Direktlänk till inlägg 28 mars 2010

Modell för en dag och utgång på Park Lane =)

Av Linda - 28 mars 2010 21:30

Igår var en upptagen dag för min del. Jag hade bokat tid på The Studio med Sophie =) Vi hade tid där klockan tolv så jag åkte från mamma med bussen klockan elva hade jag tänkt, men jag missade den jävla bussen och jag fick springa tillbaka och hämta mina stövlar som jag hade glömt i lägenheten. Därför fick jag ta spårvagnen istället, men jag var framme i stan halv tolv som jag hade bestämt med Sophie.

Först gick vi till Systemet i andra änden av Nordstan eftersom jag skulle ut på kvällen och jag hade ingen sprit med mig hem till Göteborg och dessutom hinner Systemet stänga innan vi är klara. Aja, vi gick till The Studio och vi var där i tid, chekade in, fick sitta och vänta en stund innan vi blev sminkade. Det var där, som gjorde att hela den här jävla grejen förstördes. Jag har sett på andras kort hur mycket smink de får och JAG fick skit lite sminkt, jag var så jävla sur och förbannad över att makeup-artisten inte lyssnade på vad jag hade att säga!!!

Fotografen var inte den bästa heller, han var värdelös enligt mig. Jag var verkligen så jävla missnöjd det blev inte alls så som jag hade tänkt mig för fem jävla ören!!

Men det var kul och trevligt att umågs med Sophie i alla fall =) Medans vi väntade på bilderna gick vi iväg och käkade på Café Prego, där köpte jag mig en Baugette, men den åt jag inte ens upp då jag tyckte att den var för torr.

Efter våran fika återvände vi till The Studio där vi satt och väntade ett bra jävla tag på bilderna, och vi fick komma in till en annan fotograf och jag måste säga att han var mycket bättre än den jag hade, liksom trevligare och bättre kemi. FY FAN SÄGER JAG BARA! Jag var missnöjd med över hälften av korten, de blev inte alls bra jag kunde inte slappna av och många var rentav för jävliga rent ut sagt!!

När vi hade kollat på bilderna skiljdes Sophie och jag åt utanför Åhléns City där jag skulle köpa mig ett par Strumpbyxor.


Sen tog jag bussen till mamma och jag var helt slut verkligen. Jag åt mat, tog en dusch och jag började sminka mig, men sen packade jag ihop mitt smink och drog till J., istället där jag skulle fortsätta med sminket.

Jag fick även låna en klänning av J., eftersom min syrra var för snål att låna ut en kjol till mig... När jag var klar började jag dricka och man bara fortsatte. Trevliga kompisar till J., var där också =) Alltid kul med nytt folk!

Vi drog till spårvagnen och vi åkte in till stan, jag ville gärna gå till Park Lane där jag aldrig har vart. VILKENon  KVÄLL/NATT säger jag bara.. Vi dansade, skrattade, drack och hade skit kul. Peter Siepen var Dj för kvällen och J., träffade en kille som hon kände som tydligen skulle vara med i Dating in the dark på tisdagen..

Sjukt trevlig kväll hade jag verkligen och när vi kom till hållplatsen och såg att spårvagnen gick om 45 minuter gick vi till Burger King och köpte Pommes Frites som vi åt, gott =)

Spårvagnsresan hem haahahaha det var en upplevelse i sig kan jag bara lova. Jag hade frågat J., om jag inte kunde få sova hos henne eftersom jag inte gillar att gå förbi vissa ställen mitt i natten där mamma bor.

Sjukt trevlig kväll och vi somnade gott båda två =)


Idag är dagen då jag skulle lämna Göteborg för den här gången. Syrran och jag gick ner till Torget vid en halv fyra och kollade det sista innan jag skulle åka. Jag köpte det allra sista för denna gången och jag är nöjd med det jag köpte. Jag hann käka hos mamma också så det var skitbra!!

Mitt tåg gick strax efter sju idag så jag hade ingen brådska direkt. På tåget var jag as trött och jag somnade till flera gånger på vägen hit.

Nu är jag helt slut efter en underbar helg =)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards