Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Linda - 21 januari 2009 21:10

Jag har kollat lite på www.Forever21.com och jag hittade fina kläder :) Just nu finns det riktigt fina kläder på hemsidan!

Kolla in deras hemsida efter kläder som Du gillar på:

www.forever21.com som sagt!


Detta fann jag:

* Klänning- Snygg klänning till fest och jag gillar färgen!

* Jacka- Snygg är den är jackan!

* Kjol- JAG VILL HA DEN HÄR KJOLEN!

* Korsett- Skitsnygg korsett!

 

Av Linda - 21 januari 2009 17:18


Jag sitter och kollar på herrarnas korta program i Konståknings-EM som i år pågår i Helsingfors, Finland. För cirka en halvtimma sedan åkte Kristoffer Berntsson - jag tycker att det gick rätt bra för honom! Han slutade sjua och gick vidare till finalen. Det är bra och jag hoppas att han kommer på en ännu bättre plats i finalen sen :)

Förra året gick ju Konståknings-EM i Göteborg, och eftersom han är från Göteborg fick han jättebra stöd där! Jag önskar att jag hade vart hemma då så att jag kunde få se dem åka live :) Tycker att det är väldigt trevligt att se på -Konståkning, det är samma med Gymnastik. De sporterna är lite lika varandra bara att en är på is, och den andra är på mattor/redskap. Likheterna är många, de är båda bedömingssporter, och de får poäng för de olika svårighetsgraderna, bland annat är detta några likheter sporten emellan.


Jag har vart på stan idag med Linda. Vi kollade lite i affärerna och sen har vi handlat mat till hennes kalas imorgon! En trevlig eftermiddag!

Nu däremot är jag hungrig och slö och jag tänkte faktiskt grädda Våfflor idag, och till detta blir det hallonsylt! Var så himla länge sen jag åt Våfflor nu så det ska bli väldigt gott :)

Ni får ha en fortsatt bra onsdag eftermiddag folks! Ciao!

Av Linda - 21 januari 2009 12:00

Igår var jag hos Polisen för att kolla om det hade skett något framsteg med min cykel, och den har inte kommit in ännu - det vill säga; någon jävel har den fortfarande i sin ägo :( FÖRBANNADE JÄVLA TJUV!

Efter att jag hade vart hos Polisen gick jag en Powerwalk runda på 4o minuter sammanlagt, och det var skönt, men det kom lite droppar medans jag gick inte så farligt det gick ju, men jag blev blöt om mina fötter efter allt slask som finns på marken.

Jag fick ett samtal igår från S., och hon frågade om jag ville komma hem till henne. Så jag gick dit efter att ha ätit Spaghetti och Köttfärsås. Vi satt och kollade på Bygglov och Andra Avenyn :) Spännande att Hamsa är pappan till Silvia, tycker jag! Sen satt vi och pratade en bra stund - det var en jättetrevlig och lugn kväll :)


Nu ska jag rosta en macka äta den och borsta tänderna. Strax kommer nämligen Linda och hämtar mig. Vi ska till stan och kolla lite sen ska hon även handla mat!

Jag hoppas att Ni får en bra dag folks! Ciao så länge!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards