Alla inlägg under september 2012

Av Linda - 27 september 2012 22:34

Idag var jag nere på stan och senast jag var det var nog i somras nån gång. Nu är det ju så att affärerna här är inte så mycket att hurra för, så därför har det inte blivit av att man har vart där, men jag har inte vart hemma heller då jag vart iväg i sommar en del där jag shoppat i dem städerna. Det var i alla fall kul att se om det fanns nåt speciellt, men jag hitta inget direkt så där. Köpte dock presenter inne på KappAhl och Lindex, men det lägger jag inte upp då det ändå inte är till mig. Sånna saker är mycket roligare att köpa då man hittar mycekt fint! Inne på Hemtex var jag på jakt efter den där Lampfoten som jag har sen innan, men den var helt slut - så jävla typiskt! Köpte nåt annat istället som jag kommer behöva. Inne på Lindex blev det en liten sak bara. Var inne på Vero Moda också fast där hitta jag ingenting.


Detta shoppa jag idag:

* Vit Lampskärm, 39 kronor, Hemtex- Ville ha en Lampfot, men den var helt slut. Behövde ändå ha en sån här skärm så jag slog till på den istället.

* Vita String, 79,5o kronor, Lindex- Tyckte att dessa var fina!


       

Av Linda - 27 september 2012 21:34

Yes, då var den här dagen kommen som man alltid väntar på nämligen löning. Nu fick jag i alla fall rätt lön vilket jag knappast fick förra månaden. Jag är ändå nöjd med det jag fick fast skatten kan ju kvitta som alltid, haha.

Vi hade bestämt att vi skulle hålla på med grupparbetet idag i skolan  så vi möttes där klockan tio, men först skulle dem fika.. Efter fikan satte vi oss vid en dator där vi kolla upp lite saker plus att jag skrev allt och fixa i programmen med viss hjälp, men det mesta klara jag själv. Känner mig inte så jätteuppdaterad i Word längre då man glömt av vart man kan hitta allt under vilken flik. Aja, det gick även om det tog viss tid ibland när jag leta efter en speciell grej som jag inte hittade. Vi blev klara till kvart i ett och då träffa vi våran lärare som vi bestämde tid med som vi ska träffa på måndag. Hoppas att detta blir bra, men det tror jag allt att det blir. Träffade även M., i skolan som jag inte sett på ett tag som jag prata lite med.


När vi var klara hade vi sällskap till ICA där vi skiljdes åt. Cykla bara hem för att hämta min plånbok och handlarlista innan jag cykla vidare bort till PA:s. det var dags för storhandling som stod på schemat! Jag handla för en del idag ändå tror det blev över 65o kronor, men då har jag köpt sånt som jag inte köpt dem andra månaderna lite mer kött till exempel. Mötte S., på vägen som jag bara hälsa på då jag hade fullt schå med att cykla uppför en backe. Det var rätt lugnt med folk där vid två vilket jag var glad över!

När jag kom hem satte jag mig och åt lite efter att jag hade packat upp och kollat posten vad som kom. Sen satt jag vid datorn lite för att betala mina räkningar. Skönt att ha skiten gjord bara vänta på att dem räkningarna på Autogiro ska dras imorgon så är allt klart.


Vid halv fem nån gång cykla jag iväg till stan, men jag prata lite snabbt med grannen först för att sen stanna igen vid Pizzerian där jag träffa V., som jag prata en liten stund med. Det var jättekul att se henne igen =) När vi stod vid bilen och tjöta börja det dugga lite fast det sluta rätt snabbt. Det har mest vart uppehåll under dagen för en gångs skull, men på kvällen har det börjat regna istället. Då är det skitsamma. Jaja.

När jag kom ner till stan stanna jag till på Hemtex, Lindex, KappAhl och Vero Moda. Hitta inget speceillt egentligen utan det var mer presenter till en liten knodd istället =) Man kan ju inte låta bli när man ser dessa söta små kläderna ju. Har ändå tänkt åka till Skövde imorgon så det är lugnt ifall jag inte hitta nåt speciellt.

När jag kom hem tjöta jag lite till med grannen då jag skulle ge honom en sak, och jag fick Salta pinnar av honom som han inte ville ha mer - en halva av ett paket. Äter inte sånt ofta, men det är alltid bra att ha om man blir sugen på nåt salt nån gång eller ska ha filmkväll eller liknande.

Kvällen har vart lugn och jag tog en lång och skön dusch vilket var jättehärligt! Har så jävla ont i mina hadleder idag   Haha, men det är ju efter igår och inget annat. Tog i lite väl hårt när jag gjorde kompressionerna igår tror jag..

Hoppas att Ni haft en bra dag Ni med! Tjing tjong


Köpte Cosmopolitan, Solo och Chic på PA:s också utöver maten.

 

Av Linda - 27 september 2012 20:04

 


Idag var det inte så smart med kortärmat under jackan, men jag kände verkligen för att använda min blus idag!


* Blus, Ginatricot- Gammal, men jag gillar den!

* Byxor, Vila- Love them.

* Strumpor, Lindex.

* Jet Set-klocka, Ur & Penn.

Av Linda - 26 september 2012 21:34

Idag var det då äntligen dags för HLR. Det var inte riktigt som jag hade tänkt mig då jag hade tänkt helt fel visa det sig, haha, men det var bara bra det för min del. Att göra kompressionerna var inga problem förutom att man blev jävligt trött i händerna och handlederna, man var rätt öm efteråt. Att blåsa in luft däremot var jag inte så jävla bra på. Det gick ju, men alla som gjort det med en docka vet att bröstet ska lyftas upp lite, och jag vet inte om min gjorde det. Bara blåsa upp dockan var jobbigt för mig då jag fick en som var värdelös först där jag bara blåste och blåste hela tiden innan jag bytte mot en ny och då gick det lättare. Det var kul då man flumma lite på slutet sen, men jobbigt också. Värst var nog när man skulle kolla på filmen och göra HLR i två minuter; kompressioner och blåsa in luft. Hjärtstartaren var inte några problem dock att använda. Det var bra att ha gjort detta och lärt sig framförallt. Skulle dock behöva repeteras varje år så man inte glömmer av. När vi var klara i skolan kände jag hur jävla ont jag hade i knäskålarna. Det är ingen höjdare att sitta på en madrass på golvet när man inte är van vid det.

När jag kom hem åt jag och sen la jag mig faktiskt då jag var helt slut plus att jag har sån träningsvärk, hehe. La mig halv två och jag vakna halv fem igen fast jag gick inte upp förräns fem. Det bara regna och regna och regna ute på eftermiddagen och ikväll. USCH, skitväder!! Satt lite vid datorn innan jag cykla ner till ICA för att handla lite snabbt; Bearnaisesås, Chips, Dip, Gräddfil, Hollandaisesås och Äpplejuice. Fick sånt sug efter Chips när jag var där som jag tänkte äta i helgen. Inte likt mig då jag inte tycker om Chips jättemycket, men nu har jag i alla fall till helgen så. Såg M., där som jag bara hälsa på och sen hade jag sällskap med J., inne i affären plus en liten bit på vägen innan vi skiljdes åt i regnet. Jävligt skönt var det att komma in i värmen sen kan jag lova.

Nä, nu orkar jag inte sitta här mer ska sova. Natti och tjing tjong


På ICA handla jag Bearnaisesås, Hollandaisesås, Gräddfil, Chips, Dip och Äpplejuice.

 

Av Linda - 25 september 2012 21:34

Idag var det egentligen tänkt att vi skulle jobba med vårt grupparbete i Hälsopedagogiken idag, MEN C., kunde inte. Vad faaan, vi bestämde ju att vi skulle fixa detta idag, men förra veckan kunde hon. Sånt där gör mig irriterad då skiten ska vara klart denna veckan. Då får vi göra ALLT på torsdag om vi ska kunna genomföra det vi tänkt. Sånt där stör mig alltså.

Istället tog jag en rejäl jävla sovmorgon som heter duga, men åååh, vad jag behövde ha den! Det var jävligt skönt kan jag säga då jag gick upp tidigt hela förra veckan plus att jag skrev som en jävla idiot.

Innan jobbet idag fixa jag mat och sen satt jag vid datorn en stund. Det var så grått ute idag och under kvällen nån gång har det börjat regna en hel del. Invigde mina vantar nu ikväll, usch. Det var skönt att sluta nio idag då man haft en del att göra. Jobba där jag validera i våras nu ikväll där är det lite större och mer att göra. Sånt känns kan man säga i kroppen när man kommer hem.

Nä, dags att sova nu. Imorgon ska jag har HLR som jag hoppas blir av!! Natti och tjing tjong


Fick kul post idag när min Plaza Kvinna kom.

 

Av Linda - 24 september 2012 23:54

         

Inatt gick den årliga Emmy Awards av stapeln för 64:e året i rad på Nokia Theatre i Los Angeles. På galan prisbelönas tv-serier och skådespelare bland annat. I år var det många kändisar som valde klänningar med citrus-nyanser.

Jag har valt ut mina favoriter som inte blev så många ändå. Det var många fina klänningar, men inte så jättemånga som tilltalade mig så.


Bilder från Emmy Awards:

* Amanda Peet- Amandas klännings urringning i ryggen gillar jag! Det är denna detaljen som gör hela klänningen.
* Clarie Danes- Claire i Lanvin! Gulligt med den lilla magen som syns, tycker jag. Klänningen är enkel fast jag gillar den ändå plus att Claire passar i den!

* Heidi Klum- Heidi i en Alexandre Vuthier! Slitsen är kanske lite hög kan jag tycka, men jag älskar färgen på klänningen! Älskar hennes skor också!

* Padma Lakshmi- Padma i en Monique Lhuillier! WOW, kvällens favorit! Jättefin klänning och färgen är underbar. Gillar den väldigt mycket!

* Sarah Hyland- Sarah i en Marchesa! Denna klänningen är min nästa favorit från kvällen. Akkurat min stil och jag älskar den! Brukar tycka om Marchesas klänningar.

Av Linda - 24 september 2012 23:34

Idag hade jag genomgång i Etiken som jag skrev förra veckan - muntligt. Jag vet inte riktigt hur det gick faktiskt. Däremot ska jag träffa läraren nästa fredag igen då det var en punkt som jag inte hade skrivit om som hon ville att vi skulle diskutera. Hade skrivit att mitt Internet inte har fungerat så jag har inte kunnat kolla upp allt då det var ord som jag inte är helt hundra på vad de egentligen står för. Så jag vette fan hur det gick idag faktiskt. Det var bara att prata på, haha, typ.

När jag gick upp vid kvart över åtta var det en jävla tjocka ute, men den hann börja spricka upp mer och mer tills jag cykla ner till skolan. Det var en jättefin morgon och förmiddag sen med sol och blå himmel, men det ändrades snabbt när dagen och timmarna gick. Tycker att det har vart kallt idag också! Så imorgon ska jag börja använda vantar..

När jag kom hem la jag mig och vila lite innan jag gick ner till tvättstugan för att slänga i dem två första maskinerna. Hade bara fyra eller fem strumpor kvar nu så jag var verkligen tvungen att tvätta, och eftersom både E., och jag var upptagna med Etiken idag kunde vi inte ses och förbereda grupparbetet ändå då gäller det att passa på! Behöver köpa lite stumpor nu när lönen kommer då jag har kastat en del, men de sliter ju som fan! Det var skönt att ha blivit av med massa tvätt i alla fall även det som jag inte hann ta sist jag tvätta då jag skulle iväg och jobba. Hann inte ta mina gardiner idag, men det kan jag tvätta nästa vecka då jag får tvätta duntäcket och mina kuddar!

Det har inte hänt så mycket mer än så idag än skola och tvätt. Det har vart skönt med en lugn dag då jag har jobbat i helgen plus att jag körde slut på mig förra veckan med alla uppgifterna till Etiken. Blev inringd om jobb imorgon med några timmar så det var ju bra det.

Nä, hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 23 september 2012 22:36

Idag var det dags att jobba den sista dagen denna veckan. Fick veta i fredags att jag skulle jobba idag, men det är ju bara bra det då det blev många timmar, men fy faaaaaan vad jag ville ligga kvar i sängen imorse när klockan ringde. Okej, jag har vart trött förut när jag ska upp till sju, men det var inte mycket att jämföra med idag faktiskt. Helt slut var jag! Ändå somna jag runt kvart över tolv igår och vakna inte förräns klockan ringde imorse. Inte blev det bättre av att det var så mörkt ute också då tar det alltid emot lite extra för mig att gå upp i alla fall.

Som sagt morgonen var seg och jag var inte på det bästa humöret heller för den delen, men när jag väl kom hem till ett var jag hur glad som helst över att jag fick lägga mig! Två timmar sov jag riktigt bra.

Kvällen har gått ännu bättre, MEN en eker på cykeln gick sönder när jag cykla till jobbet så L., fick hjälpa mig att ta bort den idag, och det var inte lite hon slet med den heller. Var jättetacksam att hon fick bort den i alla fall. Det är nåt annat som låter på den bara, men det lär jag ju snart få reda på vad det är.

Nä, dags att sova. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10 11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards