Alla inlägg under februari 2012

Av Linda - 27 februari 2012 20:24

Idag är det den bästa dagen på hela månaden - LÖNING   Den kommer och försvinner lika snabbt igen, tyvärr.. Fick ut bättre än vad jag brukar få ut så det var ju jättebra, och det är jag jävligt glad över! Däremot hade jag min CSN-räkning nu, och den är ju rätt saftig i sig. Började dagen med att betala de räkningarna jag kunde betala och resten kommer dras på autogiro, och det är riktigt skönt att ha blivit av med dem! Bara vänta på att resten ska dras nu. Då ser man verkligen att lönen försvinner i ett ögonryck, ungefär. Så är det att vara vuxen och betala sånt som är nödvändigt.

Börja som sagt att ta det lugnt ett tag framför datorn, och under tiden började det VRÄKA ner snö!! SKITVÄDER har det verkligen vart idag! Jobbarkompisen sa i lördags att det skulle komma snö i veckan, och det hade hon ju rätt i. Det kom inte så mycket, men det la sig plus att det blev slaskigt då det var lite snöblandat. Störande hur som helst.


Drog till stan runt kvart i tre ungefär, och jag började med Apoteket där jag köpte mina Flourtabletter som jag inte kunnat köpa på bra länge plus Neutrogena Visibly Clear. Sen ner till Hemtex där jag köpte mig en till Lampfot som jag vill ha i hallen, och den har jag verkligen längtat efter att få köpa igen. Det blev en sväng inne på Lindex och Vero Moda också. På Lindex hitta jag ett par Solglasögon och ett par Hotpants i en underbar färg, och en Topp på Vero Moda som jag kollade på sist jag var där. Inget särskilt med den egentligen - den var billig som fan och rätt så tunn! När jag var inne på Vero Moda hitta jag toppen rätt så snabbt, och tjejerna höll på att möblera om så jag plocka ner toppen från väggen och de gick. Sen när jag såg att de låg på ett bord kände jag mig jättedum för att jag förstörde deras planering. Men jag var ju säker på att det var den sista, haha. Bad om ursäkt till dem, men de sa att det var ju meningen att man ska ta den också, och visst det stämmer ju. Efter stan cykla jag vidare ner till ICA där jag handla Chic, Choklad, Ciabatta bröd, Cosmopolitan, Dressing, Fläskfilé, Glass, Gurka, Kaffe, Sallad, Skinka och Tamponger. Det som jag köpte två av var det bra pris på, och kaffet är inte till mig utan till mamma.


När jag kom hem packa jag upp och så innan E., ringde! Hon skulle iväg och handla på PA:s och jag hade frågat om jag kunde få följa med. Innan vi åkte dit stanna vi till på ÖoB där jag köpte Toapapper; 24 rullar för 59 spänn! Nu har jag verkligen så jag klarar mig några månader, hehe. Träffade N., från jobbet där som jag hälsa på, även J., som jag snacka lite med och sen mötte jag G., på väg till bilen! Ibland ser man många, ibland inga som jag sa till E., när vi åkte upp till PA:s för att storhandla. Jag behövde verkligen storhandla denna gången kan man säga.. Summan landa över 1ooo kronor. Det har ALDRIG hänt innan att jag har handlat för en sån stor summa på en och samma gång. Men nu har jag en jävla massa mat som är det viktigaste!

Resten av kvällen har jag bara spenderat i soffan. Känner mig lite trött då jag inte alls sov bra inatt säkert på grund av att jag sov så länge igår när jag kom hem..

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


På ICA handla jag Chic, Tamponger, Choklad, Cosmopolitan, Kaffe, Gurka, Fläskfilé, Skinka, Dressing, Glass, Ciabatta bröd och Sallad.

 

PÅ Apoteket handla jag Neutrogena Visibly Clear och Fluortabletter.

 

På ÖoB köpte jag Toapapper.

 

På PA:s köpte jag Solo och VeckoRevyn.

 

Av Linda - 26 februari 2012 23:34

 


När jag rensa ur garderoben häromdagen såg jag ett gammalt linne som jag inte använt på länge, och det är mitt enda röda plagg. Har dock inte haft sidenbandet i midjan som tillhör linnet nu när jag har jobbat.


* Linne, Ginatricot- Gammalt linne, men jag tycker att det är skönt! Mitt enda röda plagg dessutom som jag inte kunde med och kasta.

* Träningsbyxor, Stadium, NYA- Älskar dessa byxorna!

* Strumpor, Lindex. 

Av Linda - 26 februari 2012 21:34

Nu i eftermiddag har jag känt mig lite ur form; frusen och ont i magen, men nu tror jag att det är mensen som spökar och ingen magsjuka! Frusen kände jag mig sista timmen innan jag skulle hem fast jag var ju trött med så det var säkert därför. Magen dock har jag fått ont i nu på kvällen först. Hoppas bara inte att det förstör min sömn då jag inte har någon Alvedon eller Panodil.

Denna dagen har vart jättefin - samma som igår =) Ingen blåst på det heller som det har vart denna veckan. Imorse var det dock några få minusgrader eller runt noll grader kanske, så det är inte riktigt så skönt på mornarna ännu, men LJUST är det i alla fall! När jag skulle hem frös jag också, men då börjar det bli kallare igen när solen börjar gå ner.

Jobbhelgen har gått fort och likaså timmarna båda dagarna, och det har vart väldigt lugnt och skönt som helgerna ska vara på jobbet. På veckorna är det alltid så mycket annat som ska göras. Har ändå sprungit en del idag. Lite synd att man inte har en stegräknare egentligen då jag verkligen skulle vilja se hur mycket jag går när jag jobbar. Ska nog införskaffa mig en.

När jag kom hem kände jag hur trött jag var och som vanligt (när jag slutar halv fem) la jag mig och sov när jag kom hem. Jag la mig tjugo över fem och gick upp halv nio!! SHIT, det blev liiiite för länge. Var uppe på toa en gång, och det var lite dumt att jag la mig sen igen men. Jag hoppas verkligen att jag sover nu inatt.

Sitter och kollar på Big Brother Live nu och jag har käkat för en liten stund sen. Det ska bli spännande och se vem som åker ut ikväll då jag har ingen aning - det har man inte så här i början.

Efter BB ska jag lägga mig och läsa en stund. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 25 februari 2012 23:34

Vilken härlig dag det har vart idag =) Jag satt ute i solen på jobbet en stund och det var hur skönt som helst med solen i ansiktet. Man får passa på när man jobbar en hel dag så här då man vill ha ljuset. Underbart var det   

Somnade väldigt sent inatt faktiskt så jag hade gärna velat ligga kvar i sängen, men så är det alltid innan man väl kommer upp för då går det jättebra! Det är bara det där segandet innan man väl tar sig upp som är lite segt. Eftermiddagen och kvällen har gått jättebra, och det brukar vara lugnare på helgerna. Timmarna har gått riktigt fort också så det har inte vart så att man har längtat tills man slutar heller vilket är skitbra!

Hoppa in i duschen när jag kom hem. Skönt att ha tvättat håret då slippet jag göra det imorgon innan Big Brother Live, och bli stressad av det. Efteråt satte jag mig i soffan för att kolla på Pearl Harbor. Inte längesen man såg den nu, men det finns ju ingen annan film att se på ikväll ändå så.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong


 

Av Linda - 24 februari 2012 21:34

Det blev inte alls av att jag satt ute på balkongen och läste idag då det blåser sjuktjävla mycket! Jag är så frusen av mig så jag hade bara suttit ute några få minuter. Synd att det blåser så annars var det en perfekt dag med sooool och blå himmel. På kvällarna blir det bara värre dock, och jag hoppas att det är lugnare imorgon kväll när jag slutar jobba!

Skulle iväg och kasta mina kläder idag hade jag tänkt, men det blev mörkt och det blev inte av med andra ord. När jag fick min lönespec idag fick jag en glad överrasking =) Så fucking jävla drygt och segt att lönen kommer på måndag! Har längtat tills den dagen hur jävla länge som helst nu.

Det har vart skönt att vara ledig idag nu när jag ska jobba i helgen. Såg på mitt schema att jag har vart ledig två helger detta året, men jag har valt det själv att jobba så mycket helger. Plus att jag verkligen behöver pengarna som helgerna faktiskt ger! Fördelen är att det är långa pass som ger massa timmar, och det är både bra och dåligt.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Apropå nåt helt annat så fick man ju veta vad den lilla Prinsessan ska heta idag; Estelle Silvia Ewa Mary.

Jag tycker att Estelle är ett fint namn och det är modernt också om man jämför med många andra namn som de hade att välja mellan. Plus att det visar att både Victoria och Daniel själva är moderna. Sen kan ju alla uttala namnet vilket också är en fördel för dem som inte har Å, Ä eller Ö.

Den där jävla Herman Lindqvist kan ju bara hålla käften, och alla de andra som är avundsjuka och bittra över detta.

Av Linda - 24 februari 2012 19:34

   

 

     


Nu har jag suttit och kollat igenom SOLOs Januari nummer 2o11, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Det blev inte alls så mycket produkter denna gången.


Detta hittade jag i SOLOs Januari nummer 2o11:

* Cerise Malina Klänning, 3599 kronor- VILL HA! Denna klänningen är fin, tycker jag! Dessutom finns den i olika färger.

* Glittrig Kuvertväska, Åhléns, 249 kronor- Passar bra till fest och den är billig!

* Max Factor Creme Puff Powder, 1oo kronor- Billig! Finmalt puder som ger sammetslen yta. Undvik att stryka på för mycket med den tillhörande puffen. Jobba istället med en stor borsta i cirkelformade rörelser.  

Av Linda - 23 februari 2012 23:54

   

Ett STORT GRATTIS till Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel som fick en liten Prinsessa imorse   

Man såg på Daniel hur rörd och stolt han var imorse på presskonferensen. Deras lycka är total nu, och jag förstår dem! ETT STORT GRATTIS TILL ER vill jag säga, och jag hoppas att allt kommer gå bra! Det är ett nytt liv nu och allt vad det innebär så det är självklart väldigt spännande. All Lycka till Er!

Ingen kan ju ha undgått dagens stora nyhet om att Sverige har fått en ny liten Prinsessa. Vare sig man bryr sig eller inte. Har läst några inlägg idag på olika sajter, och jag måste säga att man märker av den där svenska jävla avsundsjukan.

Tänker även på mormor idag då Kronprinsessan Victoria var hennes allra största favorit i Kungafamiljen.

Av Linda - 23 februari 2012 19:34

Vilken underbar dag vi har haft idag   Sol och blå himmel plus plusgrader!! Riktigt härlig torsdag med andra ord. Det enda som var dåligt det är att det har blåst lite granna. Men stod man mot väggen ute på balkongen var det hur skönt som helst, och det fina vädret ska tydligen hålla i sig hela helgen, yeah! Jag ska sitta ute på balkongen imorgon och njuta tänkte jag inlandad i min pläd - annars lär jag frysa.

Nu är jag bra trött i hövvet känner jag då jag sov riktigt kasst inatt, och när jag väl gjorde jag det så var det bara korta stunder. Haha, drömde en knäpp dröm minns jag om att jag var hos tandläkaren i Göteborg, och det var en i parallelklassen som var min tandläkare. Sen fråga hon om jag skulle ha Hello Kitty eller Musse Pigg på tänderna, HAHAHAHA, helt jävla stört. Nåt sånt där var det som man kunde sätta. Har drömt lite om tandläkaren då jag verkligen är skraj inför att gå dit.. Framförallt över vad dem kommer säga till mig.


Var inne och jobba några timmar idag. De där timmarna går så jävla fort så man känner knappt att man har jobbat över huvud taget. Prata med fackombudet A., angående om att gå med i facket, och just nu vinner jag nog på det så jag ska fylla i papprena i helgen, och lämna in dem nästa vecka. Såg även en annan A., idag som jag prata lite med då hon kom på snabbt på besök på jobbet. Sen måste jag säga att det kommer kännas i hjärtat när mina favoriter kommer få sluta, och idag gav jag en av dem en kram. Det kommer bli en dag som blir jävligt jobbig rent ut sagt. Hade sällskap hem också av N., då hon bor nära mig, sen stod vi och tjöta en stund utanför hennes hus innan jag var hemma tjugo över fem.. Innan N., och jag kom iväg tog en liten stund i och för sig.

När jag kom hem satte jag mig vid datorn och jag har verkligen segat på eftermiddagen/kvällen. Är rätt slut i hövvet nu som sagt. Hoppas att Ni haft en bra dag! Natti och tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards