Alla inlägg den 22 januari 2010

Av Linda - 22 januari 2010 20:20

Tidigare idag skickade jag ett sms till J., för att kolla om hon var hemma. Ville gärna komma och hälsa på dem, och se den lille bebisen =) Hade ju köpt en liten present till honom när jag var hemma i Göteborg" Jag kunde inte låta bli! Jättesöt är han och så himla liten. Den lille sussade så gott i soffan under min timme som jag var där. Det var kul att se Dig och Er, J.,    


Igår bestämde E., och jag att vi skulle ses idag. Så när jag hade lämnat J., gick jag till E., där vi möttes upp för att gå till stan. Lunchdejt stod på schemat. Jag föreslog Wokstugan på MSN och det nappade hon på..

Kinamat som buffé är ju aldrig fel, och det är för jävla go mat där inne på Wokstugan =) Vi satt och prata om allt möjligt, mätta och belåtna gick vi därfirån.

Medans vi ändå var på stan passade jag på att gå in på Systemet, och köpte en Vodkaflaska till imorgon. Vi var även inne på Lindex och Vero Moda, men jag tyckte inte att det fanns något speciellt. Vi gick halva Hälsoslingan; förbi Mejeriet, hela Bangatan fram till Industrierna och upp mot F-berget - hem till mig och lämna Spriten, sen fortsatte vi ner till E. Jag fick prova en jätteskön massagestol hemma hos henne! Fy fan vad underbar den var =) Man skulle ha en sådan själv som man sätter fast på sin datastol.

En riktigt trevlig eftermiddag hade vi. Blev lite trött på kvällen jag kom hem för en timme sen ungefär. Så jag ska ha ett soft fredagsmys för mig själv idag rätt skönt det. Är så äckligt trött!

Har Ni haft en bra fredag folks? Ni får hur som helst ha en bra kväll! Tjing tjong!


Bild på buffématen

  

Av Linda - 22 januari 2010 12:20

  

  


Detta blir dagens outfit när jag ska till stan på en lunch dejt =) Tog en bild med och utan min kofta på.


* Linne, Ginatricot, NYTT!

* Kofta, Ginatricot, NY!

* Skärp, Ginatricot, NYTT!

* Jeansleggings, H&M, NYA!

* Strupmor, H&M.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards