Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Linda - 14 januari 2009 23:05


Jag har suttit och kollat igenom Glamours Januari nummer 2oo9, för att se om det fanns något som jag ville ha ur tidningen. Jag måste säga att det fanns knappt någonting den här gången som föll mig i smaken. Och det lilla jag hittade kunde jag inte hitta på nätet..


Detta hittade jag i Glamours Januari nummer 2oo9:

* Chanel Le Vernis Nail Nagellack, 215 kronor- Lite dyrt kanske för ett nagellack, men ack så snyggt!

* Kanebos Sensai Total Finish Kompakt Puder, 35o kronor- Kanebos produkter ska vara riktigt bra!

Av Linda - 14 januari 2009 16:50

Idag var jag ute och gick i 5o minuter! Det var så härligt att vara ute och gå i solen :) Jag fick till och med lite färg på kinderna såg jag när jag hade kommit hem. Solen sken och jag kunde höra lite fågelkvitter trots min höga musik i öronen. När jag hör musik kan jag inte göra annat än att sjunga med, och det gjorde jag förut när jag var ute på min runda. MEN jag gör det inte när folk är i närheten eller när jag går förbi massa hus. Det är jag lite för blyg för att göra, hihi! Jag var inne en snabbis på ICA också för att köpa CHIC, innan jag gick in där tänkte jag fortsätta gå Bangatan fram och upp runt F-berget, men så duktig orkade jag inte vara idag. Så jag gick hem en lite kortare omväg istället förbi där jag bodde förut. Vart lite varm när jag gick så jag drog upp dragkedjan på jackan som är väldigt varm, men under jackan hade jag min Marwin-munktröja så jag frös inte eller så. Var snarare lite svettig när jag kom hem.

Har Ni också haft en underbar dag?


Nu är magen riktigt jävla hungrig så nu ska jag laga mig mat Spaghetti och Köttfärssås med Majs och Champinjoner i Dolmio såsen :) Var ett tag sedan jag åt det nu tror jag så det kommer bli uppskattat!

Ni får ha en fortsatt bra onsdag folks! Ciao!

Av Linda - 14 januari 2009 12:00

Vad ska Ni göra för kul saker idag?

Jag ska snart gå ut på en Powerwalk runda känner jag! Det regnar inte ute, och det blåser inte för mycket vilket är perfekt väder! Ska gå in på ICA en snabbis för att köpa CHIC och TV-guiden (den kostar ju endast fem spänn), så det blir en runda innan jag går in på ICA, och sen en liten till sväng hem! Jag hoppas bara att det inte är alltför kallt ute. Men det skulle inte bli minus grader idag det är först imorgon som det blir kallare.

Nu ska jag ut tänkte jag och jag måste ha massa musik i öronen :) Det är ett måste för mig det blir lättare att motivera sig att hålla takten då!

Ni får ha en bra dag folks! Ciao!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards