Alla inlägg under mars 2010

Av Linda - 28 mars 2010 21:30

Igår var en upptagen dag för min del. Jag hade bokat tid på The Studio med Sophie =) Vi hade tid där klockan tolv så jag åkte från mamma med bussen klockan elva hade jag tänkt, men jag missade den jävla bussen och jag fick springa tillbaka och hämta mina stövlar som jag hade glömt i lägenheten. Därför fick jag ta spårvagnen istället, men jag var framme i stan halv tolv som jag hade bestämt med Sophie.

Först gick vi till Systemet i andra änden av Nordstan eftersom jag skulle ut på kvällen och jag hade ingen sprit med mig hem till Göteborg och dessutom hinner Systemet stänga innan vi är klara. Aja, vi gick till The Studio och vi var där i tid, chekade in, fick sitta och vänta en stund innan vi blev sminkade. Det var där, som gjorde att hela den här jävla grejen förstördes. Jag har sett på andras kort hur mycket smink de får och JAG fick skit lite sminkt, jag var så jävla sur och förbannad över att makeup-artisten inte lyssnade på vad jag hade att säga!!!

Fotografen var inte den bästa heller, han var värdelös enligt mig. Jag var verkligen så jävla missnöjd det blev inte alls så som jag hade tänkt mig för fem jävla ören!!

Men det var kul och trevligt att umågs med Sophie i alla fall =) Medans vi väntade på bilderna gick vi iväg och käkade på Café Prego, där köpte jag mig en Baugette, men den åt jag inte ens upp då jag tyckte att den var för torr.

Efter våran fika återvände vi till The Studio där vi satt och väntade ett bra jävla tag på bilderna, och vi fick komma in till en annan fotograf och jag måste säga att han var mycket bättre än den jag hade, liksom trevligare och bättre kemi. FY FAN SÄGER JAG BARA! Jag var missnöjd med över hälften av korten, de blev inte alls bra jag kunde inte slappna av och många var rentav för jävliga rent ut sagt!!

När vi hade kollat på bilderna skiljdes Sophie och jag åt utanför Åhléns City där jag skulle köpa mig ett par Strumpbyxor.


Sen tog jag bussen till mamma och jag var helt slut verkligen. Jag åt mat, tog en dusch och jag började sminka mig, men sen packade jag ihop mitt smink och drog till J., istället där jag skulle fortsätta med sminket.

Jag fick även låna en klänning av J., eftersom min syrra var för snål att låna ut en kjol till mig... När jag var klar började jag dricka och man bara fortsatte. Trevliga kompisar till J., var där också =) Alltid kul med nytt folk!

Vi drog till spårvagnen och vi åkte in till stan, jag ville gärna gå till Park Lane där jag aldrig har vart. VILKENon  KVÄLL/NATT säger jag bara.. Vi dansade, skrattade, drack och hade skit kul. Peter Siepen var Dj för kvällen och J., träffade en kille som hon kände som tydligen skulle vara med i Dating in the dark på tisdagen..

Sjukt trevlig kväll hade jag verkligen och när vi kom till hållplatsen och såg att spårvagnen gick om 45 minuter gick vi till Burger King och köpte Pommes Frites som vi åt, gott =)

Spårvagnsresan hem haahahaha det var en upplevelse i sig kan jag bara lova. Jag hade frågat J., om jag inte kunde få sova hos henne eftersom jag inte gillar att gå förbi vissa ställen mitt i natten där mamma bor.

Sjukt trevlig kväll och vi somnade gott båda två =)


Idag är dagen då jag skulle lämna Göteborg för den här gången. Syrran och jag gick ner till Torget vid en halv fyra och kollade det sista innan jag skulle åka. Jag köpte det allra sista för denna gången och jag är nöjd med det jag köpte. Jag hann käka hos mamma också så det var skitbra!!

Mitt tåg gick strax efter sju idag så jag hade ingen brådska direkt. På tåget var jag as trött och jag somnade till flera gånger på vägen hit.

Nu är jag helt slut efter en underbar helg =)

Av Linda - 28 mars 2010 20:15

Idag var jag nere på Torget med syrran. Jag skulle kolla lite i några affärer innan tåget skulle gå. Dessutom ville jag ju se de nya affärerna som hade öppnat sen jag var nere i julas. Kollade rätt nog i affärerna som jag var i ändå, trots att jag mådde piss! Jag är i alla fall nöjd med ALLA mina inköp som gjordes under helgen hemma i Göteborg.


Detta shoppade jag idag:

* Svarta String, 59,5o kronor och Skrubbvantar, 19,5o kronor, båda från H&M- Tyckte att trosorna var snygga och mina skrubbvantar kastade jag i veckan, så jag behövde ett par nya! Snygg färg på vantarna också tycker jag!

* Johan Falk National Target DVD, 179 kronor, Syoss Sachmpo och Syoss Balsam, 49 kronor/styck (Odrinarie pris 69 kronor/styck), allt från Åhléns- Dels hade jag en femtio kronorskupong som jag använde så det blev lite billigare och det var bra! Falk filmen ville jag verkligen ha, då jag kommer samla på allihopa! Schampo och balsam behöver man ju alltid och jag ville testa detta märket! 

 

  

  

Av Linda - 27 mars 2010 18:30

  

Av Linda - 27 mars 2010 18:00

Tidigare idag såg jag när jag var iväg att mina Strumpbyxor hade fått ett hål på låret. Så när jag ändå var inne på Nordstan fick jag gå in där och köpa ett par nya. Hålet syntes ju inte i och för sig, men jag behövde ändå ett par nya.


Detta shoppade jag idag:

* Strumpbyxor, 69,5o kronor, Åhléns City- Dessa är faktiskt riktigt bra och de används flitigt!

 

  

Av Linda - 26 mars 2010 20:00

Idag har jag ju fått åka ner till Göteborg igen och det är ju löningsdag idag, vilket innebär shopping för min del =)

Har vart och kikat i affärer, men jag har inte hittat så himla mycket.. Kollade inte super noga heller kan jag inte påstå. Men jag hittade lite som jag har faktiskt tänkt på ett tag nu som jag ville ha, då blir det inte bara spontant eller något som jag kommer ångra senare. Är jättenöjd med mina inköp som gjordes idag =)


Detta shoppade jag idag:

* Klänning med blommor på, 199 kronor, Ginatricot- SÅ SNYGG! Såg redan denna klänningen i Januari i Skövde men jag köpte den aldrig då! Använde mitt presentkort till denna också, gött!

* Topp med rynkad ärm, 79,5o kronor, H&M- Gillar verkligen den här toppen, billig var den också! Har funderat på denna ett bra tag också!

* Blus, 99 kronor, H&M- SÅ SÖT! Typisk blus i min smak! Gillar den som fan! Hade en 5o kronors kupong som jag använde till plaggen, alltid lika gött när det blir lite billigare! 

 

  

  

  

Av Linda - 26 mars 2010 19:30

Idag var det ju dags att åka ner till Göteborg igen efter mitt jävla misstag igår. Jag åkte med tåget som gick tio i elva så jag var nere till tolv och det var ju för att jag skulle till min frisör klockan ett.

När jag kom ner fixade jag en biljett tillbaka på söndag och det är klockan sju, då var biljetterna billiga plus att nu blir min helg hemma så jävla kort denna gången. Efter det gick jag in på Tidpunkten för att ersätta mitt gamla 1oo-kort, jävla Västtrafik som har tagit bort dem, fan så mycket enklare är de korten ju!! På Tidpunkten var det sjukt mycket folk och jag var rädd att jag skulle missa spårvagnen, men när jag gick ut på Drottningtorget igen så kom den =) Bra tajming där!  Lite synd att jag inte fick köpa kortet hos den snygga killen bakom disken bara, haha!!

Jag kom till min frisör fem över ett och jag hade tid ett, men det var ingen fara ju!

Hos M., gick det jätte bra, blev lite ovan med det nya håret (som ni ska få se) men jag har funderat på detta rätt jävla länge nu, och jag kände att detta vill jag göra nu en liten förändring!


När jag var klar hos M., åkte jag in till stan igen för att möta upp C. Han tyckte att mitt hår var snyggt och han var den första som fick se mig i det nya håret, han tyckte att det blev bra =) Däremot blev han nog liiite besviken över att jag inte hade tatuerat mig eftersom jag sa att det tar två timmar och jag ville överraska honom! Vi gick i alla fall runt i stan och tjötade, gick ner till Hamnen vid Operan och satt där en stund innan det blev för kallt. En trevlig eftermiddag med kära C., helt klart!

Han gillar ju inte att gå runt i affärer så när vi hade skiljts åt gick jag in på Kompassen lite snabbt och kollade. Hade ingen energi till att engagera mig alltför mycket. Lite hittade jag ju allt..

Sen var det bara att åka hem till mamma igen och hon blev minst sagt lite förvånad. Resten av kvällen spenderade jag på soffan sen, jag var så sjukt jävla trött verkligen! Det tar på krafterna att åka över 2o mil på en dag och sen gå upp dagen efter igen för att åka ner igen!

Just det ja, lönen som jag fick idag var välkommen =) Alltid lika grymt ra med löning tycker jag!

Hoppas att Ni haft en bra fredag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 26 mars 2010 10:00

  

 

Snart åker jag ner igen =)

Har ju en tid att passa där nere som jag inte kan avboka eller byta.

Ska bli jävligt gött att komma hem, festa, vara med underbara kompisar och sen göra något idag och imorgon!

Vad det är mina läsare det får Ni se på söndag!

Ha en bra fredag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 25 mars 2010 21:36

Fy fan alltså det är jag det!!

Jag gick upp och allt var frid och fröjd, nöjd över att äntligen få åka hem till mitt älskade Göteborg! Jag åt frukost, satt vid datorn, bloggade lite och kollade Facebook innan jag tog på mig mascara och packade ner det sista. Gick ner och kastade soporna för att sen hämta min cykel och jag cyklade ner till Stationen där jag lämnade den. Gick till spåret och där fick jag la vänta en fem minuter, men det var först på tåget när tågfanskapet hade rullat iväg, då såg jag att min korthållare är inte med i mina väskor!! JÄVLAR, FUCK, FAN var mina tankar och jag svor lite tyst för mig själv samtidigt som jag inte kunde hålla mig för skratt!!

Till mitt försvar så får jag säga att jag bytte jacka idag då det kommer vara varmt hela helgen och jag vill inte använda min vinterjacka, men jag fattar inte varför jag inte la ner korten i min DKNY väska igår?! Jag tänkte på dem tidigare idag också men jag glömde ändå att lägga ner dem i väskan! Blir så jävla trött på mig själv, jävla pissigt!! Fick i alla fall vara med syrran inne i stan och vi kikade, även om mina tankar var på annat håll hela tiden.

För jävla UNDERBART var vädret så det ska jag inte klaga på, 14 grader när jag kom ner   

Nu ska jag ligga här på soffan och tycka synd om mig själv, man blir ju som man umgås och jag är la på väg mot demens nu efter idag.

Hoppas att Ni haft en bra dag folks! Tjing tjong!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards