Alla inlägg under mars 2010

Av Linda - 14 mars 2010 20:26

  

 ÄNTLIGEN har detta roliga programmet börjat igen =)

Haha, ja man får sig några roliga skratt..

Av Linda - 14 mars 2010 17:46

Imorse var det dags att gå upp tidigt, men det var inga problem! Solen höll på att gå upp bakom villorna! Det var så fint väder ute och knappt några bilar. Helt tyst, men förbannat halt! Isen är så jävla lurig man vet aldrig vart det är halt riktigt. Man ser inte alla isfläckarna på vissa ställen. Fast jag måste säga att det har försvunnit mycket och nätterna är fortfarande riktigt kalla! VÅREN är på väg och det är huvudsaken =D

Annars har det vart en bra jobbhelg får jag säga, har jobbat med S., och hon är i min ålder så det är kul. Och båda pratar, så det blir inte slöa timmar. Hon ska åka till Thailand imorgon - fy fan vad skönt!! Hade jag också gjort om jag hade cashen - LÄTT! Har vart en bra helg @ work, inga konstigheter!

När jag hade slutat cyklade jag en liten omväg, och det var jävligt skönt det. Skönt med luft innan man ska hem då man vart inomhus precis hela dagen.

Nu ska jag fixa mat är riktigt hungrig nu! Hoppas att Ni haft en bra söndag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 13 mars 2010 15:42


Tycker att denna låten är jävligt skön =)

Vad tycker Du?

Av Linda - 13 mars 2010 13:26

Japp idag är det dags att jobba några timmar. Det är ju inte så många idag, men det blir som en bra mjukstart efter nattjobbet i torsdags, och efter min jävla förkylning som jag hade förra veckan.

Dem ringde fan förut från en annan avdelning hon såg att jag inte var tillgänglig, men då kanske man ska kolla vilka som är bokade också! Det där händer då och då att dem ringer när man redan ska jobba...

Kommer bli rätt lugnt iallafall. Först blir det mat, sen ska vi personal äta, kvällsfika och lägga dem boende, och sen är det ju dags för mig att gå hem. Kommer la kolla på Melodifestivalen sen beror nog lite på vem jag jobbar med, men jag tror att den personen kommer vilja se det så då får la jag göra det också en stund..

Måste in i duschen snart vill inte göra det sen när jag kommer hem ikväll. Tänkte gå till jobbet idag med ja.

Ni får ha en bra lördag folks! Tjing tjong!


UPDATE: Strax efter att jag hade skrivit inlägget ringde L., från den avdelningen där jag skulle jobba på, och det hade kört ihop sig med personal så jag fick byta avdelning och jobba en timme längre. Gör inte så mycket skulle ju ändå jobba!

Av Linda - 12 mars 2010 17:46

... är jag hemma i mitt älskade GÖTEBORG   

Kan inte med ord beskriva hur JÄVLA SKÖNT det ska bli att åka hem några dagar. Jag menar, denna helgen har jag sett fram emot sen jag fick min inbjudan till klassfesten i Januari någon gång. Ska hur som helst bli jävligt skönt. Det är bara torsdagen som jag inte har något planerat, men då kommer jag ju i och för sig ner och på söndagen åker jag igen. Kommer bli en jävligt trevlig helg med andra ord!

Denna helgen kommer jag dock jobba. Jag har inte fått så mycket tider denna månaden så jag får ta det jag får. Natten gick iallafall bra, och den var lugn - härligt det. Gick upp kvart över ett idag det fick räcka även om jag ville sova mer. Måste ställa om mig till normala tider nu igen så jag orkar med helgens jobb..

Har vart ute och cyklat en sväng, och det var mycket skönt fast det blåste en del och jag frös om mina fingrar. Roligare har det inte hänt idag. Kvällen blir lugn med god mat och någon bra film tror jag!

Ni får ha en bra fredagskväll folks! Tjing tjong!

Av Linda - 11 mars 2010 21:16

Idag hämtade jag ut mitt paket från H&M! Detta hade jag redan beställt i Januari månad, men dels tog det ett tag innan den kom och sen fick jag skicka tillbaka den för att byta storlek. Så idag kunde jag äntligen hämta min nya jacka! Jag är jätte nöjd med den. Det bästa var nog att jag tydligen har fått 1oo kronor i rabatt, fy fan vad grymt...


Detta beställde jag från H&M:

* Skinnjacka, 299 kronor (Ordinarie pris 399 kronor), H&M- Är så himla nöjd med min jacka! Nu är det bara att vänja sig vid att ha en Skinnjacka, men det tror jag att jag kommer göra!

 

  

Av Linda - 11 mars 2010 18:26

Inatt är det dags för jobb. Det var ett tag sedan nu sen jag jobbade natt. Det är bara denna natten som jag gör så imorgon tänkte jag gå upp tidigt, just för att ställa om mitt dygn annars. Blir jävligt trött i flera dagar om jag sover för länge imorgon. Så imorgon kan det gärna vara lite molnigt när jag lägger mig, skiner solen så kommer jag inte komma i säng plus att jag blir störd när solen går upp i mitt sovrum.. Hoppas i alla fall att det går bra!

Har vart ute och Power walkat i en timme idag =) SKÖNT! Riktigt skönt var det att gå så pass länge och långt blev det. Gick från mig bort mot Willys, in på AMS snabbt och lämna in ett papper, ner på Trädgårdsgatan- runt Mejeriet, Bangatan fram till ICA. På ICA hämtade jag min Skinnjacka som jag har väntat på! Efter besöket på ICA fortsatte jag att gå Bangatan fram till Industrierna, upp mot F-berget och hem. Riktigt skönt var det kan jag lova!

Träffade på M. nere vid Ranten, vi träffades ju förra veckan när jag var så jävla sjuk och nu hörde hon att jag mådde mycket bättre!

Har Ni haft en bra torsdag folks? Nu måste jag sova lite! Tjing tjong!

Av Linda - 11 mars 2010 13:13

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom Glamours Februari nummer 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat några få produkter denna gången också.


Detta hittade jag i Glamours Februari nummer 2o1o:

* Burberry Korsett finns hos www.netaporter.com, 4425 kronor- VILL HA! SNYGG! Riktigt fin färg har den också hehe!

* Sandal Åhléns, 399 kronor- VILL HA! Snygga skor! De ser riktigt sköna ut och de passar perfekt för varma dagar! Kommer nog bli kär i mina sandaler som jag väntar på att få använda!

* La Mer The Body Refiner Kroppsskrubb, 1o55 kronor- Boka piedestalen! Efter några veckors användning är akne ett minne blott, celluliterna har fått sig en match, huden har blivit klarare, jämnare, renare och lenare. Doften, den behagliga konsistensen och de små effektiva peelingkornen gör att den redan vid första appliceringen prickar in fler rätt än andra kroppsskrubbar. Du får en ny lyster, mjukhet och ett skimmer av diamantstoft. En behandling som är mer än en skrubb. Lägg din spabudget på den här vinnaren!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards