Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av Linda - 11 augusti 2009 22:00

Nu har jag suttit och kollat igenom Glamours Juli nummer 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag hittade lite och blandat blev det också.


Detta hittade jag i Glamours Juli nummer 2oo9:

* Cacharel Noa Dream 5o ml EdT, 325 kronor- ViÍLL HA! En lätt men ändå romanstik doft!

* Shiseido Extra Smooth  Sun Protection Lotion Very Waterresistant, 3oo kronor- Din klart mest vattenfasta vän vid stranden!

* Salinas Bikini, 649 kronor/del- Fin bikini, jag gillar överdelen modellen på den, Bandeau stuk!

* Topp Monki, 18o kronor- Gillar att det är flätat på ärmarna! 

* Linne Monki, 18o kronor- Tycker linnet är snyggt där i ryggen, när bandet är lite vridet så där! Billigt är det också!  

Av Linda - 11 augusti 2009 21:28

Lyssnade precis på denna låten på datorn och den är så jävla grym!

Sökte efter videon på Yputube och jag hittade den här remixen.

Rätt skön remix tycker jag.

Av Linda - 11 augusti 2009 21:14

Idag var det dags för det sköna passet, att få sluta klockan ett :) Fast jag sket i att ta en rast på en halvtimme så jag slutade halv ett istället. Då var det bara till att cykla upp yill Willys och köpa tvättmedel eftersom jag skulle hem och tvätta dirket efteråt. Hem och hämta tvätt och släng in två maskiner, sex maskiner blev det sammanlagt idag. Inte nog med att jag har tvättat på jobbet, plockat upp varor som kommit och gjort massa annat när En vikarie bara sitter och tittar på. Då tröt mitt tålamod lite! Var rätt trött i kroppen när jag kom hem och då ska man springa upp och ner IGEN! Har haft lite ont i högerbenet idag, vet inte varför :( Har säkert belastat det benet lite för mycekt då eller något sånt där skit! Bäst var att sluta tidigt. Sitte roch lyssnar på massa grym skön House musik med min sån där House skiva. Snacka om att jag vill ut och skaka rumpa! OOJOJOJ vad jag vill ut och DANSA, DANSA! Hade vart så jävla skönt och roligt :)

Åt Fläskfilé, Potatisklyftor, Béarnaisesås och Sallad till, mycket, mycket gott! Men Potatisklyftorna, hmmmm får nog göra de lite bättre nästa gång. Blir perfekt mat att ta med sig till jobbet på torsdag då jag jobbar kväll. Just det ja, jag fick trevlig post idag min SOLO och sen fick jag 1o% på ALLT i H&M katalogen och H&M Home. Den där rabatten ska utnyttjas med beställning i helgen tänkte jag!


Just det, får väl gratulera Prinsessan Madeleine också till förlovningen! De har uppenbarligen haft en jävligt bra dag! Hoppas att Ni också haft det! Tjing tjong folks!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards