Alla inlägg den 23 augusti 2010

Av Linda - 23 augusti 2010 19:26

  

 

Idag har ÄNTLIGEN en av mina favorit serier från när jag var liten börjat nämligen Rena rama Rolf =)

NISSE PISSE PÄRONPUNG!!

Haha de är för jävla sköna!

Extra kul att TV4 börjar visa gamla sköna klassiker igen, förra veckan gick ju C/o Segemyhr och nu har Rena rama Rolf börjat och sen kommer Fångarna på fortet plus TimeOut!

Ska bli spännande att se fler gamla program igen   

Av Linda - 23 augusti 2010 11:11

Igårkväll var jag fan helt jävla slut så jag gick och la mig elva, fan rekord för den här sommaren typ att lägga sig i tid.. Men jag orkade verkligen inte vara vaken längre plus att jag var så yr hövvet. Även om jag var sjukt trött tog det flera timmar innan jag somnade jävligt jobbigt var det! Det hjälpte inte heller av att det var en jävla massa IDIOTER som var ute mitt i natten nånstans på F-berget som skrek och gapade. IDIOTER!! Jag som bara ville sova!

Jag skulle egentligen ha jobbat idag först 7-1o och sen 13-16.15 igen, men jag har knappt sovit någonting inatt och sen har jag inte känt mig bra under hela helgen.. Jag fick ställa min klocka till halv sex imorse för att gå upp och ringa och efter det ringde jag till min Vårdcentral, de ringde upp tjugo över åtta då pratade jag med sjuksköterskan och jag fick en tid en timme senare, det vill säga tjugo över nio.. Får hoppas att jag blir bättre här nu i veckan.. Annars skulle jag återkomma om en vecka sa läkaren.


Jag åt en macka och kollade lite på Nyhetsmorgon samtidigt som jag ringde till chefen och förklarade läget. Hon ville att jag skulle ringa upp sen efter att jag hade vart där så det har jag gjort nu.

Idag regnar det inte, men det är en del moln fast i solen är det rätt så skönt får jag säga! Kanske blir en promenad senare idag. Däremot orkar jag inte med den här jävla blåsten längre.. Senare idag tänkte jag äta Kyckling i sås med Champinjoner, Klyftpotatis och Sallad till! Lyxmiddag denna måndag!

Jag tänkte lägga mig och sova nu en stund faktiskt - har en hel del sömn att ta igen! Sen får vi la se vad resten av dagen och eftermiddagen har att bjuda på! Ha en bra dag! Tjing tjong.


Update: Jag la mig tjugo över tolv och gick upp halv fyra! Fan vad skönt det var att få sova så länge och jag behövde verkligen den sömnen faktiskt. Nu ska jag cykla till Willys snabbt innan det kommer regn för de där molnen ser INTE roliga ut!! Fick bra post idag inte bara reklam utan min Plaza Kvinna! Den är en av de bästa tidningarna jag läser. Ett Tips till Er som inte läser den: KÖP DEN!

Innan läggdags läste jag i min Glamour Juni - bästa sömnmedlet att läsa en modetidning innan lampan släcks =)


Fick min Plaza Kvinna idag också - kul post!

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards