Alla inlägg den 24 februari 2012

Av Linda - 24 februari 2012 21:34

Det blev inte alls av att jag satt ute på balkongen och läste idag då det blåser sjuktjävla mycket! Jag är så frusen av mig så jag hade bara suttit ute några få minuter. Synd att det blåser så annars var det en perfekt dag med sooool och blå himmel. På kvällarna blir det bara värre dock, och jag hoppas att det är lugnare imorgon kväll när jag slutar jobba!

Skulle iväg och kasta mina kläder idag hade jag tänkt, men det blev mörkt och det blev inte av med andra ord. När jag fick min lönespec idag fick jag en glad överrasking =) Så fucking jävla drygt och segt att lönen kommer på måndag! Har längtat tills den dagen hur jävla länge som helst nu.

Det har vart skönt att vara ledig idag nu när jag ska jobba i helgen. Såg på mitt schema att jag har vart ledig två helger detta året, men jag har valt det själv att jobba så mycket helger. Plus att jag verkligen behöver pengarna som helgerna faktiskt ger! Fördelen är att det är långa pass som ger massa timmar, och det är både bra och dåligt.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Apropå nåt helt annat så fick man ju veta vad den lilla Prinsessan ska heta idag; Estelle Silvia Ewa Mary.

Jag tycker att Estelle är ett fint namn och det är modernt också om man jämför med många andra namn som de hade att välja mellan. Plus att det visar att både Victoria och Daniel själva är moderna. Sen kan ju alla uttala namnet vilket också är en fördel för dem som inte har Å, Ä eller Ö.

Den där jävla Herman Lindqvist kan ju bara hålla käften, och alla de andra som är avundsjuka och bittra över detta.

Av Linda - 24 februari 2012 19:34

   

 

     


Nu har jag suttit och kollat igenom SOLOs Januari nummer 2o11, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Det blev inte alls så mycket produkter denna gången.


Detta hittade jag i SOLOs Januari nummer 2o11:

* Cerise Malina Klänning, 3599 kronor- VILL HA! Denna klänningen är fin, tycker jag! Dessutom finns den i olika färger.

* Glittrig Kuvertväska, Åhléns, 249 kronor- Passar bra till fest och den är billig!

* Max Factor Creme Puff Powder, 1oo kronor- Billig! Finmalt puder som ger sammetslen yta. Undvik att stryka på för mycket med den tillhörande puffen. Jobba istället med en stor borsta i cirkelformade rörelser.  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards