Alla inlägg under mars 2010

Av Linda - 8 mars 2010 20:56

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom CHIC nummer 1 (29 December) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag hittade några få produkter denna gången.


Detta hittade jag i CHIC nummer 1 (29 December) 2oo9:

* Maybelline Color Sensational Lipstick, 11o kronor/styck- VILL HA! I den rosa färgen så klart! Sjukt billiga är dem också vilket är ett extra plus!

* Odd Molly Blus, 1299 kronor- Söt blus! Finns i olika färger! Kunde vart lite mindre volanger dock!

* Paule Ka Pour Klänning finns hos www.laredoute.se, 1299 kronor- Tycker att klänningen är snygg!   

ANNONS
Av Linda - 8 mars 2010 19:56

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 1 (29 December) 2oo9, kom jag till den här artikeln med Joel Kinnaman. Jag tycker att han är så jävla snygg, och en grym skådis! Jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Han var vild i tonåren, rånade, slogs och rökte braj. Nu har han lugnat sig, men behållit temperamentet. För CHIC berättar Joel Kinnaman om sitt drömliv, systrar och sin okända kändisbror.

Artikeln är skriven av Louise Örvell.

 

Fram till nu har Joel Kinnaman kunnat vandra runt ganska ostört. Trots roller i "Tjenare Kungen" och "I skuggan av värmen" har få känt igen honom. Med filmen "Snabba cash" lär det ändras. I filmatiseringen av den populära boken spelar Joel JW, killen som flyttar till Stockholm och som så småningom dras in i kriminalitet.

Joel har följt Alexander Skarsgårds exempel och flyttar till Los Angeles, men är på blixtvisit i Stockholm.

- Jag har jobbat ganska mycket, så jag behövde ha lite ledigt. Jag är halv-amerikan och tvåspråkig sedan födseln, så jag känner mig hemma i USA.

 

Hur är din rollfigur JW?

- Det är en kille som söker en tillhörighet. Han åker från landsorten till storstan för att plugga på Handels. Han idealiserar överklassen som han även nästlar sig in i och till slut börjar han med kriminalitet för att finansiera sin dyra livsstil.

Har du många likheter med JW?

- Nej, det är ganska stora skillnader mellan oss, men jag hängde i kriminella gäng när jag var tonåring. Många i gänget är fortfarande tungt kriminella. Vi började röka braj när vi var 12-13 år. Vi var ute och slogs och rånade. Jag har varit bråkig sedan dagis. Jag tror att jag har ett visst temperament, antingen var jag väldigt orädd eller väldigt rädd. Jag ville vara tuff, men jag bröt mig loss från gänget till slut. Jag har fortfarande ett hett temperament, men nu får jag ett annat utlopp för det.

Vad är störst skillnaden mellan film och teater?

- Film är oftast mer realistiskt, vilket jag gillar. Det är mycket som försvinner på teater, men samtidigt är det en mycket större kick. Det är ju live. När man spelar teater så upplever man publiken. Det gör man inte på film.

 

Hur var det att växa upp med fem systrar?

- Det var bra. Mina systrar och jag har alltid varit tajta. De är väldigt medvetna kvinnor och jag har alltid fått mycket uppmärksamhet.

Dejtar du någon speciell just nu?

- Nej, ingen speciell. Jag dejtar lite, men jag har inte hittat den rätta än. Om jag kysste någon nyligen? Vem det var? Ja du, det säger jag inte.

 

Blir du igenkänd på stan?

- Ibland, men jag har inget emot att bli igenkänd. Det är ett bevis på att folk uppskattar mitt arbete. Och jag tycker att folk visar respekt här hemma i Sverige.

Har du många kända kompisar?

- Jag umgås med Gustaf Skarsgård och Fares Fares. Fares är som en storebror. Han är väldigt klok.

 

Hur är din klädstil?

- Jag skulle nog säga att jag kör dressad casual-stil. Jag gillar att gå i sneakers. Jag tycker att less is more.

Vilket är ditt senaste köp?

- En Audi A6 som jag köpte i USA. Den kostade bara 42ooo kronor. Här hemma hade den kostat 9oooo.

 

Vill du ha barn?

- Ja, absolut. Jag tror att man mognar när man blir pappa.

Vad gjorde du innan du kom hit?

- Jag var på möte med mina agenter. Vi pratade om livet, kärleken och karriären.

 

Vad sjöng du senast?

- Vet inte. Det var väl någon cheesy r´n´b-låt. Jag är inte så bra på att sjunga. Jag sjunger helst i duschen. Då är jag helt grym!

När stötte någon på dig senast?

- Igår kväll. Jag stod i en bar. Hon kom fram och sa: "Hej, hur är det?" Jag sa: "Jo, det är bra". Sedan var det inte mer med det.


Vem beundrar du mest i världen?

- Min syster Melinda. Hon är en levnadskonstnär. Hon har så fina ideal. Jag beundrar det sätt hon lever sitt liv på. Hon tar hand om sig själv på ett bra sätt.

Tar inte du hand om dig själv?

- Nej, inte lika bra. Jag tar för mycket gifter, festar för mycket och sover för lite.

Jaha, när var du full senast?

- Igår, haha. Jag var på en releasefest.


Vad har du för framtidsdrömmar?

- Jag lever min dröm just nu. Jag tar mitt arbete på stort allvar och satsar väldigt hårt på det jag gör...

 

  

ANNONS
Av Linda - 8 mars 2010 17:44

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 1 (29 December) 2oo9, kom jag till den här artikeln som handlade om framtidsinfluensa. Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa i artikeln.


Du intalar dig att när du kommit i form, hittat drömkillen eller skaffat nytt jobb, då börjar livet. Men vet du vad: Livet pågår just nu! Så här undviker du att missa det roliga.

Artikeln är skriven av Jonna Karvonen.

 

Så, du har lovat dig själv, ännu en gång, att livet kommer att bli fantastiskt, lysande, fenomenalt och hundra andra omvälvande adjektiv? När du har gått ner dina fem kilon/flyttat till New York/shoppar ditt första par Louboutins, vill säga. Alla är vi ju så intelligenta varelser att vi vet att saker och ting sällan blir exakt som i våra problemcensurerade drömmar. Ändå inbillar vi oss att vi har fel. Om och om igen.

 

I boken "Nextopia" beskriver ekonomiprofessorn Micael Dahlén att vi lever i ett förväntningssamhälle, något som likt vitaminboostat vatten och kuvert med baconsmak (nej, vi skämtar inte) är ett modernt fenomen. 2ooo-talet har blivit synonymt med tillgänglighet och valmöjligheter, men istället för att bli tillfredsställda blir vi snabbt giriga, ständigt nyfikna och permanenta invånare bakom staketet där vi blickar ut över det grönare gräset på andra sidan. Morgondagen har helt enkelt konkurrerat ut idag och framtidsinfluensan är ett faktum. Men det är inte så överraskande, menar den legitemerade psykologen Titti Holmer, författare till boken "Lycka nu".

- Jag tror att vi människor är skapade på så sätt att vi hela tiden strävar framåt och vill förbättras och utvecklas för att må bra, säger hon.

 

Hur ska du då släppa taget om alla förväntningar och leva i nuet, något som alla hälsofreaks verkar förespråka nuförtiden? Det visar sig att vi inte behöver göra det. För fantasier om framtiden må traditionellt sätt inte vara så carpe diem-vänliga, men det är dags att omvärdera dem och ge dem lite kredd.

- Känslan i nuet är ibland mer betydelsefull än själva målet, säger Titti Holmer som menar att dina förväntningar och drömmar kan trigga igång lyckohormonet dopamin - och göra dig sprudlande glad här och nu.

- Det gäller bara att fråga dig själv om de tankar som du har om framtiden gör dig lycklig för tillfället eller inte.

 

Om de gör dig peppad att nå ett rimligt mål finns det alltså ingenting att tjafsa om. Men om de bara är en vardaglig sysselsättning som hindrar dig från att uppskatta och njuta av det som händer just nu - det vill säga ditt liv - kan det vara tid för ett gammalt hederligt Oprah Winfrey-knep: Räkna dina välsignelser.

- Det finns alltid något positivt med en negativ situation, så påminn dig själv om det, säger Titti Holmer.


Det är enkelt att skriva ner fem saker som du uppskattar för tillfället. Och mycket mer praktiskt att göra det nu, än att komma på att ditt liv inte var fy skam när du ligger på dödsbädden på ålderns höst...


LYCKA NU, TACK! 

Tre snabba sätt att kicka igång din glädjeberusning.

1. Identifiera.

Istället för att enbart fokusera på målet ("Jag borde läsa den där boken men jag kommer aldrig att bli klar - så typiskt mig"), identifiera och uppskatta de steg som du faktiskt har tagit, typ läst de första två kapitlen i boken. Resan är lika viktig, om inte viktigare, än slutdestinationen.

2. Observera.

Att vara närvarande i nuet har aldrig varit enklare än när du stannar upp och helt enkelt ser på situationen. Vad händer? Hur mår du? Vad är viktigt just nu?

3. Pyssla.

Dra fram dina klipp och klistra-talanger och släng ihop ett lyckokollage med bilder på människor som du älskar, platser som gör dig glad och så vidare, som du sedan alltid har med dig. När du behöver påminnas om att livet är briljant är det bara att plocka fram det...

 

  

  

Av Linda - 7 mars 2010 18:26

  


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 1 (22 December) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har bara hittat en produkt den här gången.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 1 (22 December) 2oo9:

* Joico Body Luxe Thickening Elixir, 215 kronor- Cremen luktar gott och känns dryg. Den är lite kladdig i konsistensen och man tror att håret ska bli flottigt av den men resultatet är faktiskt över förväntan. Den ger volym och det håller i sig hela dagen. Bäst resultat får man om du fönar håret med produkten i, men den funkar även utan värmestyling.

Av Linda - 7 mars 2010 17:36

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 1 (22 December) 2oo9, kom jag till den här sidan där de tipsar om hur man får drömvolym! Jag tänkte skriva ner tipsen som jag kunde läsa i artikeln.


Svaret på dina volymböner finns i en flaska nära dig. VR ger dig allt du behöver veta om thickening lotions och listar de bästa tipsen för snabb volym. Spana in!

Artikeln är skriven av Therése Hallberg.


Vad är en thickening lotion?

En thickening lotion, eller förtjockande creme på ren svenska, ska ge fyllighet och stöd till varje hårstrå. Håret ska kännas tjockare och mer volumniöst.

Hur fungerar det?

Produkten appliceras ofta i nytvättat, handdukstorkat hår från rot till topp. De volymgivande ingredienserna, som bland annat kan bestå av vete, aktiveras av värme vilket innebär att du ofta behöver föna håret för att cremen ska ge effekt. Låter du håret självtorka kan effekten istället bli ett fett och kladdigt hår. Men detta skiljer sig från produkt till produkt, så läs flaskan noga.

Kan alla hårtyper använda thickening lotions?

Ja, särskilt om du har tunt och fint hår kan en thickening lotion göra stor skillnad. Har du färgat hår och är rädd för att färgen ska blekas ur finns det många thickening lotions anpassade för färgade burr på markanden.

Jag har hört att thickening lotions sliter på håret, stämmer det?

Nej, de sliter inte särskilt mycket. En den thickening lotion innehåller dessutom vårdande egenskaper som håret mår prima av. Eftersom de flesta thickening lotions behöver en varm hårfön för att kicka igång fungerar också många av dem värmeskyddande. Innehåller de inte skyddande ämnen, komplettera med en värmeskyddande spray som inte påverkar din thickening lotion.


1o SNABBA KNEP TILL DRÖMVOLYMEN!

1. Investera i produkter, både när det gäller hårvård och styling, som framhäver volym.

2. Föna ditt blöta hår torrt med hjälp av en stor rundborste. Koncentrera dig särskilt på hårrötterna.

3. Att rulla upp håret på stora spolar ger också volym. Ju större spolar, desto bättre!

4. Ett annat knep att ta till med din hårtork är att föna håret upp och ner.

5. Tupera! Investera i en pinnkam och tupera närmast hårrötterna genom att "rugga" kammen fram och tillbaka genom håret. Kamma sedan över tupperingen, så att den inte syns och spraya.

6. Sov med håret uppsatt i en hög svans. Nästa morgon har ditt hår fått en snabb volymkick.

7. Lägg slingor i ditt hår. Slingorna får hårstråna att svälla, vilket ger ny volym i håret. Den nya färgen ger också en optisk illusion om att ditt hår är tjockare.

8. Har du tunt och fint hår, klipp upp det i olika etapper som gör att håret känns tjockare. Rådfråga din frisör för att hitta frisyen som passar just dig!

9. Kanske är en volympermanent någonting för dig? Se till att du rådfrågar din frisör innan och gör helst också permanenten på en salong. Köper du en behandling i din lokala butik och permanentar dig på egen hand är risken stor att resultatet blir fel - och ditt hår tar onödigt mycket stryk.

1o. Vinäger är ett enkelt husmorstips till snabb volym. Applicera två matskedar i hårbottnen och längs längderna och låt verka i 15 minuter. Skölj sedan ut vinägern och styla ditt hår som vanligt!

 

  

  

Av Linda - 7 mars 2010 16:16

JAAAAAA, ÄNTLIGEN är jag på bättringsvägen =)

Det är förkylningen som är jobbig nu bara, men nu känner jag ju smaken igen - UNDERBART!

Så idag kanske jag kan äta en normal middag igen!

Ni får ha en fortsatt bra söndag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 6 mars 2010 18:56

Jag har varken ork eller någon lust att skriva något nu när jag är sjuk. Tycker att man borde skriva massa inlägg när man är sjuk, men jag har ingen energi till det :O

Värdelöst av mig, jag vet, men det är ju inget roligt som händer för tillfället ändå. Känner ingen smak nu när jag äter, hahahaha, det är la det enda! Och detta mina läsare - det SUGER!

Min chef ringde igår och hon hörde inte att det var jag hon fråga om det var jag eftersom hon inte kände igen min röst - då är det ta mig fan illa.

Jag stack iväg till Willys och handlade där jag köpte Bröd, Gurka, Näsdukar, Risifrutti, Sallad, Skinka, Skagenröra och Smör.  Träffade M., på Willys också och henne ville jag inte prata med eller smitta ner när hon hörde hur jag lät.

Ska fortsätta med mitt OC-maraton tänkte jag la göra. Ni får ha en bra kväll folks! Tjing tjong!


På Willys köpte jag: Näsdukar, Risifrutti, Gurka, Bröd, Skinka, Sallad, Smör och Skagenröra.

  

Av Linda - 5 mars 2010 15:46

  

  

 

Sitter och kollar på min absoluta favoritserie; nämligen Sex and the City =)

Det är gött att TV3 visar serien på dagarna, speciellt nu när jag är sjuk.

Dagens första avsnitt handlade om Carries födelsedag, och det andra handlar om när Carrie går på en Fashion Show!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ LindaDelicious med Blogkeen
Följ LindaDelicious med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se