Alla inlägg den 20 januari 2010

Av Linda - 20 januari 2010 22:22

     

Finner inga ord mer än; VACKER

Av Linda - 20 januari 2010 19:26

Usch, idag har jag haft en förjävlig huvudvärk.. Har antagligen ansträngt mina ögon för mycket tror jag. Då jag försöker undvika att använda tabletter så gick jag ut istället. Det var helt underbart att komma ut, och få frisk luft kan jag lova! Jag gick från mig ner till Åttagårdsgaten, Parken, St:Sigfrid fram till ICA, där jag svängde in lite snabbt. På ICA köpte jag Bananer, Marabou Choklad med smak av NonStop och VeckoRevyn! Bananer är så jävla gott tycker jag! Något jag inte äter alltför ofta får bli lite bättre på det känner jag..


När jag gick ut från ICA gick jag Bangatan fram till Industrierna, upp mot F-berget och hem. Jätteskön promenad - inte så lång, men den dög bra idag. Gick ut kvart i fyra så det var lite senare på eftermiddagen.

Nu tittar jag på mysprogrammet Halv åtta hos mig! Tycker att det är så jävla mysigt detta programmet. Sen blir det att se på Roomservice =) Kanske slänger några blickar på matchen också..

Vad ska Ni hitta på ikväll folks? Har Ni haft en bra dag? Ni får hur som helst ha en bra kväll folks! Tjing tjong!


Just det ja, igår fick jag min SOLO =) Alltid lika trevligt när man får annan post än räkningar..

     

Av Linda - 20 januari 2010 14:36

  


Nu har jag suttit och kollat igenom CHIC nummer 24 (19 November) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag hittade bara en produkt denna gången, så blir det ibland.


Detta hittade jag i CHIC nummer 24 (19 November) 2oo9:

* Marc Jacobs Daisy EdP Silver Edition, 95o kronor- VILL HA! Snygg flaska! Ikoniska Daisy med doft av vilda jordgubbar, violblad och grape har svidat om till finkostym nu när det så smått börjar lacka mot jul. Ett måste för alla Daisy-fans!

Av Linda - 20 januari 2010 13:46

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 24 (19 November) 2oo9, kom jag till den här artikeln med tvillingarna Lundqvist. Ja, Ni som känner mig vet vad jag tycker om dem! Tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa i artikeln.


Våra favorithockeybröder om modellandet, klädintresset, New York, tvillingolikheter och vem som egentligen är bäst på att ragga.

Artikeln är skriven av Helena Skoog.

 

Henrik och Joel Lundqvist är inte bara världens kanske snyggaste hockeybröder, de heta tvillingarna gör nu debut som modeller - för Brothers senaste kampanj. Och med en bror i New York och den andra på svensk mark passade vi på att prata med Lundqvistarna när de för en gångs skull var på samma ställe.

 

Hur var det att modella?

Joel: - Det var riktigt skoj!

Henrik: - Det är första gången vi gör något stort tillsammans. Jag har gjort rätt många plåtningar de senaste åren, för olika magasin. Det skiljer sig lite när det är en kampanj, man ser på detaljer i bilderna och det tar aningen längre tid, men det var väldigt kul.

 

Vad har ni för klädstil privat?

Joel: - När det är mycket matcher och middagar, då gillar båda att dressa upp med kostym, men Henrik är mer dressad till vardags. Jag är lite mer casual, mer sportig.

Henrik: - Om jag tittar på min egen klädstil så tror jag att jag har mognat. Det är mer klassiskt nu, mer stilrent. När jag var yngre var det mer yvigt.

Joel: - Jag har kört den balanserade vägen hela tiden.

Henrik: - Men som personer är vi ju... Jag är lite mer framåt, det händer mer. Joel har alltid varit...

Joel: - Lite tryggare, lite säkrare.

(Båda skrattar).

Henrik: - Nu ska vi försöka vara seriösa här.

Joel: - Jag var seriös!

 

Vem är mest modeintresserad då?

Joel: - Du har varit mer i fokus, med modemagasin och hela den biten. Så du är ju mer medveten om vad du tar på dig. Sedan gillar jag också att klä upp mig och ha schyssta kläder, men du kör mer dressat till vardags. Då får folk en bild av att du anstränger dig mer.

Henrik: - När jag ska åka till en träning kan de tro att jag ska någon annanstans, för jag kommer alltid i skjorta. Även om klockan är nio på morgonen. Men jag trivs så.

 

Vad skiljer er åt som personer?

Henrik: - Det vi håller på med har ju format oss. Jag är målvakt, jag går min egen väg hela tiden. Jag är kanske mer egoistisk också. Du är mer en lagspelare.

Joel: - Jag är mer omtänksam, haha.

Henrik: - Och bättre på att hålla tider. Jag är dålig på det. Jag är nog mer tankspridd också.


Vad gör ni ihop när ni ses?

Henrik: - När båda var i USA brukade vi ses dagen innan match och käka middag. På sommaren är vi ute vid havet eller... Nu har han ju skaffat familj, så han har fått andra prioriteringar. Jag kan ringa och fråga om vi ska spela tennis eller spela musik eller göra något, men det är ganska svårt.

Joel: - Man får fråga EN dag i förväg, så att jag kan planera.

Henrik: - En dag! Ibland får man boka in sig nästan en vecka i förväg. Nej, men vi har olika liv nu. Så är det. Och olika prioriteringsbitar.


Nu är ni stadgade, men vem var bäst på att ragga tjejer när ni var yngre?

Joel: - Alltså, Henrik får gärna tro att han var bäst. Jag körde på den blyga stilen, i bakgrunden.

Henrik: - När vi var små tror jag att många tjejer tyckte att vi var söta, vi var de roliga hockeykillarna. När vi var mellan 1o och 14, då var det mycket hockey. Sedan började intresset för tjejer komma. Då vill jag ju tro att jag var mer framåt än vad du var, men det kanske jag inte var?


Har ni samma smak då det gäller kvinnor?

Joel: - Jag träffade min fru när jag var 18 år. Jag visste tidigt vad jag ville ha hos en kvinna. En idrottstjej, aktiv, glad och öppen, men ödmjuk. Och jag hittade henne.

Henrik: - Jag tittar mycket på utstrålning, det måste vara en smart tjej, rolig. Vi måste ha kul ihop, det är otroligt viktigt.


Ni har många fans. Vad är det konstigste någon har gjort?

Joel: - Det var någon i Dallas som hade bakat muffins... Vi var tre svenskar i laget och hon sa: "Åh, ni är så goa. Här får ni muffins". När vi hade kommit runt ett hörn åkte de i papperskorgen. Det kanske var piller i dem eller något. Nej, men det finns alltid fans som verkligen går in för det, men man får respektera det. Det är ju dem vi lever av.


Henrik, du som bor i New York, blir du igenkänd på stan?

Henrik: - Ibland, framförallt av dem som bor och jobbar i New York, som följer Rangers. Sedan är det så mycket turister i stan. Det är skönt när man lever med the craziness runt Madison Square Garden, med matcher med mycket fans och media, och så tar man en taxi två gator bort och de vet inte ens att det har varit match. Den balansen gillar jag, att man kan slappna av helt och leva ett ganska vanligt liv.

 

Vanligt liv? Jag har hört om din lyxiga takterrass...

Henrik: - Är det inte så alla lever? Haha. Nej, men när jag säger vanligt så är det för att jag kan slappna av. När jag är i Sverige så känner jag mig iakttagen på ett annat sätt.

Berätta om din lägenhet!

Henrik: - Nu är den som ett bombnedslag, vi ville göra om och rensa ut allt. Det kommer att bli bra. Vi har en jättefin terrass, som vi ska göra i ordning. Det känns skönt att kunna gå ut och få... Frisk luft, höll jag på att säga, men det är ganska högt upp, så det är väl hyfsat frisk luft. Det är ju ett speciellt brus i New York, men jag gillar det. När jag kommer hem är det så tyst att jag hör mig själv tänka. När allt är klart kommer den terrassen att bli en favoritplats, helt klart.

 

Ni reser mycket, tränar och spelar matcher. Hur håller man en relation levande med det livet?

Joel: - Under säsong blir det påfrestande. Då lever man olika liv. Många tror att det är glamouröst att vara spelarfru, men när du är ihop med en elitidrottare är det mycket träning och matcher och resor. Det gäller att de är starka mentalt. Många tror att det bara är att gå och shoppa hela tiden, men så kul är det inte i längden. Man måste hitta något intresse.

Henrik: - Det viktiga är att ha kvalitetstid ihop. Man kan ju ses varje dag och det är bara sådär, men har ni kvalitetstid när ni ses, då är det inga problem.

Vad gör man då?

Henrik: - Försök stänga av mobilen! Där måste jag bättra mig. Sedan beställer vi hem mat. När man reser så mycket som vi gör, så är det bästa man kan göra ibland att bara vara hemma och ta det lugnt. Kolla en film eller gå på bio. Det brukar vi göra...

 

  

Av Linda - 20 januari 2010 13:16

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 24 (19 November) 2oo9, kom jag till den här artikeln med Tuva Novotny. Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa om henne.


Vad har "Skilda Världar" och Julia Roberts gemensamt? T-shirtchica, självsäkra Köpenhamnsbon och småbarnsmamman Tuva Novotny så klart.

Artikeln är skriven av Emilie Hermansson.

 

Tuva Novotny har varit känd under halva sitt liv. Sedan genombrottet som tonåringen Nora i "Skilda Världar" har mycket hänt. CHIC träffar henne på Scandic Anglais i Stockholm bara några timmar före permiären av hennes film "Bröllopsfotografen". Tuva är numera bosatt i Köpenhamn och verkar inte sakna Sverige.

- Det känns som att det finns en mer avslappnad hållning där, en "det löser sig"-mentalitet, som jag trivs bra med.

 

Hur har du utvecklats sedan du slog igenom i "Skilda Världar"?

- Jag har blivit säkrare och låter mig inte inbillas att jag måste se ut eller vara på ett visst sätt för att folk ska tycka om mig. Att bli omtyckt är inget du kan sträva efter yrkesmässigt, det gäller ju att göra bra ifrån sig. Det får man lägga på det privata planet istället tror jag, på vänner och på familj.

 

Du har blivit mamma nu, vad vill du ge för råd till dina barn?

- Det är viktigt att vi som samhälle, och även föräldrar och lärare som äldre förebilder, signalerar till barn och unga att det viktigaste av allt är vad du har i huvudet. Du kommer inte att bli bedömd efter ditt utseende i grund och botten. Det som betyder någonting är vad du kan och vem du är och inte vad du har på dig eller hur du ser ut. Det är jätteviktigt.

 

Hur skulle du beskriva din klädstil?

- Alltså... Jag är rätt tråkig. Jag har en kompis som är stylist och modenörd och han suckar högt varje gång jag kommer med mina jeans och T-shirts. Men är det fest så är det fest, då får det gärna vara glamour och klackar och smink och fransar, absolut.

 

Idag är Tuva klädd i det hon gillar bäst: vit T-shirt och jeans. Hennes hår är kort, blont och spretigt. Hon har klippt sig för rollen som svenska Sophie i Hollywoodfilmen "Eat, Pray, Love". Julia Roberts spelar huvudrollen, en kvinna som på resande fot försöker finna sig själv. I Rom möter hon Tuvas karaktär.

Hur var det att jobba med en så stor produktion?

- På ett sätt var det precis som vanligt, för mitt jobb är ju detsamma, men samtidigt 2o gånger större. Det är fler människor, paparazzifotografer som hänger utanför i träden och det är säkerhetspersonal som ska hålla tillbaka folkmassor, så på så sätt var det ganska chockerande att vara med om.

Hur var Julia Roberts?

- Det var otroligt inspirerande att jobba med Julia för hon är så cool i sin hållning till jobb och privatliv. Hon är väldigt privat och integritetsvärnande. Och hon är säker på sin kompetens, det var inte så mycket tjafs om hur hon såg ut.

Träffade du några andra Hollywoodkändisar?

- Ja, Javier Bardem är med i filmen, så honom träffade jag. Alla är rätt så avslappnade människor och har någonstans fått bekräftat att de gör sitt jobb okej. Det är raka rör och det gillar jag.

Vad var roligast med inspelningen?

- Nä men vad sjutton, det är väl klart att det var fantastiskt bara att få träffa och jobba med Julia Roberts! Jag har vuxit upp med "Pretty Woman". Och det var kul att uppleva att världen inte är så stor, vill jag jobba på engelska så går det.

 

Tillbaka till bröllop och "Bröllopsfotografen": Tror du på livslång kärlek?

- Ja. Jag tror inte att det är romantiskt, att det bara ger sig självt. Jag tror att det är det hårdaste jobbet man någonsin kommer att ha, det upplever jag själv i alla fall. Men det är så värt det, för kärleken som kommer efter förälskelsen och när man har haft några kriser, den är större än någonting annat...

 

  

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards