.. Slappt har det vart och skönt har det var ute också med liiite sol emellan molnen.

Jag gick upp halv tolv i alla fall och jag har sovit så bra inatt var rätt trött efter jobbet igår kände jag.. Åt en Ciabatta som middag tillsammans med Gurka, Sallad och Skinka - har inte haft ork till att laga mat alls idag...

Nu ska jag läsa i Glamour Juni innan jag somnar för idag. God natt på Er! Tjing tjong.


Fick lite trevlig post från H&M, ICA och min VeckoRevyn! Alltid lika kul att få.

  

Av Linda - 18 augusti 2010 21:36

Jag cyklade ner till ÖoB förut för att kolla efter den där tavellisten som jag har velat ha så länge nu och den fanns - bra det! Jag gick även runt och kikade där inne lite granna de har ju så mycket bra saker och jag hittade några små saker som jag köpte med mig hem, dels en tavla till som jag hängde brevid min andra tavla i hallen. Är nöjd med det lilla som jag köpte idag!


Detta köpte jag på ÖoB idag: 

* Grytlappar, 15 kronor/styck (2), Tavellist, 99 kronor och Tavla i canvas, 45 kronor, allt från ÖoB- Nya grytlappar behövde jag verkligen och jag tyckte att dessa var fina! Tavellisten har jag velat ha länge och den är till mina LOVE-bokstäver där i bakgrunden! Dessutom blir det jävligt snyggt när den kommer upp på väggen! Tavlan har jag en likadan av i hallen och jag ville ha en exakt likadan till, bar ainte blivit av innan..


  

Av Linda - 18 augusti 2010 16:34

  


Idag har det vart varmt och skönt ute och då passar jag på att använda kjol för en gångs skull, har ju inte hänt alltför ofta nu i sommar direkt...


* Linne, Ginatricot- NYTT! Gillar det här linnet, har vikt in det lite för det är lite långt på mig..

* Jeanskjol, Vero Moda- Min favorit jeanskjol!

* Tights, Ginatricot.

* Ballerinaskor, Lindex- NYA! Dessa är sjukt sköna och de var så jävla billiga på rean dessutom!

Av Linda - 18 augusti 2010 12:34

  

I väntan på Hoffmaestro


En överblick över allt folk

  

  

  


Utanför scenen på det stooora området.

  

  

Där fanns bar och en grill där man kunde köpa dricka och mat.


  

Hoffmaestro.

  


Lilla lusthuset.

  


I mitt esse.

  

  


   Jag kom ju på att jag har glömt att lägga upp bilder från Olstorp när jag var där och kollade på Hoffmaestro, lördagen den sjunde augusti. Så här kommer några bilder från mysiga Olstorp!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards