Alla inlägg under september 2012

Av Linda - 20 september 2012 22:00

Denna dagen har bara bestått av plugg. Var uppe tio och t frukost innan jag satte mig ner för att skriva. Är inte klar än så jag lär ju fortsätta skriva.
Inte nog med det har det hänt nåt med mitt modem då det inte funkar!! Sitter och skriver från mobilen nu första gången. Ska i alla fall fixa det under helgen.
Hoppas allt är bra med Er och ha det så gott så länge. Natti och tjing tjong

Av Linda - 18 september 2012 21:34

Igår fick jag reda på att vi skulle träffa våran Mentor idag klockan tio. Eftersom jag angett fel mobilnummer på lärarplattformen så fick inte jag nåt sms, och sen kan man inte komma in där då det strular som faaaaaan!! Så det var bara att gå upp imorse, men det var inga problem alls. Hade tänkt vara där till nio, men jag sov lite till istället eftersom jag kände mig lite febrig igårkväll. Mötet med våran Mentor tog en kvart bara så var det över. C., och jag stanna kvar i skolan där vi skulle sitta och skriva på Hälsopedagogikens frågor. Det är en hel del att skriva kan jag lova!! Vi började att skriva elva och jag skrev och skrev fram till kvart i tre då jag la ner. Körde frast med vilket jag hatar!! Ska fråga C., imorgon om vad hon kom fram till på det jag körde fast på. Har nog skrivit lite för mycket med tror jag fast jag vill lämna in det skriftligt - inte ta det muntligt. Kör muntligt i Etiken istället. Är ändå nöjd med mina effektiva timmar förutom när jag haka upp mig förstås.

Jag var rätt trött när jag kom hem, men först åt jag Baugette och kolla posten innan jag la mig fyra, och jag gick upp tio i sju igen. Har däremot kollat på klockan flera gånger innan jag pallra mig upp. Såg att det var grått ute vid sex så jag låg kvar, men sen kom solen och den blåa himlen tillbaka igen. Strax innan sju gick jag ut på balkongen och tvätta mina fönster!! HA, det var inte dåligt ändå. Så jävla smutsiga som dem var nu, fy fan. Det har blåst så mycket det senaste så jag har inte velat göra det då, men nu fick jag det gjort. Ska ta kort på mina nya gardiner imorgon så får ni se hur resultatet blev när dem kom upp.

Jaja, hoppas att Ni haft en bra dag. Dags att sova nu. Natti och tjing tjong


Fick kul post idag; H&M-katalogen och Åhléns-katalogen med massa rabatter.

 

Av Linda - 17 september 2012 22:34

 

Idag har det vart fint väder, men det har blåst som faaaan istället!!


* Blus, Vero Moda- Gillar denna och nu var det ett tag sen jag använde den!

* Bycor, Vila- Underbara.

* Strumpor, Vet ej.

* Jet Set-klocka, Ur & Penn.

Av Linda - 17 september 2012 19:34

Idag hade vi den sista Diskussionen i Etiken. Jag tycker verkligen om det här med diskussioner framförallt i detta ämnet där ingen kan ha rätt eller fel! Vi höll på mellan nio och elva fast vi drog ut på tiden nästan en halvtimme. Det blir så när man har saker att prata om som är intressanta. Dessutom är den läraren jättebra och härlig. Hon har humor och skojar friskt. Jag hoppas att man har henne i fler ämnen än bara Etik annars är det tråkigt, tycker jag. Innan jag cykla hem prata jag med C., som jag nyss lärt känna. Vi skulle höras under veckan sa vi.

När jag kom hem åt jag upp resterna från fredagens Tacos, sen tog jag hand om disken efteråt. Satte mig sen i sängen där jag läste ut "Bakom stängda dörrar" vilket jag gjorde på 4o minuter cirka femtio sidor. Sen blev jag så jävla trött så jag somna efter halv tre och jag gick upp halv sex igen. Då fick det vara nog!

Cykla iväg till PA:s innan sex där jag handla Bananer. Baugetter, Bearnaisesås, Chic, Cornflakes, Grillkotletter, Pennor, Post-it lappar, Snickers och Yoghurt. Glassen och Yoghurten var det bra pris på så då slog jag till på att köpa två.Såg två från jobbet som stod och prata med varandra som jag hälsa på. Det var en del bilar på parkeringen när jag kom dit fast det var inte så mycket folk i kassorna vilket var bra, tyckte jag.  

Det var bara att fixa mat sen när jag kom hem och jag slog mig ner vid datorn medans jag fixa maten samtidigt. Har haft hövvevärk under kvällen också, men den försvann när jag hoppa in i duschen som tur var!

Hoppas att jag somnar lika fort igen som jag gjorde igår, men slipper vakna tjugo i sju och tro att jag har försovit mig. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


På PA:s handla jag Snickers, Bananer, Grollkotletter, Post-it lappar, Cornflakes, Chic, Pennor, Baugetter, Yoghurt och Bearnaisesås.

 

Av Linda - 15 september 2012 21:34

Imorse var jag jävligt trött kan jag säga. Det kändes att gårdagen hade gått i ett plus att man har sovit för lite timmar två nätter i rad, men om det där får jag ju skylla mig själv med sömnen. Jag var verkligen helt slut när jag släckte lampan för att sova efter att ha läst några sidor i "Bakom stängda dörrar". Det syntes väl på mig att jag var trött när jag kom till jobbet idag. Kände mig mest sliten. Som vanligt brukar jag allti piggna till efter en timme eller två eller framförallt efter frukosten då jag har fått energi i mig.

Det har vart en lugn och skön dag vilket jag var tacksam över efter gårdagen. Har känt av min rygg lite idag också att den är lite överansträngd. Cykla upp till Willys när jag sluta ett där jag köpte mat till imorgon. Det bästa med att jobba timmar är när man får gå hem och sova ett som jag gjorde idag. Kom i säng till halv två och jag gick upp halv fyra igen. Hade nog kunnat ligga kvar om jag inte hade vart så jävla pissenödig. Hann i alla fall äta en Ciabatta innan jag fick cykla iväg plus att jag hann koll Fejsbook innan.

Nu ikväll har jag kollat på underbara musikvideos, och jag får fan säga det: JAG LÄNGTAR TILL NOVEMBER   En kväll att minnas samtidigt som den kommer bli känslig och kännas vemodig. Får ju se mina kungar som jag bara ängtar efter att få se plus att åka till Stockholm. Aja, tiden går snabbt i alla fall =)

Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong

Av Linda - 14 september 2012 23:54

Shit, nu känner jag att jag är bra trött efter en dusch. Ska ändå försöka läsa ut min bok idag då jag inte har många sidor kvar. Läste rätt många igår innan jag släckte lampan, men sen sov jag ju därefter också - väldigt bra! Får se om jag orkar det.

Det har gått i ett hela jävla dagen på jobbet idag, och man har haft och göra kan jag ju säga. Det är en stor anledning till att man är helt slut i hövvet och kroppen nu. Skulle slutat tre med, men det blev så att jag gjorde saker som hade med jobbet att göra så jag kom inte därifrån förrän halv.

Av Linda - 13 september 2012 22:34

Fan vad skönt att vara inne och jobba idag. Det har knappast blivit mycket av det nu än så länge denna månaden. Känner att jag börjar bli stressad över detta, så det är nog därför som jag sov dåligt inatt. September brukar sällan vara en bra månad. Under mina år som jag har jobbat på jobbet var nog denna månaden en bra månad förra året, men inte åren innan. Blå, sån där stress HATAR jag, men samtidigt är den oundviklig också, tyvärr..

Sov inte bra som sagt, och sen ringde D., från Resursen vid halv nio om ändring till ikväll plus att hon ringde mig en timme senare igen fast då gällde det jobb imorgon. Jättebra och tacksam blev jag också över dem timmarna jag fick! Hade ingen större lust eller ork att fixa nån mat idag som jag först hade tänkt utan jag cykla till Willys på rasten. Köpte Ciabatta bröd, Dushkräm, Findus Kyckling, Skinka och Turrummi. Skönt att ha handlat så slipper man göra det imorgon.

Det har inte hänt så mycket mer idag än att jobba. Ska lägga mig och läsa lite nu innan det är dags att sova. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Denna är den maträtten från Findus som jag tycker bäst om speciellt Kycklingen.

 

Av Linda - 11 september 2012 21:34

 

You light up my home

     Skedar & Slevar. Denna passar bra in i köket, tycker jag.



Nu när jag var hemma i Göteborg i helgen hittade jag två saker till hemmet som jag fastnade för.

Det är väldigt kul att förnya gammal "skit" som man har sen innan eller köpa nåt helt nytt.

Håller ju på att ändra stilen här hemma för fullt, men vissa saker kommer pö om pö.

Jag blev i alla fall nöjd med mina nya prylar som jag köpte.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10 11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards