Alla inlägg under februari 2012

Av Linda - 19 februari 2012 21:34

Den här dagen har vart ett litet helvete. Jag känner mig verkligen inte på tipp topp alltså. Okej, att man kan gnälla och klaga lite ibland (fast ibland låter det värre i text), så är jag inte lite nådig nu. FY FAN vad jag mår illa och jag vaknade av att jag ville spy två gånger idag. Toan fick jag besöka med jämna mellanrum - det vill säga; pissig sömn efter natten med. Kollade nyss upp symptomen på magsjuka och dem stämde in på mig. Har inte spytt än i alla fall, men det är bara en tidsfråga. HUA, detta är inget vidare och jag har inte vart sån här sen jag var liten och hade influensa. Vet ju knappt vad det innebär för en själv. Hoppas bara att jag kan sova inatt.


Annars gick natten bra då jag hade det jättelugnt, men det där kan bli segt och drygt också då man känner av ännu mer hur jävla trött man är. Började få ont i magen redan efter tolv ungefär så jag har känt av den hela natten. Tog två Alvedon och sen en till några timmar senare igen då det inte hjälpte riktigt.

Imorse var det verkligen isgata kan man säga, och då får man ta det försiktigt när man cyklar hem. Det har vart grått på dagen, men sen sprack det upp och blev sol istället =) Har njutit av solen i soffan jag där jag legat sen jag gick upp halv fyra. Känner mig liiiite bättre nu på kvällen dock. Ska i alla fall inte jobba imorgon då jag ändra mitt schema och tog bort mig imorgon IFALL jag är dålig imorgon också. Återstår att se.

Nu ska jag självklart kolla klart på Big Brother! Natti och tjing tjong

Av Linda - 18 februari 2012 20:15

Dags att jobba en natt då ja. Min önskan är att jag kan sova den kommande veckan på nätterna, och inte sova för länge på dagarna nu när jag går av imorgon bitti, men det återstår att se.

Fick sova inatt i alla fall och jag har inte vaknat som jag gjorde förra natten. Har inte gjort nåt speciellt idag faktiskt utan bara vilat och tagit det lugnt inför inatt. Har mest suttit här vid datorn och letat upp massa bilder och sånt. La mig och vila halv sju och jag gick nyss upp! Hoppas att jag klarar natten nu för jag sov rätt bra nu på kvällen, och hade ingen större lust att gå upp egentligen. Hade nog vaknat av hunger senare ändå.. Fixar mig mat nu så jag kan äta innan jag drar.

Ah, det har vart grått väder idag och det har börjat töa en hel del och nu är det slask. Men blir det kallt inatt så är det isgata för mig imorgon bitti när jag ska hem..

Så mycket mer har knappast hänt idag! Hoppas att Ni får en fortsatt bra kväll. Tjing tjong

Av Linda - 18 februari 2012 15:34

        

     

 

    

 

 

   

Nu är det Prinsessan Märtha-Louise 1o snyggaste Balklänningar som jag har letat efter. Det har inte vart lätt att hitta klänningar som jag tyckte var snygga eller så var bilderna inte bra. Norges prinsesor är jag klar med här nu efter Märtha-Louise. Jag har hittat många fina klänningar också, och det är svårt att sålla ut klänningar. Här är mina favoriter av Märtha-Louise Balklänningar.


* Cerise Balklänning- Enkel men snygg klänning! Gillar att den har en hög slits!

* Bröllopsklänning Wenche Lyche- Klänningen är väldigt enkel, men jag tycker att den passar henne! Hennes form på brudbuketten tycker jag är jättefin!

* Mintgrön Balklänning- Underbar färg på klänningen, tycker jag! Blomman nertill kunde man skippat dock.

* Ljuslila Norah Fara-klänning- UNDERBAR klänning! Hon passar jättebra i den, och detta är en av mina favoriter som hon har burit! Gillar inte det nertill alls, men annars är den jättefin!

* Aprikos Balklänning- Jag gillar denna klänningen då den är enkel och fin, plus att färgen är härlig! Hon passar väldigt bra i den.

* Vit Balklänning- VILL HA! Detta är en av mina absoluta favoriter! Skitsnygg klänning, och hon passar jättebra i den! Fullträff!

* Rosa Norah Fara-klänning- Denna bar hon på Victorias bröllop, och jag gillar verkligen färgen! Smyckena passar jättebra till klänningen.

* Grå Balklänning- Denna tillhör en av mina absoluta favoriter också! Härlig är den men den där blomman kunde man ta bort! Hon passar väldigt bra i klänningen.

* Ljuslila Balklänning- UNDERBAR klänning! Denna bar hon kvällen före Victorias bröllop! Verkligen en favorit till mig.

* Ljusrosa Balklänning- VILL HA! WOW, ge mig!! Skitsnygg klänning och hon ser verkligen ut som en prinsessa i den! Bilden är dessutom underbar med naturen runt omkring. Min absoluta favorit, helt klart!!

Av Linda - 17 februari 2012 21:34

Idag har det vart jävligt skönt med en ledig fredag rent ut sagt!! Jag behövde verkligen ha den här lediga dagen då jag har hållt på och grejat här hemma. Även om jag var ledig från jobbet hade man massor att göra här istället! Jag började dagen med att diska, hänga in kläderna i garderoberna, dammat av överallt, städat bänkarna i köket, städat hela toaletten och vart nere i Återvinningsrummet och återvunnit. Säkert gjort nåt mer, men det har jag nog glömt av då i så fall.

Däremot har jag inte vart ute idag mer än att jag har vart ute på balkongen, men jag har vädrat i storarummet så jag har fått in en massa luft här. Kände att jag var tvungne att göra allt det där idag. Skulle dammsugit också, men jag fastnade på röven framför datorn istället - dåligt av mig. Kan dammsuga imorgon istället. Några saker gjorda idag i alla fall som jag var tvungen att göra. Har skrivit inlägg här i bloggen med ja som jag legat efter med.

Strax efter halv fem ringde S., från jobbet och frågade om jobb imorgon. Sa att jag tar den natten, men det blir bara den - inga mer. För denna gången går det bra sa jag till honom. Det blir jävligt omständigt för min kropp speciellt då sömnen tar sjuktmycket stryk, och jag vänder verkligen upp- och ner på dygnet - mer än vanligt! Man ska göra bara nätter eller bara jobba dagar och kvällar - INTE båda! Det funkar att jobba så ett tag, men som sagt kroppen tar alldeles för mycket stryk. Det är bara ren och skär fakta. När valideringen drar igång kommer det sällan funka att jobba så om man ska kunna plugga på dagarna. Vet med mig att det inte kommer funka redan nu..

 

En grej retar mig nåt jävla enormt; det är när vissa inte LYSSNAR och när man måste UPPREPA sig. Sånt kan jag bli förbannad på när vissa inte är lyhörda, och respekterar en. Har märkt det mer och mer att några är jävligt dåliga på det där och jag får upprepa mig hela jävla tiden. Sånt gör mig vansinnig då det bara gäller samma sak om och om igen. Förklarar man ska man inte behöva göra det veckan därpå igen. Så jävla enkelt är det!! 

Bara apropå nåt helt annat. Jag har märkt när jag marinerar Kycklingfiléer så börjar mina händer klia och göra lite ont när jag tar ur dem ur påsen med marinaden. Är det nån mer som har samma bekymmer? Jävligt störande är det att det börjar göra ont så fort jag är i närheten av marinaden med händerna, tycker jag.   

Nä, nu ska jag ta en dusch och se på nån film eller en serie på datorn, får se vad som finns först. Hoppas att Ni haft en bra dag för det har jag haft då det var skönt att bara få vara idag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 16 februari 2012 23:26

Så, nu har jag jobbat en hel del och nu blev det den femte dagen i rad. Jätteskönt har det vart att göra nåt meningsfullt. Det har gått jättebra idag, och jag har jobbat med en som är jävligt bra, men vi tjötar alltid så mycket så klockan går, haha. Jag har inte gjort så mycket mer än att jobba idag så jag har inget speciellt att skriva om heller. Det blir så när man inte är hemma helt enkelt. Skulle kokat Makaroner idag innan jag drog iväg fast jag orka fan inte så jag sket i det istället. 

När jag skulle cykla iväg snöa det och blåste. Den där jävla blåsten gjorde mig lite förbannad då det snöa och blåste rätt i ansiktet på mig. Det är jobbigt då man inte har bra sikt.. 


Även om jag jobbar och sliter, och även på helgerna känner jag samtidigt att jag måste fan gå ut snart då det var sjuktlängesen nu. Fast det får bli när lönen har kommit. Vill ut och skaka rumpa! Det kommer bli bättre nu när våren och sommaren kommer. Ska njuta lite mer i sommar än vad jag har gjort förut. Allt är inte bara jobb heller. Så det är på gott och ont, men det är ju så med mycket i och för sig. Man missar det sociala en hel del bara nu, tyvärr. Gör man en sak drabbas andra saker. Så kommer det vara under våren nu då jag ska börja validera, men man får fan bli bättre på att unna sig och ta sig den lediga tiden som man behöver med till roliga saker! Får bli bättre på det.

Nu ska jag däremot lägga mig. Känner mig inte speciellt trött fast jag hoppas att jag somnar rätt så snart. Det har jag gjort de andra nätterna, och sen har jag sovit bra på nätterna med nu i veckan. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 15 februari 2012 21:34

Åååå, idag har jag jobbat med underbara och bästa T.,   Vi har inte sett varandra på jättelänge nu plus att det var sjuktlängesen vi jobbade ihop. När två Göteborgare jobbar tillsamans kan det inte bli annat än BRA, hihi. Blev jätteglad när jag såg i måndags att vi ska jobba några timmar ihop. Tyvärr blev det inte så många idag och sen blev det lite underhållning mitt i allting med så det blev inte att man hann sitta och prata så mycket som man hade kanske velat. I alla fall slippa stressa i sig frukosten som vi nästan fick göra.. Jaja, men det blir fler gånger hoppas jag SNART!

Annars har det gått bra idag, men morgonen började inte alls bra faktiskt, och jag blev inte på sånt jävla bra humör där fast det gick ju över sen. Var rätt körd i hövvet när jag var tvungen att tänka efter lite sen på eftermiddagen. Ja just det, fråga sjuksköterskan om en salva som han kan rekommendera för mina mongohänder, och det var Locobase. Tur att jag hade den salvan hemma då så jag ska smörja in händerna med den plus armbågen.

Annars har det vart en väldigt bra dag! Man kan inte annat än att bli på bra humör när solen skiner och det är blå himmel ute. PLUS att det var mörkt halv sex här. Åå, det där gillar man JÄTTEMYCKET!


När jag hade slutat cykla jag upp till Willys för att köpa Marinad, Pommesfrites och Toapapper. Sistnämnda var verkligen akut nu, och det där går ju verkligen åt också. Tänkte Marinera Kyckling i helgen och lyxa till det lite så nu har jag en liten påse Marinad tills dess. Härligt att cykla medans det fortfarande var ljust ute förstås.

Nu ikväll har jag vart jättetrött då det känns att detta var den fjärde dagen i rad. Däremot sov jag hyfsat bra inatt i sex timmar så det är jag verkligen nöjd med!! Nästan rekord när man börjar tidigt efter en sen kväll. Hoppas jag gör detsamma inatt också. Hoppas kan man ju alltid göra.

Har inte hjort många knop ikväll. Orka knappt laga nån mat faktiskt. Har inte känt mig hungrig heller för den delen vilket jag inte känt nu i några dagar..

Yadayada, nu ska jag sova. Hoppas att Ni haft en fin onsdag i solen! Natti och tjing tjong


Köpte Marinad, Toapapper (livsnödvändigt) och Pommesfrites på Willys när jag var där efter jobbet.

 

Av Linda - 14 februari 2012 23:34

HAPPY VALENTINE'S DAY! Hoppas att Ni alla haft en fin Alla hjärtans dag.

VILKET JÄVLA SKITVÄDER!!! Vad faaaaaan, inatt snöa det ju så det hade kommit mer snö då det hade börjat smälta lite. Men under eftermiddagen började det VRÄKA ner snö igen!! Bort med skiten för helvete!! När jag cyklade till jobbet blev jag vansinng på den jävla snön, och sen när jag skulle hem nu ikväll fick jag leda cykeln för det var en del som hade kommit. De har ju inte plogat nu direkt så det blev skitjobbigt att ta sig hem. Tur att jag hade sällskap med V., hem från jobbet. Måste nog smörja kedjan eller vad fan det är som är fel på cykeln för den är helt fuckad!! Har fått ont i höger knä då jag verkligen måste ta i om jag ska bromsa. Plus att jag trampar hela tiden. Mycket gnäll nu, men jag har lite PMS har jag märkt av idag då humöret tröt lite extra idag.

Inatt sov jag hur bra som helst och jag vaknade utvilad idag vilket var en underbar känsla    Nu har jag tagit igen förlorad sömn sen helgen i alla fall. Var iväg en sväng tidigare idag på dagen och sen när jag kom hem fick jag fixa mat till ikväll. Det smakade inte så gott idag med Spaghetti och Köttfärssås   

Ja, just det. Jag fick S., halva av sin bakelse som hon hade fått av sin man under eftermiddagen, och den var jättego. Inte stor utan en liten bakelse var det med nån härlig kräm i. Rosa marsipan var det runt den. Såg ut som en mini prinsessbakelse fast i rosa, ungefär så om man skulle beskriva den. Så jag fick nåt gott jag med =)

Nä, nu ska jag lägga mig och sova då jag ska upp tidigt imorgon. Natti och tjing tjong


 

Av Linda - 13 februari 2012 22:04

           


Under söndagskvällen var det dags för den årliga Grammy-galan i Los Angeles. Galan inleddes med en bön för nyligen avlidna Whitney Houston. På galan belönades årets bästa artister och producenter med Grammys - musikindustrins med prestigefyllda pris. Jag har valt ut dem som jag tyckte var bäst klädda på nattens gala.


Bilder från Grammy Awards 2o12:

* Carrie Underwood- Carrie i Gomez Gracia! VILL HA! Kvällens näst snyggaste klänning bar Carrie, tycker jag! Underbar är den!

* Julianne Hough- Julianne i Kaufman Franco! Riktigt snygg klänning!  

* Kate Beckinsale- Kate vågar bära kort klänning! Hon passar bra i den, och fin är den också.

* Katy Perry- Katy i en Elie Saab! VILL HA, VILL HA! Katy bar galans snyggaste klänning utan tvekan. Den är djupt urringad i ryggen också, skitsnygg verkligen! Älskar färgen!

* Kelly Osbourne- Jag gillar verkligen denna klänningen också! Kelly klär sig väldigt snyggt nu för tiden!

* Rihanna- Rihanna i en Giorgio Armani! UNDERBAR klänning! Gillar slitsade klänningar som denna, riktigt snygg!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards