Alla inlägg den 11 mars 2010

Av Linda - 11 mars 2010 21:16

Idag hämtade jag ut mitt paket från H&M! Detta hade jag redan beställt i Januari månad, men dels tog det ett tag innan den kom och sen fick jag skicka tillbaka den för att byta storlek. Så idag kunde jag äntligen hämta min nya jacka! Jag är jätte nöjd med den. Det bästa var nog att jag tydligen har fått 1oo kronor i rabatt, fy fan vad grymt...


Detta beställde jag från H&M:

* Skinnjacka, 299 kronor (Ordinarie pris 399 kronor), H&M- Är så himla nöjd med min jacka! Nu är det bara att vänja sig vid att ha en Skinnjacka, men det tror jag att jag kommer göra!

 

  

Av Linda - 11 mars 2010 18:26

Inatt är det dags för jobb. Det var ett tag sedan nu sen jag jobbade natt. Det är bara denna natten som jag gör så imorgon tänkte jag gå upp tidigt, just för att ställa om mitt dygn annars. Blir jävligt trött i flera dagar om jag sover för länge imorgon. Så imorgon kan det gärna vara lite molnigt när jag lägger mig, skiner solen så kommer jag inte komma i säng plus att jag blir störd när solen går upp i mitt sovrum.. Hoppas i alla fall att det går bra!

Har vart ute och Power walkat i en timme idag =) SKÖNT! Riktigt skönt var det att gå så pass länge och långt blev det. Gick från mig bort mot Willys, in på AMS snabbt och lämna in ett papper, ner på Trädgårdsgatan- runt Mejeriet, Bangatan fram till ICA. På ICA hämtade jag min Skinnjacka som jag har väntat på! Efter besöket på ICA fortsatte jag att gå Bangatan fram till Industrierna, upp mot F-berget och hem. Riktigt skönt var det kan jag lova!

Träffade på M. nere vid Ranten, vi träffades ju förra veckan när jag var så jävla sjuk och nu hörde hon att jag mådde mycket bättre!

Har Ni haft en bra torsdag folks? Nu måste jag sova lite! Tjing tjong!

Av Linda - 11 mars 2010 13:13

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom Glamours Februari nummer 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat några få produkter denna gången också.


Detta hittade jag i Glamours Februari nummer 2o1o:

* Burberry Korsett finns hos www.netaporter.com, 4425 kronor- VILL HA! SNYGG! Riktigt fin färg har den också hehe!

* Sandal Åhléns, 399 kronor- VILL HA! Snygga skor! De ser riktigt sköna ut och de passar perfekt för varma dagar! Kommer nog bli kär i mina sandaler som jag väntar på att få använda!

* La Mer The Body Refiner Kroppsskrubb, 1o55 kronor- Boka piedestalen! Efter några veckors användning är akne ett minne blott, celluliterna har fått sig en match, huden har blivit klarare, jämnare, renare och lenare. Doften, den behagliga konsistensen och de små effektiva peelingkornen gör att den redan vid första appliceringen prickar in fler rätt än andra kroppsskrubbar. Du får en ny lyster, mjukhet och ett skimmer av diamantstoft. En behandling som är mer än en skrubb. Lägg din spabudget på den här vinnaren!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards