Alla inlägg den 25 januari 2009

Av Linda - 25 januari 2009 22:35

That´s me :) And bakis, bakis!

Mår fortfarande skit efter igår, och jag är helt väck i skallen. Hjärncellerna är ju inte som de ska vara idag kan jag ju inte påstå! Men det var det faktiskt värt, men kunde dock mått liiite bättre idag!


Runt halv sex gick jag till Linda där J., S., Linda och jag skulle ha en filmkväll, men vi satt och spelade Buzz istället :) Gick ju helt jävla värdelöst för mig idag kan jag säga!  Kul spel var det och man fick sig några skratt! Fast de bästa kommentarerna kläcktes när vi åt lite kvällsmat, hahaha :) Väldigt trevlig kväll med lite Buzz, men tyvärr var vi för slöa och sega allihopa tecken på en lyckad kväll, hihi!

Jag ska nog lägga mig och sova nu är helt jävla död i kroppen! Hoppas att Ni haft en bra söndag och bra helg? Ciao folks!


Av Linda - 25 januari 2009 16:06

Födelsedagsfester är illa, illa :) Speciellt när man blir så full, och så äckligt bakis dagen efter som jag har vart idag!

Men nu har jag blivit en människa efter att ha vilat i sängen i två timmar. Innan det låg jag på soffan och gjorde inte ett skit! Men det får vara så de här bakisdagarna :) Tycker att det alltid är lika skönt att bara lägga sig mitt på dagen, och vila oavsett om jag vart ute eller inte. Men det är bara på helgerna som detta hinns med!

Nu ska jag laga mat! Gör typ ALDRIG det om jag har festat dagen innan, men nu har jag inget annat val när jag är fattig. Så jag tänkte äta Kotlett, Ris, Béarnaisesås och Sallad till! Blir bra mat idag och det går fort.

Sen ska jag bara skölja av mig så ska jag gå till Linda där vi ska ha en myskväll :) Perfekt söndag med andra ord!

Ni får ha en bra söndags folks! Ciao!

Av Linda - 25 januari 2009 12:10

OH MY GOD! Jag är bara helt för jävla bakis idag! Vaknade vid halv åtta imorse, och jag bara kände hur allt snurrade, hade spänningshuvudvärk (har nog ansträngt mina ögon för mycket var sådan huvudvärk), och jag mådde så jäääävla dåligt va! Där och då blev jag tokig på mig själv, och mitt spritintag igår. Jag menar, jag drack inte så många groggar - bara tre stycken, MEN lite mer än halva flaskan var ju uppdrucken tydligen :O Glaset var ju så stort också så jag antar att det såg så lite ut då på grund av volymen...


Aja, jag får ju skylla mig själv att jag mår som jag mår idag. Jag antar att jag blev så jävla full eftersom jag hade ätit för dåligt på dagen, så tog det som faaaan på min kropp. Sen är ju jag väldigt liten i min kropp också för den delen, och då tål man ju mindre..


Kvällen var i alla fall jättelyckad tyckte jag =) Fan vad kul vi hade emellanåt. Speciellt när J., någon mer, och jag låg i Lindas säng. Vi fattade inte varför vi skulle lägga oss där och jag skrattade så jag grät :p Det skrattet behövde jag verkligen, hihi! Sen när Linda satt på golvet helt plötsligt och U., tappar pizzan på golvet - att jag inte dog, hahaha =) Det blev riktigt många skratt hemma hos Linda och trevligt hade vi verkligen! Massa kort togs också, haha, jaaa de korten vill jag gärna se, hihi! Inne på Terrassen hade vi jävligt skoj också då de spelade bra musik. Men jag blev lite besviken; J., och jag hade ju önskat en grej som inte kom :(

Hade verkligen en lyckad kväll och mysig var den med för den delen =) Jag var nöjd så kan jag ju säga, hihi..


Igår på morgonen blev jag ju väckt av mina jävla grannar som spelade musik, samma jävla visa idag igen. Samma låtar på repeat. Fick lägga mig och vila igår innan jag skulle duscha, äta och sminka mig eftersom jag blev väckt halv nio. Igår åt jag Chicken Nuggets, Pommes Frites, Vitlöksdressing och Sallad till - mycket gott faktiskt.

Nä, jag ska la lägga mig och sova snart är verkligen ur funktion idag! Hur hade Ni det igår folks? Ciao så länge!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards