Alla inlägg under februari 2012

Av Linda - 13 februari 2012 21:34

 

 Jag sitter och kolla på denna serien nu på SVT1.

Förra avsnittet missa jag då jag inte var hemma utan hos en kompis. Skulle sett det idag, men istället fick jag jobba. Ska se det en annan dag istället. Kan inte riktigt uttala mig om vad jag tycker om serien än.

Något som jag absolut vet sen innan det är att Kjell Bergqvist är BÄST!!

Han är så jävla klockren jämt i sina kommentarer i filmer och serier. En favorit till mig, helt klart.

Det var mycket tack vare honom som jag ens kollar på serien.

Har Du sett den? Vad tycker Du?

Av Linda - 13 februari 2012 19:34

Igår var jag verkligen riktigt, riktigt trött hela kvällen, men ändå tog det en stund innan jag somna. Sov dock jävligt bra de timmarna som var. Fick vara glad för de få timmarnas sömn jag fick då telefonen ringde fem i sju, och det var om jobb. Hade bara lust att somna om där, men jag svara ju så klart. Sega mig lite och tog det lugnt innan jag kom iväg. Kände mig inte utvilad och då vill jag knappast stressa iväg liksom.

Dagen flöt på bra utan några bekymmer. Klockan har gått riktigt fort så man har knappt hunnit känna att man längtar tills man slutar som man gör ibland... Har inte gäspat så farligt idag heller, men jag kan säga att jag var inte direkt pigg när jag kom fram till jobbet då jag längta hem till sängen som faaaaaan!! Däremot var det så himla skönt att se att det var ljust när jag cyklade till jobbet. Okej, gatubelysningen var fortfarande tänd då det var liiite mörker fast inte alls så som det har vart! UNDERBART   Imorse var det sol och blå himmel, men sen kom det massa moln och nu på kvällen är det snöblandat regn typ. Kallt som faaaan var det imorse tyckte jag - värre än igår!

Fick ett samtal strax innan tolv igen då vet var V., från Resursen som hade lite mer jobb till mig, och sen såg jag på beställningarna lite senare att det blev en tur till =) Fan vad skönt det är ändå för det är sån stress det där för min del.. Om en del folk bara visste hur jävla mycket man kämpar, och tar allt man kan få! Gött att få mer timmar hur som helst.


När jag hade slutat cykla jag hem för jag hade bokat tvättid idag egentligen 12-17, men jag fick köra fyra maskiner med det viktigaste, och det är bara sängkläderna som behöver tvättas som blev kvar. Tvättmedlet och sköljmedlet tog dessutom slut så det var perfekt att det räckte. Så det blev ingen rast och ingen vila när jag kom hem mer än när jag satt i soffan mellan tvättningarna.

Min jävla cykel blir jag fan vansinnig på. Jag tror att det är kedjan som behöver smörjas eller nåt för den vill inte bromsa och pedalerna bara snurrar och snurrar hela tiden även om jag inte trampar. GALEN på cykeljäveln blir jag!!

Nä, nu ska jag fixa mat då jag är sjukthungrig nu.. Hoppas att Ni haft en bra måndag! Tjing tjong

Av Linda - 12 februari 2012 21:34

Fy fan, inatt blev det ingen sömn över huvud taget. Det gick inte att somna, bara vände och vred på mig och hur jag än gjorde så blev inte bra. Jag hatar nätter som dessa när man ska upp och jobba på morgonen, och speciellt om de är långa som på helgerna för det är jobbigt att orka med. Jag låg och oroa mig inför tandläkarbesöket jag måste göra när lönen kommer. Ojoj, det var jävligt många tankar som snurra runt i hövvet på mig. Är mest rädd att de inte kan hjälpa mig, och att jag kommer behöva bli sövd eller nåt, haha. Det satte stopp för mig att sova, tror jag.

När klockan hade blivit sex och jag vart fortfarande vaken bestämde jag mig för att gå upp. Det har ALDRIG hänt att jag gått upp sex om jag börjar sju. Satte mig vid datorn i soffan medans teven var på. Skönt att inte behöva stressa iväg heller i och för sig. Kunde ta det lugnt innan jag cyklade iväg på den jävla cykeljäveln. Det är nåt fel för bromsarna funkar inte riktigt. Mötte en gubbe imorse som sa det; "vad din cykel låter". "Jag vet", sa jag bara. Men det blev lite bättre ju mer jag cyklade och bromsade in. Hade dock världens fart dit då pedalerna bara rullade.


Även om jag inte sov nåt så har jag inte vart jättetrött på dagen, visst var jag seg imorse, men det har gått bra ändå under dagen. Det har vart så lugnt så. Lilla Selma är bara för söt hon =) Det är en katt som de har på jobbet nämligen. Hon kom till mig mycket och ville kela lite plus att hon mjaua åt mig. Selma är inte sååå kelig mot alla skall tilläggas. Hon är lik min lilla Smulan som jag hade när jag var liten. Jättesöt är hon och man blir glad av att se henne =)

När jag kom hem sen däremot la jag mig tio över fem och jag vakna upp av nåt jävla oväsen efter sju vet jag. Tänkte att jag sover en liten stund till, men det blev en timme till så sammanlagt tre timmar. När jag vaknade trodde jag att det var mitt i natten, men det var det ju inte riktigt.. Varför är det sånt jävla oväsen mitt i natten för, haha!! Snacka om att vara helt väck. Lär somna sen med hoppas jag i alla fall.

När jag gick upp sen kolla jag på datorn innan jag fixade mat; Potatisgratäng, Fläskfilé och Färska Champinjoner. Åt detta igår med så det var rester med gratängen från igår, resten fick stekas nytt. Hoppa in i duschen efter middagen. Fick schampo i vänstra ögat som sved som in i helvete där ett tag. 

Nu ska jag se om jag kan sova igen. Hoppas att Ni haft en bra söndag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 11 februari 2012 21:34

 

Idag kände jag för att ha min favorit skjorta. Fan vad jag ÄLSKAR den!

* Skjorta, H&M Herr, NY- Just LOVE IT!! Snygg som fan är den också, och skön!

* Linne, Ginatricot.

* Tränignsbyxor, Stadium, NYA- Tycker om att ha dessa på mig även om jag inte tränar.

* Strumpor, H&M.

Av Linda - 11 februari 2012 19:34

 

 

Eftersom det inte finns nåt att se på teven fastnade jag framför denna filmen. Det var när jag såg att Channing Tatum är med som jag var tvungen att kolla även om den är lite töntig på sina sätt. Men Channing är för jävla het!!

Men den roligaste är tränaren för fotbollslaget, hahaha. Han skrettar jag åt i alla fall!

Det var värt att se Channing svettig och spela fotboll i alla fall, haha.

Av Linda - 10 februari 2012 23:54

Det blev inte så mycket till sömn inatt faktiskt, men det var la bara för att jag skrev att jag sover bra nu för tiden.. Tji fick jag! Vakna upp funt fem och sen låg jag vaken till sex. Troligtvis vakna jag upp av en dröm som gjorde att jag inte vågade somna om, och likadant var det runt tio igen då jag vet att jag drömde en mardröm. Den var jävligt konstig och det var mycket blod i drömmen. Efter det sov jag inte alls utan jag gick upp! Stack ut en sväng vid kvart över elva och när jag kom in igen la jag mig lite för att se om jag kunde vila lite, men det gick inte det heller! Däremot ringde V., från Resursen om lite jobb under helgen här =) Hon var nog rätt så trött då hon sa fel dag först plus att hon hade gett mig ett vik, men det blev jag avbokad ifrån - lite surt, och det gällde bara några få dagar dessutom såg jag lite senare. Jaja, men jag fick söndagen som kompensation för hennes fel och förtur till den dagen så det var jag ändå nöjd med!

Innan jag drog iväg diska jag min tallrik från igår, fixade mat till ikväll och sen skrev jag ett inlägg i bloggen plus att jag kikade runt på de vanliga sidorna innan jag drog iväg. Timmarna gick fort på eftermiddagen och kvällen. Snacka med C., i telefon också plus att jag kikade lite på Sunes Sommar. Den var uppskattad, haha.

Har kollat på Män som hatar kvinnor nu efter jobbet, och den filmen är riktigt bra!! Vad tycker Ni om den?

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


 

Av Linda - 9 februari 2012 23:34

Jag får nog hålla med syrran om att denna månaden är jävligt seg och dryg. Än så länge känns det som att vi inte kommer nånstans denna jälva månaden. November är inte min favorit, men den månaden gick i alla fall fort till skillnad från denna. Känns som att man aldrig kommer till den dagen man får lönen. Kräks nästan när det går så här jävla långsamt!! Ännu värre blir det när jag måste till Tandläkaren och få en tid för operation, då går det bara mer och mer lågsammare. Ska hör vad de säger, och det kan hända att jag får anmäla den förra tandläkaren om det nu funkar på. Jävlar, det ska jag göra också så som det har vart plus att han inte lyssnade på mig!! Är trött på att det gör så jävla ont på nätterna.

Något jag verkligen gillar det är när jag sover så bra på nätterna som jag gjorde även inatt. När jag gick upp tog jag tag i disken direkt för jag ansåg att det var lika bra, och efter det dammade jag av i köket och alla borden. Har pysslat lite idag och läst en hel del viket var jätteskönt att göra! Det har vart en skön dag med lite läsning och annat. Pratade med grannen en stund också, och ofta får man sig några skratt som jag fick idag.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


Av Linda - 8 februari 2012 23:54

Blä, idag har jag ont i min höger arm som faaaaaan!! Det måste vara efter igår när jag jobbade, då jag har gjort fel vid lyften. Jobbigt är det att ha ont i armen i alla fall, och då speciellt i höger för det är den armen jag använder mest.

Jag fick ett samtal runt halv tio imorse så jag slapp göra det ärendet idag som jag hade tänkt göra då samtalet handlade om det jag hade tänkt ta upp med personen ifråga. Fortsatte sova en stund till efter det. Runt halv tre cyklade jag en snabbis till Banken, och sen kollade jag läget på Vero Moda. FUCK, jag hittade några fina toppar som jag verkligen vill ha. Behöver rensa ut några som jag har i garderoben då jag har tröttnat på dem eller så är de fula helt enkelt. Så jävla typiskt bara, men det är bara hoppas att de finns kvar sen. Det var inte något jättespeciellt med dem egentligen.

Cyklade Bangatan ner till ICA sen där jag gjorde ett litet stop där jag köpte Champinjoner och Delikatess Potatis. Champinjonerna kostar bbara fem spänn denna veckan, och då passar jag självklart på att köpa det. Potatisen kostade tio spänn denna vecka, och det var jävligt bra pris med så jag slog till på en påse. Sen fortsatte jag Bangatan hem till mig. Det blev en cykeltur på 3o minuter idag sammanlagt - härligt!

Sen när jag har vart hemma har jag inte gjort så jävla mycket. Det har vart grått och mulet ute idag, och det var rätt så rått med, och då håller jag mig gärna inne. Var rätt så frusen när jag kom in sen förresten. Skönt att bara vara ikväll.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


På ICA köpte jag Delikatess Potatis och Champinjoner.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards