Alla inlägg under februari 2012

Av Linda - 22 februari 2012 23:54

 

 ÄNTLIGEN satte jag upp min tavla som jag fick i julklapp av mamma.

Jag tycker att den är jättefin, och jag är så jävla nöjd med den!

Egentligen hade jag velat ha den över sängen, men det matchade inte med en betongspik till den.

En underbart söt liten tavla som jag kommer se varje dag när jag går upp för dagen.

Jag är riktigt nöjd med all min nya inredning som jag har köpt de senaste månaderna, och mer kommer det bli!

ANNONS
Av Linda - 22 februari 2012 23:34

När jag hade gått upp och vaknat till idag gjorde jag slag i saken och gjorde något som jag har funderat på att göra i några dagar nu nämligen; rensat i mina garderober. Gick igenom alla högarna med toppar, linnen, klänningar och toppar med lång ärm som jag la ut på sängen och började gå igenom vad jag ville ha kvar och vad som skulle slängas. Det är många toppar som jag har haft i många, många år som självklart har krypmt med åren, och några är så fula så jag inte vill ha dem kvar eller så är de söndertvättade helt enkelt. Jag är verkligen inte bra på det där med att kasta saker, och absolut INTE kläder.. Men jag fick ihop två fulla påsar som jag ska skänka till Myrorna. Har två andra garderober som gicks igenom också, men där fanns det inte så mycket som skulle slängas. Är jävligt nöjd i alla fall att det blev en del som ska bort. Då blir det roligare att köpa nya kläder framöver! Plus att jag vet vad som behövs köpas framöver..


Har även tagit ner några tavlor som jag inte vill ha längre som jag ska skänka till Kupan eller om det blir till Pingstkyrkans Secondhand. Det är mer sånt som inte är slitet och sånt som folk kan ha användning av, men jag ska fylla den påsen lite mer dock. Skönt som fan att rensa bort gammal skit som man inte vill ha längre.

Det var nån från Arbetsförmedlingen som ringde medans jag höll på med kläderna då hon hade lite frågor. Sen efter fem gick jag till grannen och frågade om han hade en spik som jag kunde få då jag ÄNTLIGEN satt upp min lilla tavla som jag fick i julklapp! Han sa att jag inte kunde sätta den på den väggen som jag hade tänkt från början, haha, det var ju bra det. Fixat lite smått idag med andra ord, en perfekt dag för det då det har blåst och regnat hela jävla dagen! Enda gången jag var ute idag det var när jag var tvungen att kasta mina sopor nedanför backen på gården..

Har även läst i min Solo och glott på teven en del idag. En skön dag med lite nytta gjord här hemma!

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Så här såg mina högar med kläder ut som jag ska skänka bort.. Linnen, långärmade toppar, tunikor/klänningar, kortärmade toppar, koftor och långärmad tröja och löpare och mössa.

           

ANNONS
Av Linda - 22 februari 2012 21:34

Nu när jag har läst ut SOLOs Januari nummer 2o11, kom jag till den här artikeln som handlade om Jessica Alba. Det var intressant att läsa om då hon var lite öppenhjärtlig och berättade saker om när hon gick i skolan till exempel, så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


Hon är en av vår tids största filmstjärnor, och en förebild för otroligt många. SOLO fick som enda svenska tidning en exklusiv intervju med bioaktuella Jessica Alba för att snacka mobbning, utseendehets och vackra svenskar.

Artikeln är skriven av Katarina Wendelin.

 

Jessica slog igenom som strulig, genetiskt modifierad soldat i kultserien "Dark Angel". Med rakad skalle och en kropp att dö för blev hon 2ooo-talets mesta babe och flerfaldigt etta på världens "Mest heta"-listor. Idag är Jessica Alba mamma till tvååriga dottern Honor och gift med företagaren Cash Warren - actionfilmerna har hon lämnat därhän. I vår syns hon till exempel i komedin "Little Fockers" mot bland andra Ben Stiller. SOLO fick en exklusiv pratstund med Her Hotness under en galen pressvecka i november.

 

Hej Jessica! Och grattis: Du är omslagstjej på SOLOs stora nyårsnummer. Känns det konstigt att se dig själv på omslag världen över?

- Well, jag ser ju inte alla, men om jag gjorde det så skulle det antagligen vara lite weird, haha. Men visst, det är fortfarande smått surrealistiskt när jag ser mig själv på omslag här i USA.

Hur ska du fira nyår?

- Jag vet inte det ännu. Förhoppningsvis är jag där solen skiner som starkas och slappar!

 

Du har utsetts till sexigast i världen gud vet hur många gånger, men jag läste att du tycker att din kropp är "hängig" efter din graviditet. De flesta tjejer jag känner skulle säga att du har en perfekt kropp!

- Läste du hela intervjun? Saker jag säger tas ofta ur sitt sammanhand. Slutet på den där meningen handlade om att jag visserlien är hängigare nu, men att jag älskar min kropp och tycker att jag är mycket sexigare nu eftersom jag fått ett självförtroende som jag tidigare saknade. Jag kanske eller kanske inte är den där perfekta tjejen jag var som 18-åring men jag hade definitivt inte det här självförtroendet och saknade erfarenheten av att ha burit och fött ett barn. Och den erfarenheten gör mig kvinnligare och sexigare än allt annat i världen.

Men hur känner du inför alla de där sexigast i världen-listor?

- Jag bryr mig verkligen inte alls. Självklart blir jag smickrad men jag ser saken lite annorlunda. De betyder liksom inget, det är bara ytterligare ett sätt att sälja fler tidningar och marknadsföra filmer.

Jessica är självsäker i sina svar. Hon svarar aldrig på frågor hon tycker är för personliga, vägrar prata om sitt förhållande till äkta maken Cash och verkar, gud förbjude, verkligen så där jordnära som stjärnor säger sig vara men sällan är.

 

I intervjuer har hon dock berättat om sin mörka skoltid och mobbningen som var så allvarlig att hennes pappa fick följa henne till och hem från klassrummet och hon tvingades äta sin lunch hos sjuksyrran för att slippa bli slagen av de jämnåriga tjejerna. I nya filmen "Little Fockers" spelar hon Andi Garcia, en tjej med massvis av självkänsla och en sprudlande cheerleader-mentalitet.

- Det är väldigt komiskt eftersom jag var den ensamma typen i skolan, så det är verkligen kul att spela en av de där tjejerna, berättar Jessica.

Du var väldigt mobbad i skolan. Hur hanterade du det?

- Jag tror att jag hanterade det genom att bli skådespelare, faktiskt. Jag kände mig som en robot. Jag blev retad varje dag, hade få kompisar och saknade det sociala umgänge de flesta har i skolan, jag hade liksom inte vänner att hänga med. Det var rätt så deprimerande. Jag befann mig oftast inuti mig själv och fantiserade om att spela olika karaktärer, och önskade att jag skulle vara modig nog att vara som dem. När jag började skådespela hade jag inget att förlora eftersom jag inte hade några vänner, ingen kunde döma mig.

Hur har mobbningen påverkat dig som vuxen?

- Jag tror att jag har stor respekt för människor och att jag är noggrann med att behandla alla likvärdigt och vara vänlig. Jag hoppas att jag skulle bete mig likadant även om jag inte varit mobbad.   

Har du några tips till SOLO-läsare som går igenom vad du gått igenom?

- När jag mådde som sämst sa min pappa till mig att jag skulle fundera på om jag om fem år ens skulle bry mig om det som händer just nu. Kommer de här människorna finnas kvar i ditt liv? Jag funderade alltid på det; att jag inte brydde mig om mina plågoandar eftersom jag skulle befinna mig långt borta om fem år. De jag brydde mig om, personerna som var viktiga i mitt liv, blev bara ännu mer viktiga. Visst var jag ledsen ibland, men försök fundera på att det här inte är början på slutet, tvärtom!

 

Jessica träffade sin man Cash Warren under inspleningen av "Fantastiska fyran" för sex år sedan. De gifte sig 2oo8. Jessica pratar ogärna om sin man, vilket han att att göra med att han inte blivit särsklit väl behandlad av media. Han har kallats för golddigger eftersom han inte är känd, och det har ryktats om att han skulle ha hånglat med Jessicas motspelerska Lindsay Lohan efter bröllopet.

- Under en intervju frågade journalisten väldigt nyfiket vem jag dejtade. När jag svarade att han inte är känd appade han totalt intresset. Men jag känner inte att jag behöver kommentera rykten. Jag älskar min familj och det är det viktigaste, säger Jessica.

 

Men är ditt liv lika glamouröst som vi tror. Hur ser en Jessica Alba-dag ut?

- Jag väcker min dotter och fixar oss frukost innan vi leker eller går till parken. Jag lagar lunch till oss och sedan sover hon en stund medan jag tvättar och svarar på mejl, sådant jag i vanliga fall inte hinner med.

Du tvättar själv? Det är liksom inte bilden man har av Hollywood...

- Haha, mitt liv är ganska normalt. Jag låter i och för sig min man plocka upp efter hundarna och vi har en dog walker som tar ut dem på promenade och springer med dem, jag är jättedåligt på att springa. Men det är nog det enda jag inte gör själv.

Har du många kändiskompisar?

- Jag har några kompisar inom ndustrin men mina närmaste vänner, de jag ser varje dag, är de jag känt sedan 15-års åldern.

 

Under sin graviditet mådde Jessica bäldigt dåligt. De tre första månaderna bestod av konstant illamående och de extra 25 milon hon la på sig gjorde henne deprimerad. Bara månader efter förlossningen gick hon ner alltihop inför en viktig fotografering. Och det var inte ett lätt jobb. En timmes träning om dagen plus Jessicas hemliga knep -gördeln.

Hur tränar och äter du?

- Jag är inte världens hälsosammaste, fnissar hon.

- Men jag försöker yoga så ofta jag kan och jag äter bara organisk mat och dricker väldigt mycket vatten. Annars är jag inte särsklit hälsosam. 

Du följer ingen diet?

- Jag försöker äta glutenfri mat men det är jottejobbigt och irriterande, haha. Det är för svårt! Jag provade det en tid tillsammans med en tjejkompis men det funkar inte alls. Jag tror på att äta det mesta med måtta.

 

Hur har din dotter Honor förändrat dig?

- Innan jag fick henne var jag mycket mer ängslig och sällan nöjd. Nu är jag väldigt nöjd och ser inte längre jobbet som det viktigaste i livet. Min familj och vänner är det som betyder något här i livet och mina prioriteringar är helt annorlunda idag.

 

Sista frågan, Jessica! Har du någontin besökt Sverige?

- Jag besökte Stockholm för "Fantastiska fyran" och "Dark angel". Stockholm var otroligt vackert och så otroligt rent för att vara en storstad! Men det jag minns bäst är att alla var så humla snygga. Hur kan det finnas en stad med enbart attraktiva människor?...

 

    

Av Linda - 21 februari 2012 23:54

 

                     


Nu har jag suttit och kollat igenom Glaze December nummer 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat några produkter och det blev lite blandat denna gången faktiskt.


Detta hittade jag i Glaze December nummer 2o1o:

* Rosasvart Jarlo-klänning, finns hos www.nelly.com, 699 kronor- VILL HA! Jag tycker att denna klänningen är jättefin, och jag gillar skärpet! Dessutom pasar färgerna bra ihop.

* Svart Tröjklänning, MQ, 699 kronor- Fin klänning och den ser dessutom härlig ut!

* Ljusrosa Kuvertväska, Åhléns, 149 kronor- VILL HA! Fin väska och billig är den också! 

* Beiga Sheperd-Uggs, 12o kronor- VILL HA! De ser jättesköna ut och jag tycker att de är fina!

* The Body shop The Sparkle Skimmerspray, 225 kronor- VILL HA! Nyår är synonymt med glitter i mängder, och sötaste flaskan innehållande hög glamfaktor kommer från The body shop. Spraya och sprid smickrande nyårsstäming, något som passar extra bra nät vi snackar exempelvis dekolletage och axlar till en fin festblåsa.

Av Linda - 21 februari 2012 23:34

Vilken underbar dag det har vart idag med sol och blå himmel   Det bästa är ju att snön den smälter och smälter. På vissa ställen är gräset helt fritt från snö såg jag nu ikväll när jag cykla hem från jobbet. Dock blev det kallt på kvällen så det var riktigt halt på vissa ställen. Speciellt utanför mitt jobb där jag fick leda cykeln en bit innan jag kunde cykla hemåt.

Jag blev väckt imorse av att telefonen ringde runt kvart över sju, och det var V., som ringde om jobb ikväll. Gött, tänkte jag bara och somna om igen. Har sovit jättebra dessa två nätterna nu efter att jag har jobbat natt. Trodde inte att jag skulle göra det först då man är van att vara vaken, men det har gått bra - härligt!

När jag gick upp kokade jag Makaroner som jag skulle ta med mig ikväll och käka tillsammans med Köttfärssåsen. Sen satt jag vid datorn innan det var dags att cykla iväg. Riktigt skönt var det ute i solen!

Kvällen har vart bra och lugn, och det har inte vart några konstigheter. Har vart lite sugen på en semla, men det är mest bullen som jag vill ha då jag inte gillar varken grädde eller mandelmassan. Det hjälpte inte att man såg att det fanns i kylskåpet på jobbet. Annars brukar jag inte känna sånt där sug direkt. Har Du ätit nån semla idag?

Kom iväg i tid från jobbet idag i alla fall och det var skönt att få lite mer kväll hemma. Har kollat på Big Brother och jag tänkte sova nu, då jag är rätt trött i hövvet.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 21 februari 2012 14:14

Nu när jag har läst ut Glaze December nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln som handla om kärlek på distans - så får ni det att hålla. Det var bra tips, så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


Ett långdistansförhållande är kanske inte den mest utlimata kärleksrelationen, vare sig det handlar om ett halvår eller kanske bara om några veckor över jul och nyår. GLAZE fer dig tipsen som gör det lättare att vara tillsammans, trots att det kanske är ett halvt jordklot mellan er.

Artikeln är skriven av Alexandra Jansdotter och Linda Nilsson.

 

Har din kille tänkt åka utomlands med polarna några veckor, eller ska du studera i Australien i fyra månader? Oavsett hur ång tid det rör sig om finns det mycket som kan göra att ett långdistansförhållande blir en pina, kanske till och med mer jobbigt än härligt. Speciellt med sociala nätverk som Facebook, som gör att man kan se hur alla ens flickväns eller pojkväns nya vänner ser ut, hur vältränade de är och hur gulliga meddelanden de skriver på din älskades logg.

Det är också jobbigt att inte kunna göra vardagliga saker som att gå på bio, äta middag och visa varandra hur kär man är. Allt når inte fram i mejl och telefonsamtal. Det finns en rad enkla, men effektiva tips ni kan testa för att ge er kärlek bästa chansen att överleva.

 

Lita på varandra

Det är lätt att bli sur om man befinner sig flera hundra mil från varandra, och ens partner plötsligt dyker upp på en FB-bild tillsammans med tre snygga bikinitjejer - speciellt om han taggats av en ännu snyggare tjej... Du kanske inte bryr dig, men det är nog lika vanligt att bli rasande svartsjuk. Hur duktigt det än låter, så är det dock så att det är dig han älskar och du måste lita på att han inte gör något med någon annan. Så länge det inte har bevisats ska du betrakta honom som oskyldig. Om han inte är av den otrogna sorten är anledningen till att han skulle vilja göra något med någon annan att han inte är kär i dig längre. Och då skulle det ske vare sig ni bor tillsammans eller är på olika sidor av jordklotet.

 

Kommunicera varje dag

Försök att ha åtminstone någon sorts kontakt någon gång per dag. Skicka ett gulligt mail, skypa en sväng eller skiska ett simpelt "God natt, älskling"-sms. Alla par har olika behov av kontakt, och även om ni klarar er bra utan varandra är det bra att i alla fall en gång per dag visa att ni tycker om varandra.

 

Underskatta inte post it-lappar

Göm post it-lappar med några snälla ord under varandras kuddar, bland kalsongerna, i fickorna eller i bestickslådan. Varje gång ni hittar dem kommer ni att längta ännu mer efter varandra - i stället för att gå omkring och vara ledsna.

 

Var förstående

När stunder av oro, missförstånd och ilska kommer, ska ni finnas där för varandra. Om din partner enligt dig är omotiverat sur på dig, så kom ihåg att du faktiskt är det på honom också ibland. Gör inte för stor grej av det. Det är naturligt att de uppstår, och det blir snart bra igen. Oftast behövs bara lite bekräftelse!

 

Inspireras av Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel

Innan ni åker ifrån varandra - skriv ett brev för varje dag ni kommer vara ifrån varandra - om ni inte ska vara brota från varandra i två år, vill säga. De behöver inte vara så långa, men något kärleksfullt per dag hjälper till att hålla relationen positiv och glädjefylld.

 

Svartsjuk? Tänk efter före

Även om du försöker att inte bry dig om den där FB-bilden, kan det vara lätt att bli svartsjuk. Om du blir det, ring inte och skäll ut honom på det där spontana sättet du brukar. Gräl är av naturliga skäl klart mycket svårare att reda ut när man inte kan ses. Låt det gå någon dag, och prata sedan med honom om det i lugn ton. Fråga vilka hans nya vänner är, och vad han gör med dem. Och kom ihåg att det är naturligt och hälsosamt att han har ett socialt liv, precis som det är att du har det. Obs! Frågor som "Är hon snyggare än jag?" är bannlysta.

 

Definiera er relation

Något av det viktigaste ni måste göra för att undvika missförståd, är att ni bestämmer vilken sorts relation ni har. Dejtar ni, är ni tillsammans eller har ni bara en flirt? En relation kan ofta uppfattas olika av dem som faktiskt är i den.

Om du tycker att ni fortfarande är nonexclusive och hågnlar med ditt ex på julfesten i din hemstad kanske han kan bli allt från lite ledsen till rosenrasande.


Prata om er framtid

Något som hjälper er att ta foks från det som är jobbigt, är att prata om vad ni ska göra när ni ses igen. Vare sig det är om tre veckor eller om två månader,s å hjälper det er att tänka positivt. Om relationen är seriös men ni kommer vara isär under en längre period kommer ni förmodligen att vilja bo med varandra så småningom - varför inte planera löst för det? Då känner ni att relationen är på väg någonstans, trots att ni inte ses.


Acceptera begränsningarna

Om någon av er gillar att prata i telefon behöver det inte utgöra ett dödshot mot er relation. Visst är det tråkigt för den som faktiskt vill prata och kanske kompensera för att ni inte umgås, men acceptera läget och tänk på att ni inte älskar varandra mindre bara för att ni inte kan/vill prata.

 

Utnyttja egentiden

Det finns ingen som mår bättre av att du ligger på sängen och är ledsen. Tvärtom. Utnyttja all den tid du har fått till att umgås med dina vänner eller din familj om du är hemma över helgerna. Utveckla dina hobbies! Du och din partner får också möjlighet att vara för er själv och verkligen känna er som egna personer, något många par glömmer bort när de tillbringar all sin lediga tid med varandra. Dessutom kan det vara nyttigt för förhållandet att längta efter varandra, och ni kommer att vara som nyförälskade när ni väl ses igen...

 

Lista på saker ni kan göra tillsammans - trots att ni är långt ifrån varandra:

* Spela spel online.

* Skypa.

* Titta på samma film.

* Gift er på nätet (inte på riktigt, men det finns virtuella  giftermålswebbsidor där man kan fria, bjuda in gäster, vigas och så vidare. Skiljas kan man vid behov också göra på samma ställe)...

* Ha telefonsex.

* Sjung kareoke online.

* Ha högläsning av en bok via telefon...

 

 

Av Linda - 20 februari 2012 21:30

Inatt fick jag i alla fall sova UTAN att magen är helt fuckad! Har inte vaknat av mycket heller.. Fick ett samtal tjugo över ett från V., som frågade några saker och sen vila jag lite till i sängen innan jag gick upp. Så det blev att sova lite länge idag efter natten, men det är okej då jag inte somna ordentligt igår förräns efter tio nån gång..

Jävligt tråkigt väder har vi idag; blåst och grått väder! Då är det perfekt att bara vara hemma när det är så här, tycker jag. Runt halv fyra började jag ÄNTLIGEN läsa i min Glaze December, och jag läste ut den några timmar senare! Skönt att komma igång med läsandet igen då jag verkligen ligger efter!! Har skrivit lite inlägg här i bloggen idag också. Annars har det inte hänt så mycket mer idag än att jag har läst och bara varit.

Ööö, det har börjat snöa nu på kvällen och blåsten den har bara ökat i styrka. Hoppas verkligen INTE att skitsnön lägger sig. Det är dock lite snö somm har lagt sig, men den lär försvinna lika fort igen!

Ovärdiga inlägg man skriver nu för tiden egentligen, men det är inte så kul nu när man är fattig och bara längtar tills lönen kommer. Vintern ÄR och kommer ALDRIG vara min favorit-årstid helt enkelt, och då händer det inte så jävla mycket.

Hoppas att Ni haft en bra dag i alla fall! Tjing tjong

Av Linda - 20 februari 2012 19:34

Nu när jag har läst ut Glaze December nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om Victoria Silvstedt. Den handlade om hennes bok där hon avslöjar en del saker, så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


Victoria Silvstedt har alltid varit föregen om sitt privatliv, men nu har hon släppt en minst sagt öppenhjärtlig biografi. Och det är stundvis skakande läsning det handlar om, med abort, anorexia, våldtäktsförsök och en karriärdröm som föll i spillror.

Artikeln är skriven av Linda Nilsson.

 

Hon må vara mest känd för sin vampiga look och sina vågade utvik, åtminstone här hemma i Sverige, men Victoria Silvstedt är så mycket mer än nidbilden av en blond bimbo. I sin autobiografi "Les Secrets de Veictoria" ("Victorias hemligheter", reds. anm.) berättar hon öppet och ärligt om sitt 36-åriga liv, ett liv som sannerligen är väl levt.

 

Innan Victoria inledde sin modellkarruär med att 1993 komma på andra plats i Fröken Sverige-tävlingen, så hade den långbenta blondinen siktet inställt på att bli professionell skidåkare tills en knäskada satte stopp för planerna.

Men inget ont som inte för något gott med sig, för den oväntade vändningen i Victorias liv ledde senare till att hon redan som 23-åring hade tjänat ihop sina första miljoner. Den första tiden som modell fick dock en tung start när Victoria blev utsatt för ett våldtäktsförsök strax efter att hon flyttat till Paris.

- Jag blev jättechockad. Jag var naiv. Jag kom från en liten svensk stad där alla är genomärliga. När jag kom till Paris trodde jag att alla där skulle vara likadana... Den hemska upplevelsen fick mig att inse att så inte var fallet, skriver Victoria.


Kraven från modellagenturen skulle också de komma att få svåra konsekvenser för den vackra svenskan. Så svåra att hon drabbades av anorexia.

- När jag började gå visningar var det en coach som sade till mig: "Du måste gå ner tio kilo, du har för mycket muskler. Du måste sluta äta den och den maten". Och jag tog hans råd alldeles för seriöst och slutade nästan helt att äta. Jag gjorde allt som han sade till mig, jag blev sjuk och hade ingen mens på två år, berättar hon.

 

Många av avslöjanden i boken kan tyckas vara chockerande, speciellt med tanke på hur privat Victoria alltid varit. Det har hon dock ett rakt svar på.

- När jag gör något, så gör jag det aldrig halvhjärtat. Efter den här boken kommer jag dock inte säga något mer om det här.

Tycka vad man vill om Victorias sätt att tjäna pengar, men baokm den blonda bimbofasaden döljer sig en knivskarp affärskvinna.

- Jag är en businesswoman. Att visa brösten är inte något man kan göra hela livet. Från början tänkte jag att jag skulle dra mig tillbaka när jag tjänat in min första dollarmiljon, men bevisligen blev det inte så, fortsätter Victoria.

 

Victoria berättar även om en ännu tyngre period. I början av sitt förhållande med Chris Wragge, den amerikanska journalist som hon sedemera gifte sig med, genomgick Victoria en abort.

- Vi kände knappt varandra när jag blev gravid. Jag hade precis påbörjat min karriär, och jag kände mig alldeles för ung och omogen. Vi bestämde, gemensamt, att vi inte skulle behålla barnet. Det har alltid varit väldigt svårt för mig att prata om det. Ibland funderar jag på vem utav oss vårt barn skulle ha varit mest lik nu. Om jag hade behållit barnet så hade mitt liv varit totalt annorlunda idag, avslöjar hon.

Vackra Victoria, som 1997 var den första svenskan att bli utsedd till tidningen Playboys "playmate of the Year", är dock en kämpe som aldrig slutar hoppas.

- Man ska aldrig ångra något, jag tror på ödet... Och än är det inte för sent.

Så finns då äktenskap och barn på tapeten för Victoria?

- Barn? Ja, det tror jag. Jag träffar en man... Min syster Veronica fick en son förra året, det fick mig att bli sugen. men då krävs det att jag bestämmer mig.

 

På en mer underhållande not minns Victoria hur det gick till när Ben Affleck, som då var singel, försökte ragga upp henne - och varför han inte direkt föll henne i smaken.

- Han erbjöd mig att följa med honom in på toaletten! Inte ett särsklit romantiskt erbjudande, eller hur?...

 

 

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ LindaDelicious med Blogkeen
Följ LindaDelicious med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se