Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Linda - 19 januari 2010 21:04

Har kikat lite snabbt och lätt på www.asos.com. Såg lite snygga kläder där. Orkade inte kolla alltför noga då jag är lite seg i huvudet nu. Får kika lite bättre en annan dag helt enkelt =) Vad tycker Du?


* Svartvit Tubklänning- SÅ SNYGG! VILL HA!

* Svartvit Klänning- VILL HA! Så himla fin och snygg, akkurat min smak!

 

   

    

Av Linda - 19 januari 2010 12:34

Vad dåligt av mig att jag inte har hunnit skriva om lördagens fest ännu! Har inte blivit av ännu bara.. Men men bättre sent än aldrig!

I lördags på dagen hade jag sjukt ont i magen, förbannat illamående var jag - jävla mensvärk! Så jag tog det lugnt på dagen och vilade en timme mellan fyra och fem. När jag hade gått upp var det dock borta =) Efter min lilla powernap åt jag mat och sen var det bara att duscha. Så långt var det inga problem.

MEN när jag skulle sminka mig och ta på mascaran på vänster öga så började det jävla ögat fucka sig totalt. Jag har väldigt känsliga ögon, speciellt vänster ögat är extra känsligt när det gäller mascara. Jag fick sminka om, och om, och om fem gånger innan det blev bra - det rann ju hela jävla tiden! Men den sjätte gången funkade det. Höll på att bli galen plus att jag höll på att börja lipa, men det hjälper ju inte ett skit! Min mascara sjunger på sista versen nu, så det är därför jag blev extra irriterad i ögat. Nästa vecka ska jag köpa en ny helt klart =)


Efter att ha blivit sjukt försenad med sminket gick jag ner mot I., där förfesten hölls gjorde ett stopp på Godislagret där jag laddade på min telefon och köpte Sprite. Sen var det bara att fortsätta gå i mina höga klackar och snor tajta kjol. Måste ha sett roligt ut, såg la ut som att jag bajsat på mig när jag gick. Bjuder på den i så fall.

Hann komma in innanför dörren, hälsa på de som var där tills jag hällde upp min första grogg. Jag låg ju mycket efter i mitt drickande det var jag ju tvungen att hinna ikapp =)

Vi satt och tjötade, skrattade, dansade och hade det allmänt trevligt hos I., vi sju tjejer som bestod av E., I., Linda, Sa., So., T., och jag. Alla var taggade när vi kom ut, och ner till Terrassen där de hade GRATIS inträde för kvällen =) Detta kunde jag bara inte missa - jag som hade tänkt att inte gå ut. Sket sig snabbt kan jag ju säga då.

Jävligt roligt hade vi och det var en väldigt lyckad kväll brudar!

Nu är det tisdag, fy fan vilket väder vi har idag, USCH! Hoppas i får en bra dag folks! Tjing tjong!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards