Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Linda - 14 januari 2010 12:34

Halv tio imorse ringde V., från resursen och frågade om jag kunde jobba ikväll, men även några timmar imorgon. Självklart tackade jag ja! Var ett tag sedan jag jobbade vardag kväll nu faktiskt. Hoppas det går bra att jobba ikväll kommer cykla till jobbet sen skulle gärna gå - fast när jag slutar ikväll vill jag bara hem!

Inatt har jag sovit sjuktbra hela natten. Trots att jag sov över två timmar på eftermiddagen vilket var jävligt skönt att få sova en hel natt. Kommer säkert vara övertrött idag då istället, men det får jag ta i så fall =)

Haha, har verkligen drömt konstiga drömmar inatt/på morgonen. En mardröm var det som var lite obehaglig - inte så ofta jag drömmer mardrömmar, men när jag väl gör det är det äckligt! Minns lite vad den handlade om, men det tänker jag inte skriva ner vill inte bli påmind om den mera!


Den andra drömmen var dock lite roligare! Hahaha, ja herregud! Tiden för drömmen var högstadiet någon gång! Min klass och alla de andra niorna var i Scandinavium på "Idol"-finalen. Vi satt där inne i Scandinavium, och väntade på att allt skulle dra igång plötsligt kommer Peter Jihde in på själva arenan, och min klasskompis Je. skriker: PETER JIHDE! Jag skäms ihjäl och vänder mig om på stolen skrattar så att jag gråter, och samtidigt blir jag så jävla generad.

Helt sjuk dröm på ett sätt - jag menar "Idol" fanns ju inte för tio år sedan i Sverige.. Hahaha, men den var väldigt rolig faktiskt måste jag säga. Kul med sådana knäppa drömmar - fler sånna =)

Ni får ha en bra torsdag folks! Tjing tjong!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards