Alla inlägg den 2 september 2012

Av Linda - 2 september 2012 22:34

Även denna söndagen har jag jobbat där jag validera i våras så nu hoppas jag att jag får fler bokningar just där. Vill ju gärna lära mig stället mer och få in foten mer. Men det har gått bra idag! Timmarna går ju så mycket fortare då man inte har lika mycket "dö tid" som man kan ha ibland. Har svettats jävligt mycket idag!! Känts som att jag har vart i klimakteriet, typ. Så fort jag kom hem hoppa jag in i duschen. Brukar inte svettas så mycket eller vara så varm av mig.

Det bästa var att få ha sovmorgon idag då jag sov så dåligt natten till igår. Sov rätt länge idag och jag blev förvånad själv när jag kolla på klockan. Innan jag cykla iväg satt jag vid datorn plus att jag åt med innan det var dags att ge sig ut i blåsten. Hade tur nu ikväll när jag sluta då det inte regna för det gjorde det innan.


Hade sån jävla mensvärk igårkväll så jag kunde spy. Då visste jag att skiten snart kommer när jag mår så illa. Hormonerna har åkt åt helvete också. När jag lyssna på Spotify igår lyssna jag på en låt som direkt fick mig att tänka på honom, men den är bara ett år gammal. Så egentligen vet jag inte varför jag reagera så på den, men den är HAN. Började lipa och nu ikväll har jag fått tårar också. Så jävla jobbigt är det efter all denna tid som gått så ska man vara känslig bara på grund av dessa jävla hormoner. Är rätt känslig av mig över huvud taget, men det beror självklart på vad det är. Mest av allt saknar jag att ha nån faktiskt. Det är mest det som är jobbigt när jag tänker tillbaka på hur det var. Fy helvete vad jag kan sakna just att ha nån när jag tänker på honom. Att vara kär liksom. Så där jävla kär så man blir så där knäsvag när man ser människan, pirret, hjärtklappningen med mera. Som det var med Han fast ÄNNU bättre vill jag ha det förstås!! Än idag skulle jag nog få lite dubbla hjärtslag om jag såg honom, eller jag vette faaaan. Tiderna ändras likaså han och jag. Framförallt för hans del då han har förlovat sig. Men det är mest allt det där ovanämnda som jag verkligen, verkligen saknar som jag vill känna för nån igen. "Behovet" märker jag av mer på hösten när allt blir mörkare och mysigare både ute och inne. Den jävla första kärleken känns alltid mer än dem andra, och den kommer alltid, alltid vara mest speciell. För övrigt var det längesen jag kände så här, en sån längtan, men nu kom den ifatt mig samtidigt som hormonerna och den jävla mensen. Men jag säger då det; tro inte att jag känner så här varje dag eller saknar honom varje dag för det gör jag inte längre. Alla har sina sämre/bättre dagar. Vill bara klargöra det så det inte blir missförstånd.

Nä, usch Jävla kväll ändå. Bäst att lägga sig och sova nu. Natti och tjing tjong



 

Av Linda - 2 september 2012 14:14

 Så jävla grym låt   

Längtar verkligen, verkligen till NOVEMBER =)

Ser fram emot att få se ER killar. Det blir en kväll jag Aldrig kommer glömma.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10 11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards