Alla inlägg under mars 2010

Av Linda - 18 mars 2010 22:22

  


Detta blev kvällens outfit när jag var på Ljusparty. Något bekvämt och snyggt fick det bli!


* Cardigan, Ginatricot.

* Topp, Ginatricot.
* Jeansleggings, H&M.

* Strumpor, H&M.

ANNONS
Av Linda - 17 mars 2010 20:54

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom Cosmopolitans Februari nummer 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat lite produkter denna gången.


Detta hittade jag i Cosmopolitans Februari nummer 2o1o:

* Britney Spears Circus Parfym 3o ml EdP, 375 kronor- Inspirerad av lekfullhet, magi, spänning och glädje älskar vi Britney Spears doft Circus som om den vore en söt smällkaramell. Sockrade hallon, röd orkidé, vaniljträ och lila karameller - receptet på en glad och kul doft!

* The Body Shop Love Etc 3o ml EdP, 295 kronor- Romantisk doft av päron, jasmin och vanilj!

* Linne Twilfit, 199 kronor. VILL HA! Himla sött linne i en fin aprikos färg!

* Trosor Twilfit, 99 kronor- VILL HA! Fint med matchande linne och trosa tillsammans! Billigt set är det också, vilket är ett stort plus! 

ANNONS
Av Linda - 17 mars 2010 19:16

Nu när jag har läst ut Cosmopolitans Februari nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln med Penelope Cruz. Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Hon är blygare än du tror, tackar baletten för sin succé-karriär och är kärare än någonsin. Cosmopolitans Gunnar Rehlin har träffat den sexigaste kvinnan på bioduken just nu - Penelope Cruz.

Artikeln är skriven av Gunnar Rehlin.

 

Nej, Penelope Cruz väntar inte barn. Det är inte så att hon plötsligt och spontant börjar tala om en eventuell graviditet. Men när jag träffar henne är det mycket uppenbart att ryktet om att hon och pojkvännen Javier väntar tillökning inte är sant. Penelope är lika smal som hon alltid har varit.

Och precis som tidigare vill hon inte berätta om sitt förhållande med Javier Bardem.

- Jag talar gärna om Javier som skådespelare, men inte om hur är är som person. Du förstår säkert varför.

 

Jodå, jag förstår. För hemma i Spanien är Penelope och Javier kändisvärldens kungapar. Hon är landets mest firade skådespelerska, han den mest firade skådespelaren. Allt de gör blir rubriker, och eftersom paparazzis i Spanien inte slår sina italienska kollegor efter när det gäller att vara närgångna, har detta tvingat paret till kurragömmalek och en total vägran att kommentera sin relation. Och skulle de börja tala om den med en svensk journalist, skulle det självfallet inte ta många dagar innan det snappats upp på de spanska skvallersajterna.


Härom året spelade de mot varandra i Woody Allens hyllade film Vicky Cristina Barcelona. Men Penelope och Javier har känt varandra länge. Redan 1992, när Penelope bara var 18 år gammal, spelade de mot varandra i det spanska erotiska dramat Jamon Jamon. Deras sexscener, och inte minst den där Javier ägnar stor och minst sagt närgången uppmärksamhet till att kyssa och suga på sin motspelerskas nakna bröst, väckte stor uppmärksamhet och viss censurrabalder i många länder.

- Allt snack om skandal kring Jamon Jamon var till viss del sant. Jag hade inte berättat för min familj om den och de blev chockade när de såg den. Men jag har inget ont att säga om filmen eller om dess regissör. Det var min första riktiga filmroll.

 

Sedan dess har de två blivit Oscarsbelönade världsstjärnor. Det var under arbetet med Vicky Cristina Barcelona, som det tände till på riktigt igen mellan dem och sedan dess har de varit osklijaktiga. Men trots att det vimlar av smygtagna bilder på Penelope och Javier i heta omfamningar på nätet, vill hon inte tala offentligt om förhållandet.

- Javier är den största skådespelare världen har idag. Och han är helt fantastisk i filmen. Det räcker, säger hon.

När jag frågar om hon funderat på att försöka skaffa barn säger hon:

- Det där är ett annat ämne som jag inte vill tala om. Jag vill inte tala om mitt privatliv. Jag måste skydda mig.

 

Även om hon under de senaste åren blivit mer sluten än vad hon var under början av sin karriär, har hon alltid varit blyg - vilket kanske inte är så lätt att förstå när man ser den frenesi hon kastar sig in i sex- och nakenscener med. När jag denna dag träffar henne i London är det för att tala om musikalfilmen Nine - där hon gör ett dans- och sångnummer som formligen vibrerar av sex och sensualitet (och som gett henne en Golden Globenominering för bästa biroll!).

- Det var tufft att göra den scenen, men det var oerhört kul, säger Penelope som är aningen trött efter gårdagskvällens galapremiär. Jag hade faktiskt inte en aning om att jag kunde sjunga och dansa så pass bra, men regissören Rob Marshall fick fram det hos mig. I och för sig gick jag på balettskola när jag var liten, och en del av det där sitter fortfarande i. Men jag fick ändå öva länge innan det satt igen.

- Det var dansen som gjorde att jag kände att det var någon form av artist jag ville bli. Jag var väldigt ung när jag gick på balettskola, men jag lände att här fanns en möjlighet att kommunicera utan ord. Det var nästan så jag kände mig hög. Så drogs jag till dansen.

 

Hon är en stor fan av musikaler i största allmänhet. Jag frågar henne om det finns någonting speciellt som just en musikal kan uttrycka, någonting som inte finns i en vanlig spelfilm, förutom sång och musik.

- Det finns något som bara en musikal kan få fram, en stämning som får det att vibrera i kroppen och som föhoppningsvis gör att man lämnar biografen glad och lycklig. Det där är någonting speciellt för musikaler.

 

Nine är en amerikansk film, och som sådan en av de få riktigt bra amerikanska filmer hon varit med i. Hon har haft större tur med de filmer hon gjort i sitt hemland.

Varför?

- På något sätt får Spanien alltid fram det bästa ur mig, Jag vet inte varför, för egentligen är det ingen skillnad på att filma i Spanien och USA. Det bara är så. Härom året filmade jag med regissören Pedro Almodovar igen. Det var vår femte film tillsammans, och det var fantastiskt. Pedro behöver bara ringa mig, jag bryr mig inte om något manus. Jag kommer direkt. Det finns ingen som kan skildra kvinnor på det sätt som Pedro gör. Han skildrar det kvinnliga psyket på ett sätt som ingen annan kan. Och när vi förbereder en ny film, gör vi det genom att umgås och ha kul och det leder till att det alltid känns som att komma tillbaka till sin familj.

"Alla vet att jag är bög, men när jag ser Penelope kan också jag känna lust", har Almodovar sagt i en intervju. Penelope skrattar.

- Det där får stå för honom. Vi trivs ihop.

 

Penelope är en kvinna som på film känns som en naturvarelse som ständigt är i rörelse. Privat känns hon som väldigt lugn. Men hon håller inte med mig.

- Jag kan aldrig koppla av. Jag gör det bara när jag sover. Och det här är verkligen inte en naturlig situation. Vi känner inte varandra, du och jag, men du ställer frågor till mig som du inte skulle ställa till människor som du mötte på gatan.

Vad kan då få henne att koppla av?

- Ett glas gott vin. Men inte alltid. Ett glas vin kan göra att jag går åt andra hållet istället...

 

Madrid är hennes hem och hennes bas och hon säger att hon aldrig kommer att flytta därifrån. Där bor också hennes syster Monica, och tillsammans har de designat kläder för spanska klädmärket Mango.

- Vi tar det på största allvar. Att designa är viktigt, och vi vill verkligen göra det bästa vi kan. Monica är inte bara min syster, hon är också min bästa vän. Vi står varandra väldigt nära. Vi arbetar bra ihop, och vi kommer att designa mer ihop. Jag tycker att det är oerhört roligt, och att det vi har gjort verkar ha blivit uppskattat känns extra tillfredsställande.

 

Att Penelope Cruz är hetast i vår råder det ingen tvekan om. Snart uppenbarar hon sig också i en roll i Sex and the City 2. Vi längtar...

 

  

  

Av Linda - 17 mars 2010 11:34

SHIT, vad härligt med en ledig dag efter att ha jobbat fem dagar i rad - inklusive en natt. Riktigt skönt är det. Speciellt när jag ska jobba imorgon. Dock ringde dem från jobbet, och den som ringde gillar inte jag! Ifrågasatte om jag verkligen ska jobba imorgon - MONGO klart som fan jag skriver rätt tid i kalendern när det står på min bokningskalender att jag ska jobba den tiden. Knappast att jag hittar på en tid att jobba - IDIOT!!

Sovit bra inatt har jag gjort också, men jag vaknade rätt tidigt (för att vara mig). Sen hade jag svårt att somna om fast jag låg kvar i sängen och drog mig en bra stund skönt var det!

Vad ska jag göra idag då? Jag ska ringa några samtal nu så jag får lite saker fixat. Bland annat fastighetsskötaren ska jag ringa så jag får vänta tills dem kommer innan jag kan göra något.

Sen hade jag tänkt att gå ut och powerwalka =) Bara njuta av att vara ledig helt enkelt.

Ni får ha en bra onsdag så länge! Tjing tjong folks!

Av Linda - 16 mars 2010 20:16

Fan vad underbart att jobba en vardag och en dagtid! Tycker att det är jävligt skönt att få jobba tider som alla andra gör.. Det händer ju tyvärr inte så ofta, tyvärr.. Njuter av dem dagarna helt enkelt. Okej, jag är ingen morgonmänniska, men då går jag hellre upp tidigt än att börja sent och sluta sent.


Får dock säga att det vart helt okej idag trots den tidiga dagen. I mitt jobb handlar det mycket om att man kan prata, och komma överens med sina arbetskamrater. Okej, det är viktigt i alla jobb, men inom vården är det väldigt viktigt. Vissa kan man prata med om allting, men andra går det bara inte. Ska inte gå in på detaljer det är bara svårt med några. Var lite så idag och mitt tålamod tröt några gånger, upprepningar är jobbiga och ältande flera gånger om.. JAJA, shit the same! Bara skönt att skriva av sig lite granna.

När jag hade slutat cyklade jag ner mot Bangatan som jag cyklade hela vägen fram till Industrierna och hem. Jätteskönt med en liten runda innan jag skulle hem. Har känt i mitt hövve att jag har vart trött idag. Sa fel namn några gånger på eftermiddagen och då är jag bra slut kan jag lova! Har inte problem så med namn annars, men fem dagar i rad inklusive en natt, och dålig sömn sätter sina spår kan jag lova Er!

Vad har Ni gjort för skoj idag folks? Har Ni också haft bra väder? Våren är verkligen på G här nu vilket är helt jävla UNDERBART! Ni får hur som helst ha en bra tisdags kväll! Tjing tjong folks.

Av Linda - 16 mars 2010 17:46

     

  

  

  

  

  

  

  

Nu har jag suttit och kollat igenom CHIC nummer 2 (14 Januari) 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag hittade några produkter den här gången och det blev en del faktiskt.


Detta hittade jag i CHIC nummer 2 (14 Januari) 2o1o:

* Sonia by Sonia Rykiel Plånbok finns hos www.netaporter.com, 1237 kronor- Fin plånbok i en fin färg!

* Christian Louboutin Pumps finns hos www.netaporter.com, 63oo kronor- VILL HA ett par Louboutins! Kanske inte just i en gul färg, men jag tycker det var lite kul med gula skor!

* Cardigan Indiska, 299 kronor- Fin cardigan - gillar verkligen den! Är lite svag för randigt..

* Klänning Oasis, 742 kronor- VILL HA! SÅ SNYGG! Snyggaste färgen har klänningen också! Love it!

* Klänning Haléns, 299 kronor- Fin klänning, och jag gillar mönstret på den! Extra plus för att den är billig!   

* Mockajacka Åhléns Frk, 799 kronor- Snygg jacka!

* Lancôme L´Absolu Créme de Brilliance Läppglans, 27o kronor/styck- VILL HA! Älskar Lancômes läppglans! Bra att dem finns i många färger också!

Av Linda - 15 mars 2010 22:54

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 2 (14 Januari) 2o1o, kom jag till den här artikeln med Eric Bana. Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Jordnära aussien Eric Bana lever dubbelliv. Rumpstolt filmstjärna med Brad och Orlando i telefonboken vs strikt tvåbarnspappa down under. CHIC älskar båda.

Artikeln är skriven av Monika Agorelius.

 

När Eric Bana träffar sin kompis Hugh Jackman brukar de skratta gott åt att de båda har blivit Hollywood-stjärnor. När CHIC möter Eric i franska Deauville, under den årliga filmfestivalen, säger han att det känns ofattbart att han har spelat Hulken och Hugh Wolverine.

- Hugh och jag kände varandra långt innan vi blev kända och nu är vi värsta serietidningshjältarna, skrattar Eric. Jag är en vanlig medelklasssnubbe från Melbourne som plötsligt blivit filmstjärna och kompis med Hollywoods storheter. Det känns skitkonstigt.

 

Du arbetade med Brad Pitt i "Troja". Är ni kompisar?

- Ja, vi håller kontakten, men vi träffas inte så ofta. Brad är en trevlig kille, men han lever ett helt annat liv. Han är i rampljuset precis hela tiden. Jag är glad att jag lever ett normalt familjeliv, framför allt när jag är hemma i Australien.

Håller du kontakten med andra skådisar du har arbetat med?

- Orlando Bloom. Vi arbetade tillsammans första gången i "Black Hawk Down". Orlando var en pojkspoling som aldrig hade varit hemifrån och jag blev lite som en storebror för honom. Han visste knappt hur man fixade en kopp te, så jag fick hjälpa honom med det mesta, haha.

 

Hur var det att göra romantiska scener med Rachel McAdams i "Tidsresenärernas hustru"?

- Det var inga problem. Rachel är en härlig och vacker kvinna, vi kom väldigt bra överens och vi klickade direkt. Rachel och jag har en personkemi som jag tror märks i filmen.

I filmen visar du rumpan. Fick du träna innan?

- Nej, jag spelar en biblotikarie och de är inte direkt kända för sina vältränade rumpor, så jag behövde inte göra några särsklida knipövningar eller så innan inspelningen.

Fick du rumpan sminkad?

- Nej, inte det heller. Min rumpa är uppenbarligen perfekt som den är, eftersom den verkar ha gjort ett väldigt djuppt intryck på dig...

 

En helt annan fråga: Vad gör dig arg?

- Småsaker. Jag blir inte så arg över de stora frågorna eftersom jag ser dem som oundvikliga, och när det gäller några av de pyttesmå sakerna kan jag bara sluta gnälla och göra något aktivt för att ändra på dem. Folk som klagar driver mig till vansinne.

Vad gör dig glad?

- Min familj, mina vänner, mitt arbete. Vardagshumor. Jag skrattar lätt, men jag blir lätt arg också. Jag har kort stubin men jag är inte långsint.

 

I din senaste film "Funny People", spelar du en galen Porsche körande australiensisk affärsman som är besatt av fotboll. Har rollen några likheter med hur du är i verkligheten?

- Jag är inte fullt lika galen som killen jag spelar i filmen, men det finns definitivt karaktärsdrag som jag kan relatera till. Jag älskar bilsport, så den delen är förstås väldigt nära mig. Och jag älskar fotboll.

Filmens huvudperson, spelad av Adam Sandler, får veta att han inte har lång tid kvar att leva. Vad skulle du göra om du fick veta att döden väntade runt hörnet?

- Oj, jösses, det var en svår en. Eftersom jag är pappa skulle jag förmodligen tillbringa så mycket tid som möjligt med mina barn. Vore jag singel skulle jag hoppa på motorcykeln och åka iväg. Så långt bort jag bara kunde.

 

Hur går det att bo i Australien när du arbetar mycket i USA?

- När jag arbetar i USA åker jag hem nästan varje helg. Jag gillar mitt normala hemmaliv i Melbourne. Jag lever inget filmstjärneliv där. Mina barn går i en vanlig skola, jag vill att de ska växa upp på ett så normalt sätt som möjligt.

Det måste vara jobbigt att vara ifrån familjen.

- Ja, det är vidrigt. Min hustru är en underbar, passionerad och härlig kvinna. Jag älskar henne gränslöst mycket. Det är jobbigt att vara ifrån varandra, men vi klarar det bra.

 

Förstår barnen vad du jobbar med?

- Min son har besökt några filminspelningar, så han förstår litegrann. Men nej, de har ingen insikt i mitt arbetsliv. De är för unga. De har inte sett några av mina filmer och när de blir gamla nog är det inte säkert att de vill glo på pappa på DVD.

Är du en strikt pappa?

- Ja, när det gäller vissa saker. Mina barn får inte titta på TV under veckorna, bara på helgerna. Vi hittar på andra aktiviteter med dem istället. De får leka utomhus och hitta på kreativa saker. De har livlig fantasi och jag upptäckte nyligen att min son är duktig på att imitera människor, framför allt är han bra på att härma accenter.

Han har väl ärvt talangen från sin far.

- Ja, förmodligen. Jag har jobbat som ståuppkomiker i Australien, och hade en TV-show där jag imiterade olika kändisar, bland annat Tom Cruise. Det är tacksamt att härma Tom Cruise för att han ständigt har ett påklistrat stort leende och är minst sagt intensiv när han pratar. Jag kan härma Orlando Bloom också. Jag brukar göra det när vi ses. Då skrattar Orlando generat och säger "så där fånigt låter jag väl ändå inte?"...

 

  

  

Av Linda - 15 mars 2010 12:56

Idag är det dags för jobb igen! Skönt att jobba kväll efter gårdagens pass på nio timmar.

Idag blir det ju bara fem timmar så det kommer vara skönt och gå bra. Jag fick sova lite längre idag och det var verkligen välbehövligt fast under morgonen har jag inte kunnat slappna av - helt jävla sämst! Ska ju inte gå upp tidigt idag det blir imorgon istället. Det tog inte så lång tid innan jag somnade igår vilket var härligt!

När jag jobbade natt mot fredagen kollade jag mitt schema, och då hade jag inte några bokningar mer efter helgen, men när jag kollade i lördags kväll på jobbet då såg jag att jag hade fått idag och imorgon. SÅ är det oftast - jag vet sällan när jag jobbar i god tid man ska vara glad om jag får veta en vecka innan hur jag jobbar..

Solen skiner idag och himlen den är så fint blå =) Snön sjunker undan mer och mer, och på gatorna och trottoarerna har snön försvunnit, men okej, på vissa ställen är det vatten kvar som blir till is på kvällarna då det fortfarande är jävligt kallt... Våren är på väg och det är ta mig fan huvudsaken!

Ni får ha en bra måndag folks! Tjing tjong!


  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ LindaDelicious med Blogkeen
Följ LindaDelicious med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se