Alla inlägg den 6 januari 2009

Av Linda - 6 januari 2009 21:55


Nu när jag har läst ut Plaza Kvinnas December nummer 2oo8, har jag kollat igenom tidningen nu efter kläder/skönhet/skor som jag vill ha. Den här gången blev det mest smink, men det blev ett par skor också.

De flesta kläderna går inte att hitta på nätet. Men jag hittar i alla fall lite i varje nummer, och än har jag inte tröttnat.


Detta hittade jag i Plaza Kvinnas December nummer 2oo8:

* MAC Mineralize Satinfinish Foundation, 27o kronor.

* Smashbox Photo Finish Primer, finns hos www.eleven.se bland annat, 375 kronor- VILL HA!

* Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Youth Eye Cream, 1o35 kronor- En fräsch och lätt creme som snabbt gick in i huden och kändes sval och skön. Ger en uppstramande effekt och efter några veckors användning märktes en mindre reducering av fina linjer.

* Juliette has a Gun Citizen Queen Parfym 5o ml, 689 kronor- Jag gillar flaskan.

* Mörkbruna UGG-boots UGG Australia, 2199 kronor- Jag vill ha ett par UGGs. Dessa är snygga, tycker jag!  

Av Linda - 6 januari 2009 21:04


Den filmen började nyss :)

En gammal klassiker som jag älskar!

Vad tycker Du om filmen?

Av Linda - 6 januari 2009 20:37

För cirka en timme sedan började det att snöa!

Det har kommit rätt stora flingor också, men även mer liknande snöblandat regn. När jag skulle gå och lägga på brev i brevlådan här vid mig strax innan sju var det med som snöblandat regn, men sen efter en halvtimme kom det snöflingor istället. Blåsten har lugnat ner sig också för den delen vilket är skönt! Men det blåste på ordentligt när jag gick för att posta mina brev. När jag kom tillbaka såg jag min granne på BV (botten våningen), och han är rolig tycker jag och trevlig. Hälsar alltid på honom och små pratar lite. Till skillnad från vissa andra, de kollar ju ens knappt eller hälsar.

Aja, tur att vissa grannar är bättre än andra grannar :) Ciao!

Av Linda - 6 januari 2009 17:28

Idag blåser det riktigt mycket! Det bara viner utanför mitt fönster.

Förut när jag cyklade de fem minutrarna bort till Willys var jag helt andfådd, men dit är det ju bara motvind också för den delen. Vilket är riktigt jobbigt! Att cykla hem går mycket bättre. Fick köpt mina Bravo Juice Apelsin idag - två stycken :) Nu har jag fyra liter får se hur länge detta räcker det lär jag märka med tanke på hur mycket jag dricker :)

Jag är slö, slö, slö idag! Har inte gjort så mycket efter att jag kom hem från Willys och Godislagret. Imorgon däremot.. STÄDA, STÄDA! Kanske därför jag är så slö för att jag vet vad komma skall, hihi.

Nä, nu måste jag fixa mat har vart hungrig ett tag nu. Idag ska jag laga Makaroner (Barilla Omega-3), Baconsåsen och lite Sallad till detta blir superbra mat idag! Ha en fortsatt bra dag folks! Ciao!

Av Linda - 6 januari 2009 12:21

Jag sitter och kollar på Tjorven och Skrållan på TV4 som började halv tolv. De är rätt roliga de där filmerna. Men sötast är ju lilla Skrållan.

   

Usch vad jag gäspar, men så går det när man har heffaklumpar till grannar som stör min sömn. Inatt var det en som flyttade ut möbler ur sin lägenhet. Det väsnas ju rätt mycket också. Jobbiga grannar gillar jag inte! Men vem gör det? Det gör nog inte någon. Man skulle bo i ett hus, då blir man ju inte störd av några grannar!


Jag får pallra mig iväg till Willys snart, jag vill ha Apelsin Juice :) Har bara jättelite kvar, och det är något jag älskar - Bravos Apelsin Juice. Nackdelen är att det blåser riktigt mycket idag det drar i taket på min balkong. Som tur är har jag inte långt till Willys.

Jag hade ett inlägg igår som jag tog bort, varför jag la upp det från första början var bara irritation över texten, men sen tog jag bort den. Det som stod var ju ingenting som jag stod för! Vara bara dumt att lägga upp det från början, men den togs ju bort rätt snabbt.

Ni får ha en trevlig tisdag folks! Ciao!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards