Alla inlägg den 19 januari 2009

Av Linda - 19 januari 2009 21:10


Jag har suttit och kollat i en timme på Idrottsgala., Tycker inte att den har vart lika rolig i år som andra år. Men bäst var att se Björn Gustafsson som en bebis tillsammans med Robert Gustafsson då satt jag och skrattade :)

Jag såg för en fem minuter sedan att Smekmånaden går på TV4 - den är rätt bra den filmen ju rolig emellanåt. Han är rätt söt också - Ashton Kutcher, men även väldigt rolig. Ibland kan det dock bli lite väl löjligt..  

Nu ska jag fortsätta se på filmen och dricka min Varma Choklad - som är så himla gott!

Av Linda - 19 januari 2009 20:32

Jag har suttit och kollat lite på www.asos.com. De har så mycket snygga kläder, skor och accessoarer :)


Det här hittade jag:

* Klänning- Gillar den här klänningen!

* Klänning- Snygg tubklänning!

* Linne- Lite babydoll stuk! Jättesnyggt linne!

Alla kläder kommer från www.asos.com 


Av Linda - 19 januari 2009 18:04

Nu är jag riktigt, riktigt hungrig. Skulle börjat med maten för en timme sedan egentligen, men jag har suttit och fixat liite för länge med en grej på datorn, och då rusar bara tiden iväg. Är faktiskt väldigt konstigt att det är så när man måste göra något som att laga mat till exempel då rusar tiden så sjukt fort iväg, men annars gör den inte alltid det..

Eftersom klockan blev så mycket och jag är van att äta runt fem fick det bli samma mat som igår Kotlett, Ris och Béarnaisesås till! Först tänkte jag göra Spaghetti, men det tar lite längre tid.Nu är maten klar GÖTT :D
Ni får ha en fortsatt bra måndags eftermiddag folks! Ciao!

Av Linda - 19 januari 2009 11:55

Inatt eller kanske imorse (vad vet jag när jag sover) har det snöat. Jag kan inte påstå att det har kommit speciellt mycket snö, men lite granna är det allt. Ser dock ut som att det håller på att töa bort en del. Det lär inte ligga kvar speciellt länge verkar det som nu!

När jag skulle lägga mig igår var jag jättetrött, men sen när jag väl låg i sängen och försökte sova så gick det inte :( Jag tror att jag somnade efter två någon gång. Grannarna under mig tror ju att de kan väsnas mitt i nätterna precis som de vill! Blev så jävla arg på dem i fredagsnatt, och jag slog med moppen i golvet för att de skulle dämpa sig.. Det är sjukt jobbigt med grannar som stör ens sömn!

Jag ska ut på en Powerwalk runda snart efter att ha fixat lite på min dator, och då ska jag även passa på att gå till Polisen och se om de har fått in min cykel än! Jag HOPPAS verkligen har inte gett upp ännu!

Ni får ha en bra måndag folks, Ciao!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards