Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Linda - 26 januari 2009 23:23


Jag har kollat igenom SOLOs Januari nummer 2oo9, nu för att kolla efter lite kläder och produkter som jag ville ha ur tidningen. Det mesta gick inte att hitta; som kläder, men jag hittade lite granna ändå!

Detta hittade jag i SOLOs Januari nummer 2oo9:

* Röd Ted Baker-klänning, finns hos www.nelly.com, 2899 kronor- Snygg klänning! 

* Clinique Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer, 435 kronor- Låter som gjord för mig det här året, hihi! Krämen ska ge ett komplett skydd genom att agera barriär mot både miljöpåverkan och strålning från solen,

* Marc Jacobs Daisy 5o ml EdP, 725 kronor- Nya Daisy känns vintrigare, liksom mer koncentrerad och rikare, den feminint blommiga kärnan till trots.

* Helena Rubenstein Lash Queen Waterproof Mascara, 285 kronor- Ska vara en bra mascara!

* Estée Lauder Double Wear Zero-Smudge Eyeliner, 235 kronor- En flytande eyeliner med ett svagt skimmer som är fint till fest! Snygg hylsa vilket ger hög lyxfaktor!

Av Linda - 26 januari 2009 20:20

Jag missade de första tio minutrarna av det här programmet. Men det verkar ju inte som att det är speciellt mycket som har hänt till första reklamen. Det är kul att det är par som hittar varandra när de är med i sådana program som Bonde söker fru, och Ensam mama söker - bara för att nämna några program. Är kul att Emma och Magnus hittade varandra ändå, men vissa tycker ju inte det vet jag, och det får stå för dem! Kan kanske tycka att det gick lite väl fort, men annars är det bara kul för dem! Kul att få se deras bröllop ska det bli i alla fall :)


Idag har jag fixat med massa grejer, en del ärenden och sådan tråkig skit. Var ute och gick en bra stund idag, och det var väldigt härligt tyckte jag! Har bara tagit det lugnt här hemma så det har vart skönt även om jag gjort massa små grejer. Till mat åt jag Kotletter, Spaghetti och Béarnaisesås till! Gott, men är rätt trött på den maten just nu känner jag :p


ÄNTLIGEN IMORGON ÄR DET LÖNING, FAN VAD SKÖNT :D Har vart så jävla fattig nu hela den här månaden så det ska bli riktigt skönt att få mina pengar imorgon så att jag kan handla lite mat!

MEN den JÄVLA JÄVELN har ju fortfarande kvar min cykel :( Så jag får lå gå till Willys imorgon, och ta PA:S en annan dag eller något i den stilen. Bara jag får handla det viktigaste imorgon!

Har Ni haft en bra dag folks? Jag hoppas att Ni har haft det! Ciao så länge! 

Av Linda - 26 januari 2009 12:34

Har kollat lite på dessa hemsidorna lite snabbt för att kolla på lite kläder. Hittade något fint på dessa hemsidorna.

Kjolen och linnet har jag inte tänkt att detta vill jag ha tillsammans, utan jag tyckte mest att dem var fina!


Detta hittade jag:

* Monki kjol- Söt kjol!

* H&M linne- Väldigt sött linne, påminner om en blus jag har!

* TopShop klänning- Snygg klänning och härlig färg!


Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards