Alla inlägg den 9 januari 2009

Av Linda - 9 januari 2009 23:48

Nu när jag har sett Metallicas dokumentär, och deras konsert från Rock am ring från Tyskland i somras på MTV -började jag tänka på DIG!

Jag vill ju inte göra det, och jag orkar inte det heller :( Jag blev ju helt jävla sönderkrossad av Dig i somras - 3,5 år åt helvete!

Jag har gråtit så jävla mycket så att mina tårar har tagit slut, och nu bara gråter och gråter jag...

Jag har inte alls tänkt på Dig lika mycket nu det senaste, men det är la en sväng av PMS jag har nu också, och då blir jag lite extra känslig..

Det har snart gått fem månader (om en vecka exakt), och inuti i mitt hjärta där sorgen sitter som djupast, och hårdast som ingen i hela världen kan se - därinne lider jag!

Nä, jag ska väl försöka sova lite nu tror jag. Godnatt!

Av Linda - 9 januari 2009 23:15


Så grymt bra underbar låt! Älskar den här låten..

Men det trista är att jag kan inte höra en låt utan att börja gråta..

Av Linda - 9 januari 2009 22:11

Nu är mina favoritkungar på MTV i en dokumentär om bandet - världens bästa hårdrocks band.. JAG ÄLSKAR METALLICA :D

Vill se dem spela igen på Ullevis scen; en underbar varm dag på sommaren - precis som jag gjorde för snart fem år sedan i maj. Glömmer det aldrig; helt magiskt och alldeles underbart :)

Jag var ju i himlen helt klart, hihi :) Bara killar överallt..

Gillar Du Metalllica? Har Du någon favoritlåt med dem?

Av Linda - 9 januari 2009 21:38


Nu sitter jag och kollar på Let´s Dance. De har ett bra startfält i år, tycker jag. Men det är en som jag absolut INTE vill ska vara kvar. USCH för min del kan hon gärna åka ut nästa fredag.

Jag tycker att det är så kul att se tjejernas kläder som de har på sig.. Så mycket fina klänningar.

Mina favoriter är Hasse Aro och Magdalena Graaf. Jag gillar henne - hon är tuff Magdalena! Faan, vilken snygg klänning hon hade på sig i sin vals också. Den hade jag gärna velat ha den klänningen :)


Har Ni haft en bra fredag då?

Det har jag haft! Var ute och cyklade i en timme idag, och sen handlade jag ju lite på Willys. Träffade M., idag :) Har inte träffat M., sen jag slutade skolan innan sommaren. Så det var kul att prata med henne :)

Sitter och myser under täcket nu, har ätit Glass med Chokladsås förut - det var så himla gott!

Hoppas att Ni har en bra dag fredag där ute i Sverige folks :) Ciao!

Av Linda - 9 januari 2009 17:36

Hihi, min norska den kommer jag allt ihåg :) Har blivit så mycket prat om Norge, och min tid i Oslo nu de senaste dagarna vilket är kul! Eftersom jag älskar Oslo och norrmännen! Jag ska skriva lite mer om min vistelse i Oslo någon dag tänkte jag med lite tips, och sånt vad man ska tänka på.

Men det är sant - jag är så hungrig nu! Häromdagen åt jag ju Kyckling i sås med Champinjoner i och Spagehtti (Tagitellie), jag fick en hel del över då och det tänkte jag äta idag! Det är så himla gott med Kyckling :) Blir perfekt som mat idag tillsammans med lite Sallad!

Ni får ha en fortsatt trevlig fredag folks! Ciao! 

Av Linda - 9 januari 2009 16:00


Det här smarriga receptet hittade jag i VeckoRevyn nummer 25 (27 november) 2oo8. Jag blev jättesugen på de här kakorna...


Ca 3o stycken.


Du behöver:

4 dl krossade cornflakes.

1 dl hackade valnötter.

1 msk vetemjöl.

1 ½ tsk bakpulver.

1 dl ljust muscovadosocker.

1 tsk vaniljsocker.

1oo g smör.

2 msk ljus sirap.

Glasyr: 15o g nougat.


Gör så här: Sätt ugnen på 2oo grader. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Smält smöret i en kastrull, häll i sirapen och häll i skålen. Rör om ordentligt. Lägg bakplåtspapper i en form (2o*3o) och häll i blandningen. Tryck ut så det blir jämnt och fint. Grädda i mitten av ugnen cirka 2o minuter. Skär nougaten i tunna skivor. Lägg över den färdiggräddade kakan. Vänta någon minut och bred ut så den täcker hela ytan. Ställ in i kylen och låt svalna helt innan den skärs upp. Förvara i kylskåp.

Av Linda - 9 januari 2009 11:32

Idag är det jättefint väder ute! Det är som sagt fredags sol och blå himmel samtidigt har snön smält bort - WUNDERBAR!

Jag hoppas att det inte är alltför kallt ute heller så man slipper frysa. Jag ska snart iväg till Willys för att handla lite förnödenheter som Toapapper, Sköljmedel, Tvättmedel och Margarin, då allt detta är snart slut och detta kommer jag behöva innan lönen kommer den 27:e. FY FAN vad lång tid det är kvar tills lönen kommer :O Kontot gråter och jag likaså typ :p Jag tror att jag ska cykla en sväng sen efter att jag har handlat om det inte är alltför kallt ute får se hur jag gör.

Vad ska Ni hitta på idag denna fredagen den nione januari 2oo9?

Hoppas att Ni får en trevlig dag i alla fall folks :) Ciao!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards