Alla inlägg under september 2012

Av Linda - 11 september 2012 19:34

Idag har vart en slapp dag! Har fixat och grejat lite här hemma med min shopping som jag plockade upp ur påsarna idag bland annat. Skönt att ha plockat upp allt, tagit kort på shoppingen och lagt kläderna i tvätten samt ha ställt fram det som ska fram. Men innan jag väl kom upp idag sega jag en bra stund i sängen. Inte har det var nåt vidare bra väder heller idag. Men det märks verkligen mer och mer att det är höst nu när det stormar som det gör. Löven börjar dessutom trilla av träden mer och mer. USCH, vill inte ha höst eller mörkret framförallt.

Jag fick ett sms från Schenker idag om att jag inte har hämtat ut mitt paket från H&M. Hade nästan glömt av det så det var tur att jag fick ett sms om paketet. Cykla ner till ICA runt kvart i tre där jag handla lite först; Ciabatta bröd, Gurkor, Hushållspapper, Kexchoklad, Mjölk, Potatis, Sallad och Äpplejuice. När jag handlat klart hämta jag ut mitt paket innan jag cykla hem igen. Satte mig i soffan och åt samtidigt som jag kolla på teven.

Satt och läste "Bakom stängda dörrar" i två timmar, och fy faaaaaan vad jag mådde illa när jag läste den!! Samtidigt blev jag så jävla förbannad. Idioter finns det verkligen om man säger så!!!

Nä, är helt körd i hövvet. Vet knappt varken vad jag gjort eller inte gjort idag. Helt slut i hövvet. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong  


På ICA handla jag Hushållspapper, Sallad, Gurkor, Mjölk, Potatis, Äpplejuice, Ciabatta bröd och Kexchoklad.

 

Av Linda - 11 september 2012 19:30

I förra veckan var jag inne på H&Ms hemsida för att kika lite vad som fanns. Jag hittade inte så mycket faktiskt, men jag får som vanligt vänta på ett plagg som dröjer till slutet av oktober ungefär.. Det är nackdelen med att beställa från H&M att man får vänta så jävla läng innan vissa kläder kommer för att dem är slut. Hittade två saker till som jag gillade inga speciella saker egentligen. Vill bara ha Byxorna nu som jag väntar på!


Detta beställde jag från H&M:

* Ros Kökshandduk med mönster, 39,5o kronor, H%M Home- Tyckte att denna var lite rolig med mönstret på, och dessutom älskar jag färgen!

* Rosa Hotpants, 69,5o kronor, H&M- Älskar färgen och jag vet att dessa är sköna!


   

Av Linda - 10 september 2012 21:34

Igår var jag rätt trött så jag la mig redan vid kvart över tio!! Tidigt för att vara mig, men jag var rätt så trött så jag palla inte sitta uppe mer vid datorn. Istället la jag mig sängen där jag läste "Bakom stängda dörrar". På en och en halv timme läste jag sjuttio två sidor. När jag väl fastnar i en bok går det fort för mig att läsa ut den. Jag blev fast helt enkelt. Är det nån som har läst den boken? Ifall du Inte har gjort det - gör det!! Den är jävligt hemsk, men samtidigt är det nyttigt att läsa om verklighetsbaserade böcker. Har tänkt läsa den innan, men nu fick jag tummen ur då jag ska ha med den i Etik-kursen i ett mål. Då passa det bra att inte ha läst den boken.

Även om jag var trött som sagt kunde jag inte somna till ordenltigt utan jag halvsov bara, gick på toa vid fem och sen låg jag vaken till kvart i sju typ. Nånstans där somna jag till slut, så det blev bara en och en halv timmes effektiv sömn innan det var dags att gå upp. Idag hade vi diskussion i Etik mellan nio och elva. Väldigt intressant var det att sitta och diskutera nåt som ingen har rätt eller fel i utan där alla får tycka och tänka som dem själva vill. Vi var fyra tjejer plus våran lärare då som jag tycker är väldigt bra. Idag fick man se en sida av henne som man inte fick se första gången. Kul och intressant var det i alla fall.

När vi var klara tog jag sällskap med E., och C., en bit där vi stod ute i blåsten och snacka innan E., och jag gick hemåt då vi ändå ska åt samma håll. La mig halv ett och jag gick upp fyra igen, men då hade jag vart vaken en halvtimme innan jag väl kom upp ur sängen. Den sömnen behövde jag verkligen för jag har inte sovit bra på hela helgen. Blev inget skrivande idag, men jag ska sitta och skriva hemma imorgon istället.

En seg måndagskväll har det vart, men självklart har jag kollat på Pretty Woman som gick på Kanal9. Har sett den en miljon gånger, men den är ju såå bra!

Hoppas att Ni haft en bra dag. Dags att sova nu. Natti och tjing tjong

Av Linda - 9 september 2012 14:15

Jag har vart nere en sista snabb sväng på Torget innan jag åker idag. Jag köpte en liiiten present inne på H&M som jag bara inte kunde motstå, hihi. Den kosta inte så mycket heller så. När jag var nere på Torget i torsdags glömde jag gå in på iems och kolla som jag alltid gör när jag är hemma, minst ett besök blir det. Jag ville egentligen har nåt som jag inte hittade där idag, men istället hitta jag nåt annat till köket. Är nöjd med det lilla köpet.


Detta shoppade jag på iems idag:

* Burk "Skedar och Slevar", 89 kronor, iems- Fastnade för denna då jag är trött på den jag har hemma nu. Tycker att den är fin, och den passar mycket bättre in i min inredningsstil!


 

Av Linda - 8 september 2012 23:54

Snaaark, inatt kunde jag sova bra, men det är tack vare att jag sov så jävla dåligt natten till idag. Länge sov jag med för den delen. Det har vart väldigt skönt att vara ledig hela denna helgen faktiskt, och få vara i Göteborg även om det känns jävligt tomt på flera sätt. Det är alltid skönt med ett break i vardagen så man kan göra lite annat.

När jag väl hade vaknat kolla jag lite på datorn medans jag snacka med S., i telefonen då bestämde vi vilken buss hon kommer med. Åkte in till Centralen och sen gick jag till Nisse för att möta upp henne. Det var jättekul att träffa henne igen =) Vi har inte gjort nåt speciellt direkt utan vi gick runt inne i Nordstan där vi kolla i affärer. Hitta nåt inne på H&M som jag har letat efter BRA länge nu. Tyckte verkligen om den Tröjan som jag hitta, och skön var den också! Hitta ett par Trosor också som var hur sköna som helst i materialet så jag slog till på dem också. Annars hitta jag inget speciellt utan det var mest kul att gå runt och kika! Vi åt på McDonald´s borta vid Clas Ohlson med innan S., skulle åka hem med bussen kvart över sju. Det var jävligt längesen jag åt just på McDonald´s, äter där när jag är nere i Göteborg, men det är knappast varje gång. Gott var det med Chicken Nuggets, tyckte jag.

Det var kul att se henne i alla fall. Tråkigt bara att skiljas åt och inte veta riktigt när vi ses nästa gång, men det får bli snart. Har kollat på Dear John nu ikväll med mamma. Har sett den många gånger nu, men den är ju sååå bra. Channing är ju för jävla HET!!! Grr, riktig jävla snygging är han   

Hoppas att Ni haft en bra lördag! Natti och tjing tjong

Av Linda - 8 september 2012 21:30

I eftermiddag har jag vart inne i stan som sagt där jag träffa lillasyster S., Vädret har inte vart jättebra och vi såg rätt sen på eftermiddagen så vi gick bara inne i Nordstan, men det funka lika bra det. Jag var inte ute efter nåt speciellt utan jag ville mest kika för att se vad som fanns. Vi var inne på Dimoda, Vila, Åhléns och H&M bland annat. Hittade inget i dem andra butikerna utan det var bara kul att se vad som fanns. Inne på H&M hitta jag nåt som jag letat efter jättelänge nu! Jag är jättenöjd med min lilla shopping från idag!


Detta shoppade jag på H&M:

* Vit Stickad Tröja, 249 kronor, H&M- ÄNTLIGEN fick jag tag på en vit tröja som jag velat ha så länge nu! Den är inte "stickig" i materialet heller vilket var ett krav för mig. Jättenöjd!

* Vita Hotpants, 69,5o kronor, H&M- Vilket underbart material! Kunde inte motstå dessa då dem var så jävla sköna.


   

Av Linda - 6 september 2012 21:34

Det var skönt att få sova länge idag, men jag kunde inte sova hur länge som helst då jag var tvungen att packa min väska inför helgen i Göteborg. Skulle börjat lite igår kväll kände jag idag då jag blev rätt så stressad när klockan bara ticka på. När jag hade gått upp åt jag upp resten av min Kycklingsallad som jag hade kvar medans jag kolla på teven och lite Fejsbook. Sen var det vara att diska, packa och gå ner till Återvinningsrummet för att återvinna. Blev lite stressad när jag såg att klockan bara ticka på, men jag hann med tåget!! Var där tre minuter innan det skulle gå, haha. Jättelugtn och skönt var det på tåget med vilket var skönt! Satt och lyssna på musik för en gångs skull - massa Hardstyle =)

Åkte direkt till mamma när jag kom ner för jag var så jävla pissenödig. Gick till Torget efter halv sex nån gång där jag shoppa lite. Var på jakt efter ett par Stövlar som jag faktiskt hitta. Inte riktigt dem som jag hade tänkt först, men dessa funkar bra också, och dem är snygga! Blev lite annat också; en Kofta, ett Doftljus och en Nattcreme. Koftan såg jag i Lidköping förra veckan, men jag köpte den inte då utan jag ville avvakta lite granna. Jättenöjd med skorna är jag i alla fall!

Det känns lite tomt och ovant nu när inte C., är här, så det känns jättekonstigt att vara hemma själv hos mamma. Kommer i alla fall träffa S., så hon kan få mina presenter! Bland annat dem jag köpte idag   

Nu ska jag däremot lägga mig. Hoppas att Ni haft en bra dag. Natti och tjing tjong


Visa mamma lite bilder ifrån Oslo nu ikväll, och då kom jag och sakna den stan så himla mycket.

 

Av Linda - 6 september 2012 20:15

Som vanligt när jag är hemma i Göteborg går jag alltid en sväng på Torget för att spana lite i butikerna. Samma gjorde jag nu på eftermiddagen då det är lite lugnare där. Det jag hade bestämt mig för att köpa innan jag gick dit var ett par Stövlar om jag kunde hitta dem jag ville ha, men det gjorde jag inte fast jag hitta ett par andra istället. Köpte nåt inne på Gina som jag såg i Lidköping förra veckan när jag var där som jag faktiskt behöver. Dem andra sakerna blev spontan-köp möjligtvis inte min creme från Åhléns då. Köpte lite mer saker inne på H&M fast det var presenter, och inte till mig själv. Är nöjd med min lilla shopping!


Detta shoppade jag idag:

* Svarta Stövlar, 349 kronor, Deichmann- Tyckte att dessa var snygga, och dessutom är dem sköna! Gillar dem skarpt!

* Svart Cardigan, 199 kronor, Ginatricot- Denna är jätteskön i materialet och sen gillar jag knapparna på ärmsluten som blir som en liten detalj! Nöjd med denna koftan som jag var i behov av.

* Doftljus "You light up my home", 69 kronor, Haga Hem- Doftljus tycker jag verkligen om! Gillar den lilla glasburken med texten på. Doftar inte för starkt heller.

* Röda String, 49,5o kronor, H&M- Gillar dessa speciellt färgen.

* Loreal "Youth Code" Nattcreme, 125 kronor (Ordinarie pris 179 kronor, kampanj), Åhléns- Ska testa denna cremen för att se om den är bra då man behöver börja använda sånna cremer nu..


         

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10 11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards