Alla inlägg den 4 augusti 2010

Av Linda - 4 augusti 2010 21:00

Igår var S., och jag på Tisdaxklubben i Lidköping och det var riktigt jävla roligt!! Vi började kvällen hemma hos mig först och jag var som (vanligt) inte klar när hon ko, Förlåt gumman! Men det gick bra när jag väl kom igång tyvärr strulade mitt öga lite bara. Men det gick bra ändå!

När jag var klor tog jag två Groggar och vi dansade lite och sen gick vi ner till J., som hade en liten fest utanför sitt hus och där satte vi oss ute i den sköna kvällen. Kvällen var fin och varm får jag säga. En snygg Viper kom besök också så vi tog lite kort när S., och jag stod vid den! FUCKING nice var den!

Efter tio kom bussen vid Stationen som skulle ta oss mot Lidköping och vi fortsatte att drick på bussen samtidigt som vi tjötade och skrattade. Den här kvällen såg jag verkligen fram emot =)

Hehe, jag fick i mig en hel del sprit och mina kliklacksskor har la inte det bästa underlaget på skorna så när jag skulle gå ur bussen halkade jag liksom till på trappsteget och jag gled ner med höger benet samtidigt som jag slog i min vänster fot. Det gick ju bra, men jag hade lite ont i foten och sen senare var det en tjej som trampade på min höger fot med sina klackar, men hon bad så mycket om ursäkt jävlar vad ont det gjorde bara...

VI hade en jävligt trevlig kväll i alla fall och det var skönt att ta av sig skorna och lägga sig i sängen när jag kom hem inatt..


Jag fick ställa min klocka på elva då jag skulle iväg och jobba idag. Men jag har inte märkt av något efter igår. Har inte vart dålig eller något sånt, bara lite trött på eftermiddagen inget mera! Tog med mig en Grandiosa Pizza som jag åt ikväll inte speciellt gott alls.. Däremot har jag blivit irriterad på en viss person idag och faaaaaan att man ska behöva göra ALLTING!!! Var rätt irriterad när jag kom hem och det var skönt att sluta åtta idag.

Har inte gjort så mycket mer än att jobba och nu blir det bara att slappa resten av kvällen! Fick min VeckoRevyn på Posten idag i alla fall =)

Ha en bra kväll! Tjing tjong.


  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards